Jump to content

Από το ποδόσφαιρο στα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα της Ελλάδας

blade_pan

Recommended Posts

Σιγα ρε παιδια πως κανετε ετσι αμα ειναι να σας ριχνουν την υπερηφανια οι αλαβανοι τοτε με αυτα που λενε οι αγγλοι και αμερικανοι τι θα επρεπε να κανουμε να αυτοκτονησουμε? Οσο πιο πολυ ασχολειστε τοσο πιο πολυ αξια τους δινετε. Χεστηκα για τους αλβανους τελειως δε με νοιαζει καν δεν ξερω και δεν θελω να ξερω τιποτα για αυτους.

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Bill17 [Χθες, στις 23:31]

Λογο τις δουλειας μου μπορει να εχουν περασει και 100 αλβανοι απο τα χερια μου και αλλοι τοσοι απο αλλες χωρες.Αλλα οι αλβανοι δεν παιζονται, δεν εχουν τσιπα πανω τους και δεν εκτιμουν τιποτα.Πασχουν απο συνδρομο κατωτεροτητας και για αυτο εκανα αυτα που εκαναν.

Γνωρίσαμε τους Αλβανούς και γίναμε ρατσιστές . Ολοι οι άλλοι γιατί δεν ενοχλούν δηλαδή ?

Εμ τρώνε ψωμάκι εδώ μέσα , καίνε και ελληνικές σημαίες , μας βρίζουν , μας μισούν στην κυριολεξία , λένε και τις μλκ για την μεγάλη Αλβανία !!!!! Μην ξεχνάτε πόσους καθάρισαν για ένα 500αρικο . Ελεος ...

Πιό πολύ σιχαίνομαι τα ΜΜΕ που προσπαθούν να μας πείσουν ότι έχουμε άδικο που δεν τους θέλουμε . Στο κάτω κάτω μας ρώτησε κανείς αν τους θέλαμε ? Πειράζει που σε καμμιά δεκαετία οι ξένοι θα είναι περισσότεροι από μας ? Ποιός μου λέει ότι δεν θα γίνει και δώ Κοσυφοπέδιο ?

Οσο για την ήττα μας , ΠΟΝΑΕΙ ! Τρομερό σόκ και ελπίζω να μην επαναληφθεί .

Αλήθεια , πρόσεξε κανείς σας το γήπεδο-χωραφάκι που παίζανε ? Οι γραμμές ήταν θεόστραβες , λες και το αλβανό μπογιατζή που τάβαψε είχε Πάρκινσον .

Ελληνιδα οταν ομως στις δεσποινιδες τις πεις για οικογενεια και παιδια μουτσουνιαζουν και στριβουν 180 μοιρες γιατι δεν αποχωριζονται τη μυκονο ουτε κανουν παραχωρησεις στη προσωπικη ζωη , ετσι οι ξενοι θα γινουν περισσοτεροι και θα φταιμε εμεις. Οι αλβανοι πια ειναι αναγκαιοι γιατι κανεις δεν παει στην επαρχια να ασχοληθει με περιουσιες που ρημαζουν , προτιμαμε το part-time στον ΟΤΕ και οπουδηποτε στο Δημοσιο , τεμπελιες με λιγα λογια και βολεματα. Τους αλβανους τους καναμε εμεις σπουδαιους και τρανους γιατι ειμαστε ανικανοι και βαριεστημενοι και γιατι η μαμα μας ελεγε μια ζωη να "βολευτουμε" και οτι "η δουλεια τρωει τον αφεντη". Θα χρειαστει ενα γερο χαστουκι για να ξυπνησουμε σαν εθνος και δυστηχως δεν θα απο ποδοσφαιρικο αγωνα, ειδωμεν

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

οσο για τον νεκρο αλβανο...ειναι ακυρο..ο τυπας που τον μαχαιρωσε ηταν ελληνοαμερικανος και ειχε παρει ναρκωτικα!:giveup:

Αρχική απάντηση από Borg

Το παράδειγμα που έδωσες δεν νομίζω ότι αντιπροσωπεύει τον ελληνικό λαό όταν μιλάμε για έναν ακροδεξιό και ναρκομανή

Δηλαδη αν ο τυπας ηταν Αλβανος και σκοτωνε ενα 22 χρονο Ελληνα θα ψαχνατε για δικαιολογιες? Δεν θα σας ενοχλουσε αν ενας ναρκομανης , Αλβανοτουρκος μαχαιρωνε ενα παιδι?

