Shaman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2004 H Thermaltake ανακοίνωσε ένα νέο watercooling kit με την ονομασία BigWater. Τα πρώτα Reviews είναι αρκετά καλά (μιλάνε για ελάχιστα χαμηλότερη απόδοση απο το Asetek L20). Αν πάρουμε υπόψην μας και την τιμή του (μόλις 99) τότε δεν είναι απίθανο να μιλάμε για το best-buy στα έτοιμα entry-level συστήματα υδρόψυξης.Reviews:http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Tt_Bigwater/index.htmlhttp://www.hardkorehardware.com/reviews/bigwater/bigwater.htmhttp://www.xtremecomputing.co.uk/review.php?id=41Kαι τιμή απο Jes-computers.de (αναμένεται):http://www.jes-computer.de/product_info.php?pID=17647ΒΤW τη νύχτα είναι πολύ μουράτο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Σεπτέμβριος 4, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Αρκετα ενδιαφερουσα και οικονομικη προταση! Ενα μπραβο στην thermaltake που φαινεται να τα καταφερε αυτη την φορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 4, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Eλπίζω μόνο να μην έχει καμμια τιμή της τάξης των 200 στο Ellada (με αυτά που έχουν δει τα μάτια μου τους έχω φοβηθεί)...Ευτυχώς που υπάρχει και η Γερμανία!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 4, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Στα ιδια λεφτα υπαρχει και ενα kit της asetek εδω και καιρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 4, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Unsto αυτές οι 2 λύσεις δεν είναι και τόσο όμοιες...Της Asetek έχει λίγο καλύτερες επιδόσεις και έχει καλύτερη αντλία που σου μένει σε αναβάθμιση.To Τhermaltake περιλαμβάνει και ανεμιστήρα (ένα τις εταιρίας με δικό του ποντεσιόμετρο), είναι πιο compact (καθότι η αντλία είναι και reservoir) και είναι και ποιό "μουράτο" καθότι έχει και UV υγρό μέσα και μπλε ledaki μέσα στο block. Γι'αυτό που ψάχνω εγώ λοιπόν μου κάνει καλύτερα της Thermaltake. (αφού σε αυτά τα χρήματα δεν μπορείς να έχεις τίποτα τρελές επιδόσεις ούτως ή άλλως ας έχεις μούρη τουλάχιστον!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 4, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 ΠΟιος θα το φέρει άραγε?Για AΜD 64 λέτε να είναι δύσκολο να μπεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 4, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Δεν ξέρω για Ελλάδα. Hacshop, Checkmate και άλλα μάλλον..Το μπλοκ μπαίνει σε (αντιγράφω απο Thermaltake):"Ιntel LGA775. P4 and AMD K7, K8 (Included AMD Sempron Series" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 5, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 από ότι είδα σε K7 δεν θέλει τρύπες γύρω απ'τη m/b. υπάρχει vga block που να ταιριάζει με το big water? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Σεπτέμβριος 5, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 απλα φοβερο..μακαρι να εχει τοσο ελλαδα οσο λες να περασω και εγω στο νερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4speed Σεπτέμβριος 6, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Γινεται με αυτο να ψυξω και την καρτα γραφικων αμα αγορασω αλλω ενα μπλοκ ??Βασικως θελω ενα φτηνο συστημα υδροψυξης μεχρι 150 για να γλυτωσω απο τον θορυβο της τουρμινας του P4 . Κυριολεκτικά τουρμπινα >> 50 db . Και παρολα αυτα εχω 62 βαθμους στη cpu . Η εγκατασταση τετοιων συστηματων ειναι ευκολη ?? Δεν εχω ξανασχοληθεί ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 6, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Καλο φαινεται, αλλα το μονο που με χαλαει σαν εικονα ειναι τα ΜΠΛΕ led με το ΠΡΑΣΙΝΟ UV νερο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Σεπτέμβριος 6, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Παρολο που αυτο το συστημα δεν ειναι οτι καλητερο σε επιπεδο Water cooling δεν ειναι αρκετα ακλητερο απο αποιοδηποτε συμβατικο με ανεμηστηρα και εχει και αρκετη διαφορα στη θερμοκρασια? Αν ειναι μοωο 100 αξιζει να το δει κανεις που θελει να παει στο water cooling και δεν θελει να ξηλωθει ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 6, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Aπο επιδόσεις πρέπει να είναι οριακά καλύτερο απο μία καλή αερόψυξη..Απλά είναι μια ολοκληρωμένη και οικονομική λύση για κάποιον που θέλει να σωθεί απο το θόρυβο της αερόψυξης..Αν θέλετε επιδόσεις και επεκτασιμότητα δε θα σας καλύψει πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Σεπτέμβριος 6, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Ευχαριστω Shaman, καλα που με ενημερωσες γιατι νομιζα πως και το entry lever watrer cooling ειναι αρκετα καλητερο απο αεροψυξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.