gbdanis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2004 Πως αισθάνεστε που αρχίζουν τα σχολεία ???της τάξη πάτε όσοι πάτε .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Σεπτέμβριος 4, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 ΕΓΩ ΠΑΩ 3 ΤΑΞΗ ΤΕΕ KAI EIMAI ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΩ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡ’ΣΩ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΉ ΜΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 4, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Απο ΤΕΕ μονο σε ΤΕΙ μπορεις να περάσεις ?? . . Ποτε αρχιζουν σχολεία ? .. Αντε καλη σχολική χρονιά. . Και σε μας τους φοιτητες να περάσουμε τα μαθήματα και να πάρουμε γρήγορα το πτυχίο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 4, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Nα σου πω την αληθεια την ψιλο-πεθυμησα την σχολη.....:turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Σεπτέμβριος 4, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΡΓΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 4, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Nα σου πω την αληθεια την ψιλο-πεθυμησα την σχολη.....:turn: τη σχολή και εγω πεθύμησα ... .. απο δευτερα γραφω ομως (αυτο παντως δεν το πεθύμησα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Σεπτέμβριος 4, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 NAI MONO SE TEI ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΈΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ Κ’ΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 4, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Απορω πως τους σκεφτεστε τετοιους τιτλους για τα topics:hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Σεπτέμβριος 4, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Απορω πως τους σκεφτεστε τετοιους τιτλους για τα topics:hehe: :hehe: Δεν θελει κοπο, θελει τροπο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 4, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Αστα εχω εξεταστικη και ΒΑΡΙΕΜΑΙ...Απο την αλλη πρεπει να διαβασω...:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 4, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Daidalos Δεν θελει κοπο, θελει τροπο! :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 4, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Αλλος ενας χρονος κ μετα τελος το σχολειο εγω...μετα θα δουμε....η ηλεκτρονικος στον πειραια,η σεφ(φαι) η τουριστικες επιχηρησεις στην ελβετια....!χε1χε!ως τοτε ομως.........τα κεφαλια μεσα....13 αρχιζουν τα σχολεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SetoS Σεπτέμβριος 4, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Eγω δευτρα λυκειου δεν εχω κανενα προβλημα που αρχιζει παντως.Γλυτωσαμε και τις πανελλαδικες :banging: :banging: :banging: . Το κακο ειναι οτι αρχιζω και φροντιστηριο τουλαχιστον να εχω συμμαθητρια κανενα καλο γκομενακι και οχι τπτ :alien: οπως παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 4, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από blade_pan [Χθες, στις 23:44] Αστα εχω εξεταστικη και ΒΑΡΙΕΜΑΙ...Απο την αλλη πρεπει να διαβασω...:...: και γω μια απο τα ιδια........δινω δευτερα τριτη τεταρτη και παρασκευη.....και γαμω τα σκηνικα ε?....μπουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :giveup: :cry: :cry: :cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 4, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma και γω μια απο τα ιδια........δινω δευτερα τριτη τεταρτη και παρασκευη... εγω δευτερα τεταρτη πεμπτη, . καλο κουράγιο ,.. έλπιζω να διάβασες οπως εγω...$%%^$%#@@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 4, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 01:02] εγω δευτερα τεταρτη πεμπτη, . καλο κουράγιο ,.. έλπιζω να διάβασες οπως εγω...$%%^$%#@@ οπως το πες......διαβασα @#%^#$^@#$@#%#@%ρε γμτ....εχει ακομα καλο καιρο εξω και μολις διαβασω καμια ωρα τα παραταω για 2 ωρες κ.ο.κ.αχ.........παλι πολλα θα περασουμε και αυτο το σεπτεμβρη.:cry: :giveup: και οπως ειπε και αλλο μελος του λαμπη......ερχεται η εξεταστικη....θα τον αδραξουμε και παλιιιιι:giveup: :giveup: :giveup: :giveup: :giveup: :giveup: :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Σεπτέμβριος 4, 2004 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Και εγω αυτην τη βδομαδα δινω 4 μαθηματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 5, 2004 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από pigassos19 [Σήμερα, στις 02:27] Και εγω αυτην τη βδομαδα δινω 4 μαθηματα Μαζι σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 5, 2004 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Πως αισθανομαι?????Ουτε χαλια αλλα ουτε και τελεια!!!!!Στις 13 του μηνα θα αρχισει το σχολειο...Β Ταξη Ενιαου Λυκειου...Ουφ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Σεπτέμβριος 5, 2004 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Με μία λέξη: Ξενέρα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.