Βοrg, δεν ειπα πως αντιπροσωπευει τον ελληνικο λαο.Το παραδειγμα που εδωσα ηταν απλα και μονο για να δειξω που μπορει να φτασει ο καθε ειδους φανατισμος.Εσεις πολλες φορες σε αυτο το θεμα ειπατε για την ανωτεροτητα του ελληνικου εθνους και μιλησατε για τους εγκληματιες ,κλεφτες κτλ αλβανους.Πως αποδεικνυεται πρακτικα η ανωτεροτητα του Ελληνισμου εκτος των ιστορικων και μαθηματικων παραδειγματων ? Κανοντας οτι κανουν οι "κατώτεροι" λαοι?

Δεν θελω να μπω στην διαδικασια αξιολογησης των Αλβανων,καθως μονο θεωρητικα προσεγγιζοντας το θεμα θα μπορουσα να εκφερω αποψη, αλλά σαν Ελλήνας δεν μπορω να κρυφτω πισω από δικαιολογιες για την δολοφονία ενος Ανθρωπου.

Θεωρω οτι καθε ανθρωπινη ζωη εχει την αξια της και πραξεις σαν αυτες ειναι απαραδεκτες. Το γεγονος οτι ενα θυμα μονο υπηρξε ειναι τυχαιο,μπορουσε να ηταν πολύ χειροτερη η κατασταση.

Τον πατριωτισμο του,την περηφανια του ο Ελληνας την δειχνει οταν ερθει η καταλληλη ωρα,οπως αποδεικνυεται και απο την ιστορια του Ελληνισμου.Τοτε και μονο τοτε θα καταλαβουμε ποιος αγαπα πραγματικα την πατριδα του...

Συγνωμη αλλά απο συνθηματα εχω χορτασει και πραξεις βανδαλισμου ,ξυλοδαρμοι, δολοφονιες κτλ όχι μονο δεν μπορω να τα δικαιολογησω σαν αντιδραση αλλά με προσβαλλουν..

Ισως να ειμαι τελικά ενα κοιμισμένο προβατο, οπως χαρακτηριστικα αναφερει ο Borg ,ίσως να ειμαι της αποψης οτι η αστυνομια θα επρεπε να προλαβει και να αναλαβει τους Αλβανους που πανηγυριζαν,ισως επειδή συμφωνα με την οση ιστορια γνωριζω να εχω μαθει οτι ο φανατισμος και ο εθνικισμος εχει κοστισει πολλα στον Ελληνισμο...

Αρχική απάντηση από RootX

Πως ακριβώς μειάζουν οι Αλβανοί kalilleo??

Παίρνω όρκο, ότι στο χωριό μου είναι σχεδόν ίδιοι με τους Έλληνες..

Εννοω οτι οι περισσοτεροι τους εχουν δει τις αντιδρασεις τους μονο στην τηλεοραση και δεν εχουν μονιμη επαφη μαζι τους......οπως εδω δυστυχως!!!!!

Εαν νομιζεις οτι μοιαζουν με Ελληνες μαλλον θα πρεπει να βαλεις γυαλια...

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 12:13]

Και εγώ έχω βαρεθεί ένα σωρό φάτσες, αλλά δεν ξέρω αν είμαι αρκετά "Έλληνας" ώστε να ξεσηκωθώ.

:eek: μου αρεσε αυτο που ειπες....Εγραψες!μη στεναχωριέσαι ομως καπου-καποτε θα το καταλαβουμε,σκεψου τους αρχαιους...Το εχουμε στο αιμα μας!

