georgeks78 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2004 Εχει χρησιμοποισει κανεις με το παυπαλ τη προπληρωμενη καρτα της τραπεζας αττικης?Εστειλα ενα μαιλ στο παυπαλ και η απαντηση που πηρα ειναι η εξηςDear George Sotiropoulos, Thanks for contacting PayPal. I appreciate the opportunity to assist you with your questions. PayPal does not recommend adding a gift card, prepaid card, or one time use credit cards to your PayPal Account. Although some gift, prepaid cards, or one time use cards may be accepted, most will not function correctly with our system due to the security checks we have in place. PayPal is not an online store, where prepaid cards, gift cards, or one time use cards were intended to be used, and in order to properly facilitate our service, the traditional credit card or debit card is preferred. We are committed to making your PayPal experiences pleasant and fulfilling. Sincerely, Jonie PayPal Community Support PayPal, an eBay Company Αυτη προφανως λεει οχι αλλα το θεμα ειναι αν το εχει δοκιμασει κανενας και εκτος αυτου δε σκοπευω να βγαλω πιστωτικη για να χρησιμοποιω το παυπαλ, ειμαι λατρης του all time classic "παραδακι" Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 4, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Πρέπει να πιστοποιήσουν με έναν τρόπο ότι η κάρτα είναι δικιά σου. Αυτό γίνεται με το να σε χρεώνουν ένα ποσό (κάπου 2) και να τους στέλνεις μετά ένα 4ψήφιο κωδικό που έρχεται μαζί με το μηνιαίο λογαρισμό της κάρτας. Με της gift card θα πρέπει να το κάνεις αυτό κάθε φορά... και δε λέει καθόλου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Σεπτέμβριος 4, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Εγω παντως εχω αγορασει κανονικα και χωρις κανενα προβλημα με giftcard μεσω paypal οποτε δεν πιστευω να εχεις καποιο πρπβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 4, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Ναι δε θα υπάρχει πρόβλημα, απλώς κάθε φορά που θα παίρνεις καινούργια gift card θα πρέπει να την πιστοποιείς -> να περιμένεις μέχρι να σου έρθει ο λογαριασμός για να δεις τον κωδικό, άρα δε θα μπορείς να τη χρησιμοποιείς άμεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Σεπτέμβριος 4, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Για ποιο λογαριασμο μιλας??Απο τη στιγμη που παρεις στα χερια σου την καρτα δε χρειαζεσαι κατι αλλο!Απλα θα κανεις αλλαγη στο λογαριασμο του paypal.Ο κωδικος που σου ζηταει το paypal, περα απο αυτον που αναγραφει η καρτα, ειναι αλλος ενας τριψηφιος που βρισκεται στο πισω μερος της καρτας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 4, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Aυτη η καρτα ειναι που βαζεις ενα ποσο κ οταν τελςιωσει ,παπαλα κ η καρτα...????Μιας χρησης που λεμε????Ποσα ειναι τα εξοδα για να βγει μια τετοια καρτα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 5, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Ρε παίδες, αναφέρεστε σε έναν ΗΔΗ ενεργοποιημένο λογαριασμό Paypal??Aν υπάρχει ήδη λογαριασμός μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν δεν είχες όμως ποτέ λογαριασμό στην Paypal δε γίνεται να ανοίξεις καινούργιο με προπληρωμένη κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Σεπτέμβριος 5, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Εγω δηλαδη πως ανοιξα λογαριασμο με προπληρωμενη καρτα???Τα εξοδα της giftcard ειναι 5 ευρω και το ελαχιστο ποσο ειναι 50 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 5, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Tουλάχιστον τα χρόνια που είχα ανοίξει εγώ το δικό μου λογαριασμό στο Paypal (πέρυσι δηλαδή!) έπρεπε να περιμένεις να στον ενεργοποιήσουν για να μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις. Η διαδικασία ενεργοποίησης ήταν αυτή που περιγράφει ο trendy.Οριτζιναλι ποστιντ μπαϊ τρεντυ:"Πρέπει να πιστοποιήσουν με έναν τρόπο ότι η κάρτα είναι δικιά σου. Αυτό γίνεται με το να σε χρεώνουν ένα ποσό (κάπου 2) και να τους στέλνεις μετά ένα 4ψήφιο κωδικό που έρχεται μαζί με το μηνιαίο λογαρισμό της κάρτας. "Κάτι τέτοιο προφανώς είναι αδύνατο με τις προπληρωμένες κάρτες. Γι'αυτο και η τύπισσα στο mail μιλάει για ήδη υπάρχοντα λογαριασμό:"PayPal does not recommend adding a gift card, prepaid card, or one time use credit cards to your PayPal Account." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Σεπτέμβριος 5, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Απο τη στιγμή που ανοίξεις κωδικό στο παυπαλ, μονο η πρώτη κάρτα θα τσεκαριστεί. Οι επόμενες που θα χρειαστει να βάλεις, δεν τσεκάρονται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Σεπτέμβριος 5, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Ακριβως! Έχω αλλάξει 2-3 στο Paypal ολες Giftcard! Βολική επίσης φαίνεται και η προπληρωμενη της Alpha! Λειτουργεί αμέσως είναι Visa Electron και παίρνει λιγοτερα απ'οτι η αττικής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 5, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Trooper Απο τη στιγμή που ανοίξεις κωδικό στο παυπαλ, μονο η πρώτη κάρτα θα τσεκαριστεί. Οι επόμενες που θα χρειαστει να βάλεις, δεν τσεκάρονται.. Το ίδιο πράγμα λέμε!Απλά ο pigassos λέει οτι έχει ανοίξει λογαριασμό μόνο με προπληρωμένη κάρτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 5, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Την εμπειρία που είχα με gift card τράπεζας Αττικής σας αναφέρω. Δεν ξέρω αν γίνεται μόνο την πρώτη φορά που βάζεις την κάρτα ή και κάθε φορά. Απλώς εμένα μου το έκανε την πρώτη φορά και φαντάστηκα ότι θα πρέπει να ισχύει για κάθε νέα κάρτα που βάζεις. Αλλιώς μπορεί η νέα κάρτα που θα βάλεις να είναι κλεμμένη.Αρχική απάντηση από Shaman Το ίδιο πράγμα λέμε!Απλά ο pigassos λέει οτι έχει ανοίξει λογαριασμό μόνο με προπληρωμένη κάρτα! Και εγώ με προπληρωμένη τον άνοιξα. Απλώς μέχρι να μου έρθει ο πρώτος λογαριασμός δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 5, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Οι προπληρωμένες έχουν λογαριασμό??Δεν ήξερα οτι παίζει κάτι τέτοιο..Aν σου έρχεται αναλυτικός με τις χρεώσεις τότε προφανώς δεν υπάρχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Σεπτέμβριος 5, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Οποτε μαλλον γινεται , αυριο παω βουρ για καρτα και παυπαλ και θα σας πω τι εγινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Σεπτέμβριος 5, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Οχι ρε παιδια οι προπληρωμένες καρτες δεν έχουν λογαριασμό!Εγω το 2004 ανοιξα 2 λογαριασμους στο paypal εναν με giftcard και ενα με την visa electron της Αlpha και σε κανενα απο τους 2 δε μου ζητησε καποιον επιπλεον 4ψηφιο ή καποια περιοδο αναμονης για ενεργοπιοηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 5, 2004 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Εγώ τον άνοιξα πριν ένα χρόνο περίπου και μου ζήτησε να επιβεβαιώσω την κάρτα με αυτή τη χρέωση και τον 4ψήφιο.’βυσσος η paypal τελικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.