bobos73 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2013 παιδια τι γνωση εχουμε για τουτη την παστα (μεταλο? παστα?) ? υπαρχουν δοκιμες με αυτο το προϊον?Phobya Liquid Metal LM (1g) Θερμοαγώγιμη Πάστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 12, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2013 Πάρα πολύ καλή.. Και για τα λεφτά της κιολας ακόμα πιο καλή.. Αν βρεις την shin etsu πάντως πάρε αυτήν.. Αλλιώς την phobya*S2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobos73 Ιανουάριος 12, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2013 ενα θεμα που ειχε νομιζω με το αλουμινιο? κατι τετοιο αν θυμαμε καλα.....υπαρχουν συνγκρητικες μετρισεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 12, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2013 Δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες.. Δες μερικά συγκριτικά στο google*S2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Ιανουάριος 12, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2013 ενα θεμα που ειχε νομιζω με το αλουμινιο? κατι τετοιο αν θυμαμε καλα.....υπαρχουν συνγκρητικες μετρισεις?Όσες πάστες περιέχουν μεταλλικά ψήγματα, για καλύτερη απαγωγή της θερμοκρασίας,χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να μην έλθει η πάστα σε επαφή με ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά μέρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobos73 Ιανουάριος 13, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2013 κατι μεταλικα φυλλα εχει παρει το ματι μου κατα καιρους, τι ειναι αυτα? ξερει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Ιανουάριος 13, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2013 Τσάμπα ταλαιπωρία πάρε μια mx-4 και καθάρισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobos73 Ιανουάριος 13, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2013 εχω στοκ αυτην και δεν την εχω βαλει ποτε. αξιζει να την βαλω για να παρω αυτην την MX-4?COOLER :: Cpu Thermal Paste CoolerMaster IC Essential E1 1.5ml - Visionstudio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Ιανουάριος 13, 2013 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2013 Απο την στιγμη που ανοιγεις post και το ενδιαφερον σου επικεντρωνεται σε θερμοαγωγιμη παστα ..... απλα πας ...περνεις μια MX-4 και σταματας πλεον να σε ενδιαφερει το "θεμα".....χαχαχχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.