Jump to content

Αναζήτηση κάρτας FM Tuner

couveland

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

ψάχνω μια καρτούλα με FM Tuner. Αν έχει και TV ok αλλά βασικά το ραδιόφωνο με ενδιαφέρει. Θα αντικαταστήσει την παλιά μου Leadtek TV2000XP Deluxe που είχε εξαιρετικό ραδιόφωνο αλλά δυστυχώς δε παίζει στα Windows 7 x64.

Ψάχνω λοιπόν κάτι που να έχει καλό ήχο, να έχει recording, και κυρίως να συνοδεύεται από εύχρηστο software (για ραδιο πάντα μιλάω - TV, capture, video editing κλπ δεν ενδιαφέρουν). Κατά προτίμηση σε PCI ώστε να μην έχω εξωτερική συσκευή, καλώδια, κλπ. Απλά πράγματα δηλαδή, όμως τα λίγα που έχω δει υποφέρουν στο software για το tuner.

Υπάρχει κανείς που να αγαπάει το ραδιόφωνο και να έχει δοκιμάσει κάτι ? Καμιά πρόταση ?

Αφού είσαι ευχαριστημένος με την Leadtek, γιατί δεν κοιτάς την WinFast PxDVR3200 ?

Προωθείται για τηλεόραση, αλλά έχει δέκτη για FM Radio.

Δύσκολο αδερφέ. Οι περισσότεροι εδώ, άμα ακούν ράδιο από το pc, θα είναι internet radio.

Δες ισως απο ebay μηπως βρεις την καρτα που σου προτεινε ο [MENTION=1298]WizarD[/MENTION]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.