DEADLAZARUS Δεκέμβριος 8, 2020 #221 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2020 Cyberpunk 2077 Game and Performance Review Roundup—The Antidote to 2020? WWW.TECHPOWERUP.COM The most anticipated (read: hyped) PC game for several years now—Cyberpunk 2077—from CD Projekt Red, is almost here, and several gaming publications posted reviews of the game, as well as the... Χωρίς εκπλήξεις η κυκλοφορία του παιχνιδιού. Εξαιρετικό game, με πολλά bugs/τεχνικά προβλήματα, τα οποία, όμως, αναμένεται να λυθούν σύντομα (ή σε κάνα χρόνο). Σταχυολογώ: καλογραμμένες secondary missions, όχι στη λογική του map cleaning, αλλά με ουσία και περιεχόμενο, slow paced main quest, πληθώρα επιλογών ως προς το customization του χαρακτήρα του παιχνιδιού (V), πληθωρική η Night City, μπορείς να δεις και να κάνεις χιλιάδες πράγματα, πολλά και αστεία bugs/glitches, το παιχνίδι φαίνεται πως είναι εξαιρετικά "βαρύ" και γονατίζει τις νέες κάρτες (τις οποίες πρέπει να χρυσοπληρώσουμε κιόλας). Προσωπικά, δεν πρόκειται να το παίξω τώρα. Όμως, εκτιμώντας την εταιρεία και πιστεύοντας πως ενδιαφέρεται για τους gamers, θα κάνω κάτι που, υπό άλλες συνθήκες, δεν θα έκανα: preorder. Έχω την προσφορά, μέσω GOG, για 30% έκπτωση, άρα το παιχνίδι βγαίνει στα 42 ευρώ. Θα το τιμήσω λοιπόν κι ας κάθεται κάνα 2 χρόνια (να λυθούν τα προβλήματα, να βγουν τα dlc's κτλ κτλ) στη βιβλιοθήκη μου.. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 8, 2020 #222 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2020 (edited) Το παιχνιδι εχει update 40 giga day one. Τα ιδια θεματα ειχε και το witcher, preorder ανετα, ποτε θα ερθει δεν ξερω βεβαια. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 8, 2020 από fatalara 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Δεκέμβριος 8, 2020 #223 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2020 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 8, 2020 #224 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2020 (edited) Ταλαιπωρούμαι από ανίατο brain fart, οπότε πρέπει να προβώ σε μια απαραίτητη διευκρίνιση: η έκπτωση που ανέφερα στην προηγούμενη ανάρτησή μου (30%) αφορά το merch που συνοδεύει το παιχνίδι. Πέρασα στα γρήγορα τα ψιλά γράμματα και την έπαθα. Οπότε 60 ευρώ (εντάξει, 59,99) έδωσα και περιμένω το κλειδί εξαργύρωσης των bonus καλουδιών (υπάρχει τέτοια λέξη άραγε;). Πάλι τα αξίζει η cdpr, πάλι θα έκανα preorder. Το αναφέρω απλά για όσους θέλουν να προπαραγγείλουν το παιχνίδι. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 8, 2020 από DEADLAZARUS 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 8, 2020 #225 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2020 πριν 48 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Ταλαιπωρούμαι από ανίατο brain fart, οπότε πρέπει να προβώ σε μια απαραίτητη διευκρίνιση: η έκπτωση που ανέφερα στην προηγούμενη ανάρτησή μου (30%) αφορά το merch που συνοδεύει το παιχνίδι. Πέρασα στα γρήγορα τα ψιλά γράμματα και την έπαθα. Οπότε 60 ευρώ (εντάξει, 59,99) έδωσα και περιμένω το κλειδί εξαργύρωσης των bonus καλουδιών (υπάρχει τέτοια λέξη άραγε;). Πάλι τα αξίζει η cdpr, πάλι θα έκανα preorder. Το αναφέρω απλά για όσους θέλουν να προπαραγγείλουν το παιχνίδι. Για ποιο λόγο να μην το πάρεις 47 ας πούμε; Από GOG βέβαια αλλά και τι έγινε; 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Δεκέμβριος 8, 2020 #226 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 9, 2020 #227 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2020 ήρθε το κλειδάκι από το cdkeys για το GOG PRE-LOAD now 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 9, 2020 #228 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2020 πριν 15 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε: Για ποιο λόγο να μην το πάρεις 47 ας πούμε; Από GOG βέβαια αλλά και τι έγινε; Είμαι άπλας και θέλω να δίνω παραπάνω. Δεν το σκέφτηκα καν, ρε. Από τη στιγμή που αποφάσισα να κάνω preorder, μόνο μέσω gog ήθελα να ολοκληρώσω τη διαδικασία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 9, 2020 #229 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2020 (edited) πριν 4 ώρες, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: ήρθε το κλειδάκι από το cdkeys για το GOG PRE-LOAD now Τα preorder bonus ισχυουν απο cdkeys-instant gaming? Τα Public μου ειπαν οτι δεν εχουν ενημερωση για παραλαβη του τιτλου. