Jump to content

Συγκέντρωση χρημάτων για εγχείριση μικρού παιδιού.

psyber

Recommended Posts

Αγαπητοί συλλαμπίτες καλησπέρα.

Τελευταία κυκλοφορεί στο Facebook η ιστορία του μικρού Ηλία ενός επτάχρονου παιδιού που χρήζει μίας πολύ ειδικής εγχείρισης προκειμένου να επιβιώσει, όπως θα διαβάσετε στην επιστολή που θα αναδημοσιεύσω όπως την βρήκα, στην Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Για το λόγο αυτό πρέπει να συγκεντρωθούν 100000 ευρώ προκειμένου το παιδί να μεταφερθεί στην Ελβετία. Παρά την ιδιαίτερα συγκινητική φωτογραφία που συνοδεύει την επιστολή θεώρησα σωστό να επικοινωνήσω με τον τηλεφωνικό αριθμό που βρισκόταν στο τέλος της επιστολής, πριν ζητήσω τη βοήθεια σας. Μου απάντησε η μητέρα του παιδιού και μου εξήγησε σε υψηλό συγκινησιακό τόνο ότι τα πράγματα έχουν ακριβώς όπως λέει η επιστολή και ότι οι εκκλήσεις της προς το κράτος, βρήκαν τοίχο.

Για το λόγο αυτό σας καλώ να καταθέσετε έστω και το μικρό ποσό των 5 ή 10 ευρώ στον παρακάτω λογαριασμό με την πεποίθηση ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να πετύχουμε αυτό που δε θέλει το ανάλγητο κράτος, που τώρα, με το πρόσχημα της κρίσης, δεν υπάρχει περίπτωση να επιδείξει κοινωνικό πρόσωπο είτε προκειται για ηλικιωμένο 90 χρόνων είτε για παιδάκι κάποιον μηνών.

τηλεφωνικός αριθμός επικοινωνίας: 6945683728

Λογαριασμός Εθνικής: 497/746323-57

Πριν ποστάρω την επιστολή να επισημάνω ότι δε με συνδέουν δεσμοί οικογένειας ή φιλίας με την οικογένεια. Δεν τους γνωρίζω καν, απλά έτυχε να μου γνωστοποιηθεί η δυσκολία που βιώνουν μέσω του, "καταστροφικού" για πολλούς, Internet.

Φιλικά και ανθρώπινα

Psyber

Ονομάζομαι Ηλίας Αλεξάνδρου του Αλέξιου και της Σουζάνας από το Βλαχιώτη Λακωνίας. Γεννήθηκα στις 24 Σεπτεμβρίου 2005 και θέλω απλά να σας μεταφέρω το πρόβλημά μου. Δεν ζητάω να με λυπηθείτε - δεν είμαι κακόμοιρο!!! είμαι ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΩ - απλά αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ας το κάνει.

Ζω λοιπόν με αναπτυξιακά προβλήματα...και εδώ και 5 χρ. με τραχειοτομία και έχω υποβληθεί και σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς πριν από 4,5 χρ.

Αυτή τη στιγμή το πρόβλημα υγείας με την καρδιά μου έχει υποτροπιάσει με αποτέλεσμα τα χρονικά περιθώρια ζωής μου να στενεύουν. Οι καρδιολόγοι μου ο κος Ράμμος και ο κος Αζαριάδης από το Ωνάσειο δεν έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια περίπτωση ξανά και δεν μπορούν να με βοηθήσουν.

Η λύση βρίσκετε στην Ελβετία από τον κο Καλλαγκο – παιδοκαρδιοχειρούργο – ο οποίος έχει κάνει πάρα πολλές παρόμοιες επεμβάσεις σε όλο τον κόσμο και με μεγάλη επιτυχία.

Η επέμβαση κόστους 100,000 € μπορεί να γίνει στην Ελβετία αν υπογράψουν οι Έλληνες γιατροί για να μπορέσουν να καλυφθούν τα έξοδα από την ασφάλεια, όμως μπορεί να γίνει και στην Ελλάδα αρκεί το Ωνάσειο να στείλει επίσημη πρόσκληση στον κο Καλαγκο.

Μέχρι τη στιγμή αυτή τίποτα από τα δύο δεν έχει γίνει αν και ο κος Καλλαγκος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, μας ζήτησε αυτό το τόσο απλό:« μια πρόσκληση από το Ωνάσειο», για να μπορέσει να έρθει ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ στην Ελλάδα και να χειρουργήσει την δική μου μικρή καρδούλα.

Νοσηλεύομαι ήδη στο Νοσ. Παίδων Αγ. Σοφία με πνευμονικό οίδημα και ξέρω ότι οι οικονομικές αντοχές της οικογένειας μου έχουν εξαντληθεί μαζί και τα δικά μου περιθώρια ζωής……….

Σας ευχαριστώ που μου αφιερώσατε λίγο από το πολύτιμο χρόνο σας.

Ο μικρός Ηλίας

τηλ.επικοιν. 6945683728

Λογ. Εθνικής 497/746323-57

...θεώρησα σωστό να επικοινωνήσω με τον τηλεφωνικό αριθμό που βρισκόταν στο τέλος της επιστολής, πριν ζητήσω τη βοήθεια σας....

Αν το έκαναν όλοι, θα είχαμε πολύ λιγότερο spam... :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.