εσυ καλλιλεο ποσους αλβανους εχεις δει? Προσεξε τι θα πεις γιατι ειμαι απο επαρχια και προσφατα ηρθα αθηνα , και η οικογενεια μου ασχολειτε με την γεωργια....για πες λοιπον

Αρχική απάντηση από kallileo

Φαε τους μες στη μαπα τοτε....

well, έχεις σκεφθεί ότι μπορεί να είσαι ένας από αυτούς? και αν αποφασίσω να μην τους φάω αλλά να τους φτύσω, ίσως σε πάρουν τα σκάγια?

Προφανώς κάνω πλάκα που αναφέρομαι σε σένα, μην το παρεξηγήσεις... Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι το γιατί δεν τα βάζεται με τους πραγματικούς υπέυθυνους-υπαίτιους για αυτήν την κατάσταση, αλλά σας φταίνε οι αλβανοί.

Αλβανοί, ρουμάνοι, πακιστανοί κλπ, βρήκαν αν το θες το αμπέλι ξέφραγο και μπήκαν.... όπως υπάρχουν κακοί και καλοί Έλληνες, κακοί και καλοί Αμερικάνοι, έτσι υπάρχουν και για τις 3τοκοσμικές(κατ'εσάς) φυλές, καλοί και κακοί...

Τα καθάρματα που ψηφίζεις(ω) κάθε 4 χρόνια, δεν έχουν κανένα μερίδιο ευθύνης σε αυτό έτσι?

Τι να τα δω τα μπουλουκια που κυκλοφορουν εδω και ειναι ακρως ερεστικοι σε καθε περιπτωση?????

Οτι εγινε εγω το θεωρω ακρως θετικο για να καταλαβουν που βρισκονται και ποιος ειναι το αφεντικο εδω......γιατι πολυ αερα εχουν παρει.

Εγω εχω προβλημα μονο με αυτους και με κανεναν αλλον...... και αυτο γιατι προκαλουν!!!!!

Ολοι εχουν δικαιωμα σε καλυτερη ζωη αλλα πρεπει να σεβεσαι αυτους που σου την προσφερουν και οχι να φτυνεις εκει που τρως...... και οπως ειπα αυτη ειναι η αμεση απειλη και οχι οι αλλοι.....

Το σιγουρο ειναι οτι δεν ψηφιζω αυτους που ψηφιζει το 90% των προβατων.

ροοτ ασε οι ιδιοι που βριζουν τους αλβανους ειναι οι ιδιοι που τους παιρνουν στις δουλειες μετεπειτα ασε το εχουμε μαθει το παραμυθι. Εμεις εχουμε παρει βουλγαρους ρωσους αλβανους ρωσοποντιους(ΑΚΑ τουρκους) στα σωραφια και οι καλυτεροι με διαφορα ειναι οι αλβανοι και τους πληρωνουμε κανονικα οπως οταν συμφωνησαμε και δεν εχουμε κανενα προβλημα 12 χρονια τωρα. Εν αντιθεση ολοι οι εθνικοφρονες στο χωριο που βριζουνε απο το πρωι μεχρι το βραδυ τους αλβανους καθε φορα παιρνουν διαφορετικους και πολλοι δεν τοπυς πληρωνουνε καν στο τελος. Μετα φωναζουν την αστυνομια και τους μαζευουν κλωτσωντας τους κιολας, τι καλη ρατσα ε? και ιδιοι οι αρχαιοι αν και οταν αναφερομαστε σε αυτους τα κοκαλα τους τριζουν στα μουσεια απο ντροπη...

Αρχική απάντηση από kallileo

Το σιγουρο ειναι οτι δεν ψηφιζω αυτους που ψηφιζει το 90% των προβατων.

!!!! αν το 90% του πλυθυσμού της χώρας σου είναι πρόβατα, μήπως ζεις σε λάθος χώρα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.