Jump to content

Dell 2713hm

ngeorge

Recommended Posts

Καλημέρα! Έχω την οθόνη μερικούς μήνες και μέχρι τώρα μόνο θετικές εντυπώσεις έχω!

Έχει απίστευτες γωνίες θέασης,η αντιθαμβωτική προστασία είναι σαν να μην υπάρχει,έχει πολύ καλή απόδοση στα χρώματα(ειδικά αν την καλιμπράρεις!).

Ο χρόνος απόκρισης είναι οκ και έχει και μικρή κατανάλωση(με το καλιμπράρισμα η δική μου καίει 25w max!)

Με την 2711 δεν μπορώ να κάνω άμεση σύγκριση γιατί δεν την έχω δει από κοντά.Τις διαφορές που έχουν μεταξύ τους στις προδιαγραφές τις βλέπεις και μόνος σου στο site της Dell.

Πολύ λένε ότι η 2711 πάσχει από γωνίες θέασης και η αντιθαμβωτική προστασία είναι υπερβολική και ενοχλεί,όπως και η 2713hm ότι έχει εμφανίσει σε μερικούς backlight bleeding.

Αν ασχολείσαι με την φωτογραφία ή οτιδήποτε άλλο που έχει άμεση σχέση με τα χρώματα θα σου πρότεινα να πάρεις την 2711,λόγο μεγαλύτερης γκάμας χρωμάτων.

Σε κάθε άλλη περίπτωση η 2713hm θα καλύψει και με το παραπάνω τις ανάγκες σου και δεν χρειάζεται να δώσεις και 130€+ για την 2711.

Σε περίπτωση που την αγοράσεις εδώ έχω το χρωματικό προφίλ και τις ρυθμίσεις για καλιμπράρισμα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.