petrosmbx4 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2013 Καλημερα,Θα ηθελα να σας ρωτησω αν εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο προγραμμα για gps στο nexus7 μιας που δεντο κατεχω και πολυ το θεμα.Εχω στο κινητο μου το igo σχετικα ικανοποιημενος αλλα θελω να το καταργησω και να εχω το gps στο tablet.Δεν ξερω αν υπαρχει κατι καλο σε free η να κατεβασω σπασμενο απο καπου μιας που πετρος και γνησιο δεν πανε μαζι! :whistlingΠειτε μου την γνωμη σας και γενικοτερα τις προτασεις σας!Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 11, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2013 Δε νομιζω να σε βοηθησει κανενας για την δευτερη ερωτηση σου γτ ειναι εναντια στους κανονισμους του φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 11, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2013 Πέρα από αυτό που λέει ο Ιάσωνας (και συμφωνώ μαζί του) θα σου πρότεινα το Navigon, το οποίο το χρησιμοποιώ και στο note αλλά και το tablet και ειμαι απόλυτα ευχαριστημενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιανουάριος 11, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2013 Navigon ή sygic και τα 2 δουλεύουν πολύ ωραία και σε android tablets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιανουάριος 11, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2013 Η κουβέντα είναι κοντά στο να φύγει όπως είπαν και τα παιδιά, μην πάει σε σπασμένα κλπ, γιατί όποιος την πάει θα πάει διακοπές για μερικές μέρες. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Ιανουάριος 11, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2013 Δεν ξερω αν υπαρχει κατι καλο σε free η να κατεβασω σπασμενο απο καπου μιας που πετρος και γνησιο δεν πανε μαζι! :whistling!Δε θέλω να το παίξω ο υπεράνω ή οτιδήποτε άλλο αλλά ειλικρινά όντως προγραμματιστής (έστω από hobby) τέτοιες εκφράσεις με ενοχλούν πάρα πολύ! Το καταλαβαίνεις ότι αν όλοι λέγαν "ΧΧΧ και γνησιο δεν πανε μαζι!" τότε δε θα υπήρχε τίποτα όσον αφορά το λογισμικό!!! Μερικοί άνθρωποι τρώνε 10-12 ώρες την ημέρα για να γράψουν αυτά τα προγράμματα και μερικοί άλλοι νομίζουν ότι είναι έξυπνοι με το να τα χρησιμοποιούν σπασμένα και δεν τους φτάνει μόνο αυτό αλλά πρέπει να μπαίνουν και στα φόρουμ για να το παινεύονται κιόλας. Κάνεις ότι κάνεις δεν είναι ανάγκη να το καμαρώνεις κιόλας δημοσίως γιατί δεν υπάρχει τίποτα το τίμιο στην πειρατεία λογισμικού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Ιανουάριος 11, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2013 Υπάρχει και το Don't Panic Ginius Driver, που θα ελεγα οτι εχει και τον καλυτερο ελληνικο χάρτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.