Jump to content

Πως αισθάν.......

gbdanis

Recommended Posts

εγω θα πάω δευτέρα λυκείου αλλα ρε γαμώτο βαριέμαι . :wall: έχω βάλει και στοιχήματα!!αν περάσω πουθενά η mummy θα με πάει ταξιδάκι στην κουβα kai o dady θα μου πάρει μαμάτο pc!:p:hehe::rofl:

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Μία τα "παιχνίδια" που τάσουν οι γονείς στα παιδιά τους για να διαβάσουν, μία τα φροντιστήρια, μία τα τετράδια, μία οι στυλοί, κτλ. Ε στο τέλος πιο πολλά δίνουμε στο σχολείο από ότι θα παίρνουμε στο μέλλον. :p :p :p

καλο κουραγιο παιδια......μια συμβουλη.......εαν ειστε ατομο που εχει ορεξη να στρωθει στο διαβασμα δεν χρειαζεται να κανετε σε ολα τα μαθηματα φροντιστηριο......πολυς χαμενος κοπος και χρονος...ετσι οπως εχει γινει το συστημα σημερα τα φροντιστηρια απλα προσφερουν συστηματικο και οργανωμενο διαβασμα.εαν ειστε λοιπον ατομο με συστημα και οργανωση στο διαβασμα πατε μονο στα 2-3 βασικα που ζοριζεστε...στα υπολοιπα μπορειτε να τα καταφερετε μια χαρα(παρτε και κανα βοηθημα Σαββαλα κλπ κλπ να κανετε επαναληψεις και τεστακια οσο συχνα μπορειτε).....πιστεψτε με θα εισαστε πιο ξεκουραστοι μολις ξεκινησουν οι εξετασεις πραγμα πολυ σημαντικο.

καλη επιτυχια και παλι :Τ:

Εγώ ξεκίνησα εξεταστική τη Δευτέρα...

Τελιώνω ένας Θεός ξέρει πότε...

Έχω να δώσω ένα σωρό από μαθήματα ήδη έδωσα ένα και άφησα δύο χωρίς να πάω...

Τώρα δίνω Δευτέρα και παίζω Colin McRae 4...

Παιδάκια, όσοι είστε Λύκειο, Γυμνάσιο, ΤΕΕ ή οτιδήποτε άλλο, μην τρελένεστε και πολύ με τα μαθήματα του σχολείου... Μην ακούτε που σας λένε οτι μετά θα είστε φοιτητές...

Απολαύστε αυτά τα χρόνια γιατί αυτά είναι πραγματικά ανέμελα και χωρίς άγχος...

Και κυρίως μην τρελένεστε με της Πανελλήνιες...

Δεν θα κρίνουν τη ζωή σας... Τη ζωή σας την ορίζεται εσείς...

Έτσι κι αλλιώς είναι απλές εξετάσεις και μάλιστα από τις εύκολες που θα δώσετε στη ζωή σας...

Χαλαρώστε και απολαύστε το. Είναι νομίζω και το μυστικό για να πάτε καλά...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.