trigersf Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2013 Καλησπέρα σας. Πρίν απο 3 μήνες αφαιρέθηκε ενώ δεν ημουν μπροστά μια φωτογραφική μηχανή (USB) απο το pc μου χωρίς "ασφαλή κατάργηση" . Το pc έμεινε κλειστό για 2 εβδομάδες και έπειτα οταν το ξαναχρησιμοποίησα αργούσε να bootαρει τρώγοντας πολύ ώρα στην οθόνη "Εκκίνηση των Windows " ..Και απλά μια μέρα δεν άνοιξε καθόλου και μ εμφάνισε μια μαύρη οθόνη που γενικά έλεγε για μη καλή επικοινώνια με κάποια συσκευή και ειχε ενα Unexpected I/O error 0xc00000e9 ... Διαβάζοντας αυτην την σελιδα του error είδα κάπου να λέει οτι μπορεί να οφείλεται σε μη ασφαλή κατάργηση υλικου..Οπότε υπέθεσα οτι απλά θα λυθέι με μια επαναφορά συστήματος...πάτησα enter στην οθόνη των πληροφοριών σφαλματος και απλά εκανε επανεκκινήσει βγάζοντας κάθε φορά το ίδιο error . To safe mode δεν ξεκίναγε επίσης σκαλωνε σε εναν driver και δεν ανοιγε ποτέ...Υστερα απο πολλλλλες προσπάθειες τα windows ξεκίνησαν με "κανονική εκκίνηση των Windows " . Εκανα επαναφορά , πέτυχε και το pc δούλευε κανονικά μεχρι που εμφανίστηκε πάλι το ίδιο προβλημα.. με τα χίλια ζόρια εκανα format και δούλεψε για κανα 2μηνο κομπλέ μεχρι που εντελώς ξαφνικά επαθε το ιδιο πράγμα κατα την διάρκεια μιας κανονικής εκκίνησης του.. τωρα δεν μπαινει καν σε safe mode , δεν ξεκινά , βγαζει το κλασσικό σφαλμα + πεταξε και μια μπλέ οθονη μια απο τις ΑΠΕΙΡΕΣ φορές που προσπάθησe να ξεκινήσει.. και η ερώτηση ειναι απο που να αρχίσω να ψαχνω τι φταίει ? συσκευές σε usb εχω εναν εξωτερικό και 2 δεκτες για ασυρματο (μια για ποντίκι μια για πληκτρολόγιο). Συγγνωμη για τ τεράστιο post, για την ενότητα που τ δημοσίευσα και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων..
dimmelis Ιανουάριος 13, 2013 #2 Ιανουάριος 13, 2013 Για ρίξε μια ματιά σ' αυτό το tutorial:Troubleshooting Windows 7 Failure to Boot - Windows 7 Forums
trigersf Ιανουάριος 14, 2013 Author #3 Ιανουάριος 14, 2013 Ευχαριστώ πολύ για το tutorial. Ακολουθώντας το και αφου βεβαιώθηκα οτι δεν ειναι ιος οπως λένε τα πρώτα βήματα δοκίμασα οπως λέει τον σκληρό μου για τυχόν προβλήματα σε pc φίλου... τα windows δεν εκαναν boot ουτε εκει και δοκιμάσαμε ενα προγραμμα hdSentinel απο bios boot με usb φλασάκι το οποιο μας έδειξε 51% health στον hdd μου και 1134 "weak sectors"...Επειτα κατεωάσαμε ενα πρόγραμμα που πρότεινε η WD για τον συγκεκριμένο hdd , τρέξαμε τα tests και σταματησαν περίπου στο 2% της ολοκλήρωσης βγάζοντας μήνυμα : cant complete the test, too many bad sectors... Αρα υποθέτω οτι ειναι σκληρός έτοιμος να πεθάνει...Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια.
dimmelis Ιανουάριος 14, 2013 #4 Ιανουάριος 14, 2013 Παρακαλω φιλε μ. Μακαρι να μην ηταν ο σκληρος να την εβγαζες φθηνα..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.