Deroon Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2013 Γεια σε ολους.Θελω να σας πω το προβλημα μου και να μου πειτε εσεις τις γνωμες σας αν μπορειτε να βοηθησετε ή αν σας εχει συμβει και εσας κατι παρομοιο και πως το αντιμετωπισατε...Το καλοκαιρι μετακομισα σε μια πολυκατοικια και εκανα νεα συνδεση στον ΟΤΕ για ιντερνετ και τηλ. Ολα καλα δεν αργισαν κιολας να το ενεργοποιησουν κιολας μεσα σε 10 μερες...Μετα ομως αντιμετωπιζα προβληματα με Disconect απο το παιχνιδι που παιζω και στο λολ μου ελεγε αττεμπτ το ρεκονεκτ κτλπ και ειχα καποιες φορες της μερας αυτο το προβλημα. οποτε γινοταν αυτο το πραγμα δεν κρατουσε παρα 1 λεπτο ή και λιγοτερο. Εγω πειρα τηλεφωνο τον ΟΤΕ τους εξηγησα το προβλημα μου και μετα αυτοι εστειλαν τεχνικο να ελεξη την γραμμη.(Ξεχασα να αναφερω οτι ειχα προβλημα με τον ηχο στο τηλεφωνο και ακουγοταν ενα παρασιτο κατι σαν ζζζζ συνεχομενο για οση ωρα και αν μηλαγα στο τηλεφωνο, ετσι εγω πιστευα οτι φταιει η συσκευη μου, πηγα αγορασα αλλη, τα ιδια, ετσι το εξηγησα και αυτο στην τηλεφωνητρια του ΟΤΕ)Μετα ηρθε ο τεχνικος σπιτι χτυπησε το κουδουνι και κατι εκανε κατω...μολις το εκανε αυτο ο ηχος στο τηλεφωνο που το σηκωσα σταματισε...μετα μου ειπε δεν βλεπω καποια προβλημα στην ταχυτητα του ιντερνετ σου μια χαρα ειναι μου ειπε κιολας εσυ εδω δεν θα πιανεις πανω απο 14mbps κτλπ μλκιες...και του λεω ναι μεχρι 12-14 το πολυ αλλα συνηθος στο 10...ε αυτα μετα αυτος εφυγε χωρις να εξηγηση τον λογο που τρωω disconect.Τελος ολα αυτα αλλα μετα απο 1 μηνα και καθημερινα συνεχομενα disconect και με τα νευρα μου να θελουν να σπασουν τα παντα...καπως παρατηρησα οτι καθε φορα που χτυπαγε καποιος το κουδουνι στο σπιτι μουμετα απο πολυ λιγα δευτερολεπτα 5-10 κολαγα και ετρωγα το disconect αυτο το παρατηρησα αρκετες φορες και λεω οπα τι γινετε εδω...? το παρατηρουσα αυτο να γινετε συνεχεια καθε μερα χ2 μερες συνεχομενα καθε φορα που καποιος χτυπαγε κουδουνι, οχι απλος να το χτυπαει αλλα να ανεβενει και πανω.(αλλα και καποιες αλλες φορες μεσα στην μερα χωρις να χτυπαει καποιος το κουδουνι)Επομενος εγω σκεφτηκα μηπως φταιει το κουδουνι ή η πορτα κατω γτ δεν γινετε να ειναι συμπτωση...και καταλαβα τελικα οτι ηταν το ανσανσερ!!! Οποτε καποιος χρησημοποιουσε το ανσανσερ μου τραβαει την ταχυτητα του ιντερνετ; μπερδευονται τα καλωδια; γινετε καποιο μαγνητικο κυμμα ή δεν ξερω τι στο καλο; παντως το τεσταρα παρα πολες φορες με τους δικους μου εμπενα μεσα στο game τους ελεγα οκ τωρα κατεβειτε καποιος με το ανσανσερ τσουπ disconect. οκα τους λεω ξανα...εμπαινα παλι στο game οκ τωρα καποιος να αναιβει..τσουπ disconect..το καναμε πολλες φορες και διαφορετικες μερες ωστε να γινουμε 100% σιγουροι. εγω παντως πιστικα οτι ειναι αυτο!μετα πειρα τηλ τον οτε του εξηγησα στειλανε παλι εναν τεχνικο ηρθε σπιτι μου λεει ποιο ειναι το προβλημα του λεω καθε φορα που χρησημοποιει καποιος το ανσανσερ δεν ξερω πως και γιατι αλλα πεφτει το ιντερνετ.τοτε μου ειπε ο τεχνικος σε αυτο που λες υπαρχει μια εξηγηση να εχουνε περασει τα καλωδια μεσα απο το ανσανσερ και καθε φορα που καποιος το χρησημοποιει η σου τραβαει την ταχυτητα του ιντερνετ και τρως disconect η μπερδευονται οι γραμμες και πεφτεις πανω σε αλλη γραμη...και του λεω και αυτο πως γινετε να το φτιαξετε?και μου λεει αυτο ειναι θεμα ηλεκτρλογικο και ειναι της πολυκατοικιας μονο με αλλαγμα των καλωδιον...μετα ειπα απο μεσα μου οκ αμα δειτε λεφτα απο εμενα γραψτε μου εχει κατι ωραια στικακια και ο γειτονας ανοιχτο το Wifi ισως την βγαλουμε καπως...τι λετε εσεις για ολα αυτα?? σας εχει τυχη ποτε κατι ιδιο ή παρομοιο?και σορρυ που εγραψα τοσα πολλα αλλα βαριωμουνα και ηθελα να μυραστω μαζι σας την ιστορια που μου εχει ελατωση τον λογο που δεν παιζω game αλλα παραληλα με νευριαζει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 11, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2013 Ε μονος σου το βρηκες το θεμα,δεν φταιει ο ΟΤΕ.προφανως το θεμα ειναι ηλεκτρολογικο στη πολυκατοικια.δεν μπορει να κανει κατι ο ΟΤΕ.προχειρη λυση?πετας καλωδιο απο το μπαλκονι κατευθειαν κατω στα καλωδια του ΟΤΕ και παρακαμπτεις τη καλωδιωση της πολυκατοικιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.