xylokastro Σεπτέμβριος 5, 2004 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 εγω θα πάω δευτέρα λυκείου αλλα ρε γαμώτο βαριέμαι . έχω βάλει και στοιχήματα!!αν περάσω πουθενά η mummy θα με πάει ταξιδάκι στην κουβα kai o dady θα μου πάρει μαμάτο pc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Σεπτέμβριος 5, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 ’ρε τι κάνουν και αυτοί οι έρμοι γονείς για να κάνουν τα παιδία τους να διαβάσουν Και εμένα μου έταξαν φορητό pc πάνω από 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 5, 2004 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Τελικά τα σχολεία κοστίζουν. :tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Σεπτέμβριος 5, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 5, 2004 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Μία τα "παιχνίδια" που τάσουν οι γονείς στα παιδιά τους για να διαβάσουν, μία τα φροντιστήρια, μία τα τετράδια, μία οι στυλοί, κτλ. Ε στο τέλος πιο πολλά δίνουμε στο σχολείο από ότι θα παίρνουμε στο μέλλον. :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Σεπτέμβριος 5, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 εγω ευτυχός δεν κάνω 6-7 φροντιστήρια όπωσ οι φίλοι μου στο ενιαίο (εγω πάω στο ΤΕΕ {αλλα κάνω μόνο τα μαθάματα των εξετάσεων 3} ) :wall: :wall: :bye: :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 6, 2004 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Εξεταστική suckzzz BIGTIME!!!Βαριέμαι να διαβάσω σε απίστευτω βαθμό.’υριο δίνω μάθημα και μεθαύριο και μετά τελειώνω.Αχ άντε να δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 6, 2004 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 εγω αυριο δινω το 2ο.μεθαυριο το 3ο κ.ο.κ.βαριεμαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Σεπτέμβριος 6, 2004 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Σχολείο ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ ..ευτυχως δεν θα ξαναζήσω αυτες τις μερες. Εξεταστική τυπικά οπως πάντα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 9, 2004 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Ο Σεπτεμβριος δεν ειναι για γράψιμο .. Μας γ......αν ποιο δυσκολα δεν υπήρχαν να βάλλουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Ένα σαββατοκύριακο και αρχίζουν τα σχολεία αλαλαλαλαλαλαλαλαλλαλαλαλαλαλαλα :cry: :flower: :devil: :toomuchne :sick: ????? :magic: :bye: :daisy: :turn: :X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Σεπτέμβριος 9, 2004 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 εγω θα παω τριτη λυκειου.. και εχω σκοπο να τον στρωσω φετος.. τον κ..λο κατο για να περασω πουθενα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Σεπτέμβριος 11, 2004 Author #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Ας χαρούμε την τελευταία μέρα ελευθερίας πριν το σχολείο όπου θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να περάσουμε κάπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Σεπτέμβριος 11, 2004 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 εγω χθες τελειωσα εξεταστικη νωρις νωρις,εδινα μονο 4 μαθηματα αλλα οπως σχεδον παντα πηρα τρελο μπουλο...καλα μαμησια δλδ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 11, 2004 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 καλο κουραγιο παιδια......μια συμβουλη.......εαν ειστε ατομο που εχει ορεξη να στρωθει στο διαβασμα δεν χρειαζεται να κανετε σε ολα τα μαθηματα φροντιστηριο......πολυς χαμενος κοπος και χρονος...ετσι οπως εχει γινει το συστημα σημερα τα φροντιστηρια απλα προσφερουν συστηματικο και οργανωμενο διαβασμα.εαν ειστε λοιπον ατομο με συστημα και οργανωση στο διαβασμα πατε μονο στα 2-3 βασικα που ζοριζεστε...στα υπολοιπα μπορειτε να τα καταφερετε μια χαρα(παρτε και κανα βοηθημα Σαββαλα κλπ κλπ να κανετε επαναληψεις και τεστακια οσο συχνα μπορειτε).....πιστεψτε με θα εισαστε πιο ξεκουραστοι μολις ξεκινησουν οι εξετασεις πραγμα πολυ σημαντικο.καλη επιτυχια και παλι :Τ: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Σεπτέμβριος 11, 2004 Author #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Εγώ δεν είμαι τύπος που θα κάτσει να διαβάσει χωρίς κάτι να μου αποσπάσει την προσοχήΠροτιμώ απαλή μουσική και να διαβάζω αλλιώς .λαλαλαλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 11, 2004 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Εγώ ξεκίνησα εξεταστική τη Δευτέρα...Τελιώνω ένας Θεός ξέρει πότε...Έχω να δώσω ένα σωρό από μαθήματα ήδη έδωσα ένα και άφησα δύο χωρίς να πάω...Τώρα δίνω Δευτέρα και παίζω Colin McRae 4...Παιδάκια, όσοι είστε Λύκειο, Γυμνάσιο, ΤΕΕ ή οτιδήποτε άλλο, μην τρελένεστε και πολύ με τα μαθήματα του σχολείου... Μην ακούτε που σας λένε οτι μετά θα είστε φοιτητές...Απολαύστε αυτά τα χρόνια γιατί αυτά είναι πραγματικά ανέμελα και χωρίς άγχος...Και κυρίως μην τρελένεστε με της Πανελλήνιες...Δεν θα κρίνουν τη ζωή σας... Τη ζωή σας την ορίζεται εσείς...Έτσι κι αλλιώς είναι απλές εξετάσεις και μάλιστα από τις εύκολες που θα δώσετε στη ζωή σας...Χαλαρώστε και απολαύστε το. Είναι νομίζω και το μυστικό για να πάτε καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackjim Σεπτέμβριος 11, 2004 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 σχολειο?I don't know this word... :whistling :whistling ------------------------ενας χαρουμενος 3ετης φοιτητης... :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 11, 2004 #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Μεγάλε Blackjim έγραψες...Τι σπουδάζεις στην Κρήτη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackjim Σεπτέμβριος 11, 2004 #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 CSDComputer Science Departmentστο University of Crete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.