m.i.c.h.a.e.l Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2013 Paideia exw sundesh mia tv san othonh ston ypologisth kai to thema einai oti ekei pou einai ola kala skalwnei h othonh den kounietai tpt gia ligo kai meta 3ekalwnei alla to thema einai oti to kanei suxna auto ti ftaei? kamia boh9eia? euxaristw
Volrath Ιανουάριος 12, 2013 #2 Ιανουάριος 12, 2013 Να σε βοηθήσω λίγο να πάρεις καμιά απάντηση:Παιδιά έχω σύνδεση μία tv σαν οθόνη στον υπολογιστή και το θέμα είναι ότι εκεί που είναι όλα καλά σκαλώνει η οθόνη δε κουνιέται τίποτα για λίγο, μετά ξεσκαλώνει αλλά το θέμα είναι ότι το κάνει συχνα αυτό. Τι φταίει; Καμιά βοήθεια;Ευχαριστώ.Απάντηση:Έχεις μόνο την τηλεόραση σαν monitor; Αν όχι, το κάνει και στο κεντρικό monitor σου αυτό; Άν έχεις μόνο την τηλεόραση, κατέβασε το hwmonitor και δες θερμοκρασίες στην VGA σου.
m.i.c.h.a.e.l Φεβρουάριος 2, 2013 Author #3 Φεβρουάριος 2, 2013 έχω μονό την τηλεόραση και το έκανε αυτό αλλά τώρα έχει σταματήσει όλα είναι μια χαρά αλλά μου φάνηκε περίεργο που το έκανε αυτό ευχαριστώ πάντως.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.