aelara3 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2013 πρωτη μερα στο φορουμ κ πρωτο ποστ.πολυ ωραιο φορουμ.ειναι ο πρωτος που θα φτιαξω(βασικα θα παρω τα πραγματα απο ενα μαγαζι κ θα μ τα συναρμολογησουνε)μενω λαμια και αποτι ειδα για αυτα που εψαχνα τα εχει το e-shop.αποτι ειδα ειναι κ φτηνο απο αλλα.παω για OC και μολις πεσουν οι τιμες παω για SLI.λοιπον κοιταξα στο φορουμ και σε αλλα φορουμ και κατεληξα στα εξης:cpu 3770kmobo asrock z77 extreme4 case AEROCOOL XPREDATOR X3 WHITE EDITION full towergpu ZOTAC GEFORCE GTX670 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL or ASUS GTX670-DC2-2GD5 2GB PCI-E RETAILRAM CORSAIR CMZ8GX3M2A1600C8 VENGEANCE 8GB (2X4GB) PC3-12800 CL8 DUAL CHANNEL KITssd OCZ VTX4-25SAT3-128G VERTEX 4 2.5'' SSD 128GB SATA IIIhdd WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3psuCorsair Enthusiast Series TX850 V2 80Plus Bronzecpu cooling H100εσεις που ξερετε υπαρχει κατι που δεν ειναι οκ?αν ναι πειτε μου να το αλλαξω να μαθω και εγω κατι περισσοτερο απο pcthanks in advance
eXhale Ιανουάριος 11, 2013 #2 Ιανουάριος 11, 2013 Αρκετα καλη συνθεση.Την βρισκω μια χαρα στα μετρα σου(gaming).Τωρα οσον αφορα τις καρτες.Αν ηθελα επιδοσεις και δεν με ενοιαζε ο θορυβος,θερμοκρασια θα πηγαινα ZOTAC γιατι ειναι λιγο πιο ψηλα συγχρονισμενη.Eπισης θα κοιτουσα και την 7970 Μsi power edition,με το unlock voltage.More infos here : MSI launch the GTX 670 power edition - eTeknix
Predator_Crack Ιανουάριος 11, 2013 #3 Ιανουάριος 11, 2013 Καλησπέρα και καλωσήρθες στην πραγματικά ΜΕΓΑΛΗ παρέα μας εδώ στο εργαστήρι.Η προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι ΤΖΙΤΖΙ και δέν θέλει κάτι πλήν ή σύν. Θα σε καλύψει στο έπακρον γι' αυτά που αναφέρεις (oc Και sli αργότερα). Το θέμα είναι άν έχεις κάποιο συγκεκριμένο ποσό που θές να ξοδέψεις. Άν ναι τότε υπάρχουν τρόποι να πέσεις κι άλλο.Παράδειγμα: - Αντί του 3770Κ να πάς σε 3570Κ. Πάλι θα ανέβει πολύ σε oc, θα τα κάνει όλα μαζί με τις παιχνιδάρες σου και θα γλυτώσεις και ένα 80άρι+.- Αντί για H100 κάποια αερόψυξη του στύλ noctua dh-14 ή και κάτι πιό φθηνό. Ότι και να επιλέξεις θεωρείσαι βασιλιάς μιάς και με πιό απλές λύσεις πετυχαίνεις καλό OC.Τέλος από τις 2 κάρτες που δίνεις , προτίμησε την ASUS. Το σύστημα ψύξης της είναι καλά δοκιμασμένο. με πρόλαβε ο φίλςο από πάνω.
aelara3 Ιανουάριος 11, 2013 Author #4 Ιανουάριος 11, 2013 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.οποτε θα προτιμησω την asusθα προχωρισω με τον 3770κ λογο του hyperthπροτιμησα το Η100 γιατι σε διαταξη pull/push θα εχω το κεφαλι μου ησυχο απο πλευρας θερμοκρασιων.καποιος αλλος που εχει να πει την γνωμη του?
Predator_Crack Ιανουάριος 11, 2013 #5 Ιανουάριος 11, 2013 Γενικά είσαι ΤΖΑΜΙ απλά είπα ότι είπα άν υπήρχε αυτή η 1 περίπτωση να κόψεις χρήματα από κάπου. Προχώρα στην αγορά αφοβα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.