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 9, 2020 από fatalara Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 9, 2020 #230 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2020 (edited) 17 minutes ago, fatalara said: Τα preorder bonus ισχυουν απο cdkeys-instant gaming? Τα Public μου ειπαν οτι δεν εχουν ενημερωση για παραλαβη του τιτλου. που τα βλέπω αυτά Δεν νομίζω να τα έχω μιας και πλήρωσα πιο φτηνά edit ΌΧΙ γιατί είναι ξεχωριστοί κωδικοί τα παρακάτω θα σου έρθουν ως ξεχωριστοί κωδικοί (δεν μου χρειάζονται εμένα έτσι και αλλιώς) Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 9, 2020 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Δεκέμβριος 9, 2020 #231 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: ήρθε το κλειδάκι από το cdkeys για το GOG PRE-LOAD now GOG galaxy installer χρησιμοποίησες για εγκατάσταση του client ? Μου πετάει συνεχώς μήνυμα για πρόβλημα στη σύνδεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 9, 2020 #232 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2020 (edited) 2 minutes ago, Thresh86 said: GOG galaxy installer χρησιμοποίησες για εγκατάσταση του client ? Μου πετάει συνεχώς μήνυμα για πρόβλημα στη σύνδεση παιδιά το application του GOG, το GOG GALAXY edit το gog galaxy το έχω εγκαταστήσει εδώ και δυο βδομάδες απλά μπήκα έβαλα το κλειδάκι και κατέσα - preload το βράδυ κατά τις 2-3 τα ξημερώματα θα ανοίξει και το update να κατεβάσουμε Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 9, 2020 από ARMAGEDDON 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Δεκέμβριος 9, 2020 #233 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2020 πριν 1 λεπτό, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: παιδιά το application του GOG, το GOG GALAXY αυτό, απλά για την εγκατάση κατέβαζε 202mb και δε μπορούσε να εγκαταστήσει. Τελικά το firewall των Win 10 δεν άφηνε και τo πέρασα ως exception , κατέβηκε , εγκαταστάθηκε, με ενημέρωσε ότι μπορώ να βάλω και το λογαριασμό μου απο Epic Store, είμαστε 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Δεκέμβριος 9, 2020 #234 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2020 έχω απορία , δηλαδή τώρα κατεβάζει τα 59gb , οκ. Μετά τις 12 το βράδυ θα είναι διαθέσιμο ή μετά τις 12 θα χρειαστεί να κατεβάσει και το update των 43 gb ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Δεκέμβριος 9, 2020 #235 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2020 1 hour ago, Thresh86 said: έχω απορία , δηλαδή τώρα κατεβάζει τα 59gb , οκ. Μετά τις 12 το βράδυ θα είναι διαθέσιμο ή μετά τις 12 θα χρειαστεί να κατεβάσει και το update των 43 gb ? Πέμπτη στης 3 τα χαράματα... Απ' ότι λέει επίσημα. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 9, 2020 #236 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2020 ω ναι ! το βράδυ 3 τα χαράματα ξυπνητήρι πάμε πατάμε download και γυρνάμε στο κρεβατάκι μας και σηκωνόμαστε το πρωί και παίζουμε 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 9, 2020 #237 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2020 πριν 6 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Είμαι άπλας και θέλω να δίνω παραπάνω. Δεν το σκέφτηκα καν, ρε. Από τη στιγμή που αποφάσισα να κάνω preorder, μόνο μέσω gog ήθελα να ολοκληρώσω τη διαδικασία. Όπως αναφέρουν και τα κλειδάδικα, όλα τα bonus έχεις κανονικά με το Gog Key. Αν θα έδινα 60ρι θα ήταν μόνο για να το πάρω στο steam και να το΄χω στη συλλογή με achievements και λοιπά. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 9, 2020 #238 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2020 Εγω μετα το φιασκο των public σκεφτομαι σοβαρα να το παρω ps4-5. Οι διαφορες ειναι αστειες απο αυτα που βλεπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 9, 2020 #239 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2020 19 minutes ago, fatalara said: Εγω μετα το φιασκο των public σκεφτομαι σοβαρα να το παρω ps4-5. Οι διαφορες ειναι αστειες απο αυτα που βλεπω. ναι αλλά θα έχει μελλοντικό Update για το PS5 xbox s S/X Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 9, 2020 #240 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2020 πριν 13 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: ναι αλλά θα έχει μελλοντικό Update για το PS5 xbox s S/X Ναι μολις μου ερθει το 5 θα μεταφερθει εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts