NooDle Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2013 Μολις μπαίνει το pc στα windows 7 ultimate 64bit Μου πετάει το παρακάνω μύνημα. Πως μπορώ να το εξαφανίσω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Ιανουάριος 12, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2013 Αν βλέπω καλά το συνημμένο, "παραπονιέται" κάποιο εργαλείο της ASUS.Χρησιμοποίησε είτε το msconfig είτε το autoruns για να δεις τα προγράμματα που ξεκινάνε στο startup.Αν δεις κάτι σχετικό με ASUS, είτε διέγραψέ το είτε εγκατέστησέ το ξανά.To msconfig περιέχεται στο λειτουργικό σύστημα, το autoruns εδώ:Autoruns for WindowsΚαι μια φιλική πρόταση, αν μου επιτρέπεις.Αφού έχεις Windows 7, χρησιμοποίησε το εργαλείο "Snipping Tool" για τα screenshots που θέλεις να σώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιανουάριος 13, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2013 Στο msconfig δεν ξεκινάει τίποτα που να έχει σχέση με την asus..Εγκατάσταση τα έκανα ολα απο την αρχή αλλα πάλι τα ίδια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιανουάριος 13, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2013 πάνε στο Χρονοδιάγραμμα εργασιών, από τους φακέλους πάνε στον φάκελο ASUS, εκεί ψάξε το "i-setup" και κάντο απενεργοποίηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιανουάριος 13, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2013 πάνε στο Χρονοδιάγραμμα εργασιών, από τους φακέλους πάνε στον φάκελο ASUS, εκεί ψάξε το "i-setup" και κάντο απενεργοποίηση.Δεν το βγάζει πουθενά Διαμαντή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιανουάριος 13, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2013 δεν σου έχει αυτό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιανουάριος 13, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2013 δεν σου έχει αυτό ?Ελα δεν πάτησα το βελάκι για να μου ανοίξει ο φάκελος..Το εκανα και ειναι εντάξει!thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.