couveland Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2013 Καλησπέρα,ψάχνω μια καρτούλα με FM Tuner. Αν έχει και TV ok αλλά βασικά το ραδιόφωνο με ενδιαφέρει. Θα αντικαταστήσει την παλιά μου Leadtek TV2000XP Deluxe που είχε εξαιρετικό ραδιόφωνο αλλά δυστυχώς δε παίζει στα Windows 7 x64.Ψάχνω λοιπόν κάτι που να έχει καλό ήχο, να έχει recording, και κυρίως να συνοδεύεται από εύχρηστο software (για ραδιο πάντα μιλάω - TV, capture, video editing κλπ δεν ενδιαφέρουν). Κατά προτίμηση σε PCI ώστε να μην έχω εξωτερική συσκευή, καλώδια, κλπ. Απλά πράγματα δηλαδή, όμως τα λίγα που έχω δει υποφέρουν στο software για το tuner.Υπάρχει κανείς που να αγαπάει το ραδιόφωνο και να έχει δοκιμάσει κάτι ? Καμιά πρόταση ?
Wizard! Ιανουάριος 12, 2013 #2 Ιανουάριος 12, 2013 Αφού είσαι ευχαριστημένος με την Leadtek, γιατί δεν κοιτάς την WinFast PxDVR3200 ?Προωθείται για τηλεόραση, αλλά έχει δέκτη για FM Radio.
couveland Ιανουάριος 12, 2013 Author #3 Ιανουάριος 12, 2013 Δε τη βλέπω στο skroutz, όπως και κανένα προϊόν της leadtek.
Volrath Ιανουάριος 13, 2013 #5 Ιανουάριος 13, 2013 Δύσκολο αδερφέ. Οι περισσότεροι εδώ, άμα ακούν ράδιο από το pc, θα είναι internet radio.
Nix_ Ιανουάριος 13, 2013 #6 Ιανουάριος 13, 2013 Δες ισως απο ebay μηπως βρεις την καρτα που σου προτεινε ο [MENTION=1298]WizarD[/MENTION]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.