gustom2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2013 Sony Vaio SVE1512C6EW - Laptop - plaisio.grαγορασα αυτο το λαπτοπ το οποιο εχει windows 8.θελω να κανω φορματ στο λαπτοπ και να του περασω windows 7.αναβω το pc και δεν μου βγαζει επιλογη να μπω στο bios (π.χ. να πατησω F2 ή DEL), για να αλλαξω την επιλογη bootaρισματος και να μπουταρω απο το cd.το μονο που δειχνει ειναι το λογοτυπο VAIO και μπαινει κατευθειαν στα windows 8.ξερει κανεις πως μπαινω στο bios? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimakos666x Ιανουάριος 11, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2013 Δοκίμασε F2,F8,F10,F12.Φαντάζομαι με κάποιο από αυτά θα μπει, παλαιότερα μου είχε τύχει και εμένα σε κάποια μητρική.(εδώ βέβαια λέει ότι μάλλον είναι F1,F2,F3.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Ιανουάριος 12, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2013 Sony Vaio SVE1512C6EW - Laptop - plaisio.grαγορασα αυτο το λαπτοπ το οποιο εχει windows 8.θελω να κανω φορματ στο λαπτοπ και να του περασω windows 7.αναβω το pc και δεν μου βγαζει επιλογη να μπω στο bios (π.χ. να πατησω F2 ή DEL), για να αλλαξω την επιλογη bootaρισματος και να μπουταρω απο το cd.το μονο που δειχνει ειναι το λογοτυπο VAIO και μπαινει κατευθειαν στα windows 8.ξερει κανεις πως μπαινω στο bios?Booting Your VAIO Computer from External DevicesYou can boot your VAIO computer from external devices, such as an optical disc drive, a USB floppy disk drive, or a USB flash drive by using the BIOS function. Connect an external device to your VAIO computer. Press the ASSIST button while your VAIO computer is off.The VAIO Care Rescue Mode screen appears. Select Start from media (USB device/optical disc).The booting process from the external device starts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.