ngeorge Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2013 Θα ηθελα τη γνωμη σας για το συγκεκριμενο μονιτορ και τη συγκριση του με το προηγουμενο μοντελο 2711ΕυχαριστωGiorgosSent from my iPhone using Tapatalk
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 12, 2013 #2 Ιανουάριος 12, 2013 Ρίξε μια ματιά στο tftcentral και στο prad.de Sent from my MB860 using Tapatalk 2
rory Ιανουάριος 13, 2013 #3 Ιανουάριος 13, 2013 Καλημέρα! Έχω την οθόνη μερικούς μήνες και μέχρι τώρα μόνο θετικές εντυπώσεις έχω!Έχει απίστευτες γωνίες θέασης,η αντιθαμβωτική προστασία είναι σαν να μην υπάρχει,έχει πολύ καλή απόδοση στα χρώματα(ειδικά αν την καλιμπράρεις!).Ο χρόνος απόκρισης είναι οκ και έχει και μικρή κατανάλωση(με το καλιμπράρισμα η δική μου καίει 25w max!)Με την 2711 δεν μπορώ να κάνω άμεση σύγκριση γιατί δεν την έχω δει από κοντά.Τις διαφορές που έχουν μεταξύ τους στις προδιαγραφές τις βλέπεις και μόνος σου στο site της Dell.Πολύ λένε ότι η 2711 πάσχει από γωνίες θέασης και η αντιθαμβωτική προστασία είναι υπερβολική και ενοχλεί,όπως και η 2713hm ότι έχει εμφανίσει σε μερικούς backlight bleeding.Αν ασχολείσαι με την φωτογραφία ή οτιδήποτε άλλο που έχει άμεση σχέση με τα χρώματα θα σου πρότεινα να πάρεις την 2711,λόγο μεγαλύτερης γκάμας χρωμάτων.Σε κάθε άλλη περίπτωση η 2713hm θα καλύψει και με το παραπάνω τις ανάγκες σου και δεν χρειάζεται να δώσεις και 130€+ για την 2711.Σε περίπτωση που την αγοράσεις εδώ έχω το χρωματικό προφίλ και τις ρυθμίσεις για καλιμπράρισμα!
ngeorge Ιανουάριος 13, 2013 Author #4 Ιανουάριος 13, 2013 Ευχαριστω πολυ. GiorgosSent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.