Shaman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2004 Η Coolermaster αποφάσισε να ανανεώσει λίγο τα προϊόντα της (και να μας τα ξανα-πάρει!). Ένα εξ αυτών είναι και το best-seller Aerogate. Αισίως φτάσαμε στο AerogateIII....(ευτυχώς, για τα δικά μου γούστα, το ΙΙ είναι ομορφότερο!)Coming Soon:http://www.coolermaster-europe.com/nsite/products/functionpanel/aerogate/ald-v03/ald-v03.aspΣτo site της μπορείτε και το Musketeer2:http://www.coolermaster-europe.com/nsite/products/functionpanel/musketeer/llc-u03/llc-u03.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 4, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Αν ειχε μεγαλυτερη οθονη ισως να ελεγε κατι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Σεπτέμβριος 4, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Σαν σχεδιο ειναι πιο ωραιο το 3, αλλα ηθελε μια πιο μεγαλη οθονη!Το Musketeer2 ειναι απλα κουκλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 4, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Πανακρηβα αυτα τα κ@λο πανελακια ρε φουστη μου....Κλεψια σκετη θα ελεγα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 4, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Πανακρηβα αυτα τα κ@λο πανελακια ρε φουστη μου....Κλεψια σκετη θα ελεγα.... Σε βάζουν στην πρίζα ρε συ...Ευτυχώς το AerogateIII δε μου πολυαρέσει...Αν την καταλάβουν όμως και βάλουν μεγαλύτερη οθόνη στο AerogateIV την πατήσαμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 5, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 00:40] Αν την καταλάβουν όμως και βάλουν μεγαλύτερη οθόνη στο AerogateIV την πατήσαμε!!! Μαλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
flameboy Σεπτέμβριος 5, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Χμ το Musketeer 2 θα είναι η επόμενη μου αγορά :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 5, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Shaman Σε βάζουν στην πρίζα ρε συ...Ευτυχώς το AerogateIII δε μου πολυαρέσει...Αν την καταλάβουν όμως και βάλουν μεγαλύτερη οθόνη στο AerogateIV την πατήσαμε!!! Αμα κατσει κ φτιαξει ο Hipro ενα ιδιο με 25ε(δεν νομιζω να εχουν πανω απο 15ε τα υλικα) θα κανει ή δε θα κανει πωλησεις? Αμμμ θα καααανει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 6, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Χα-λια. Αυτό έχω μόνο να πώ. Θέλει μεγαλύτερη οθόνη και επίσης δε νομίζω να είναι αρκετά εύχρηστο... Χίλιες φορές το II. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 6, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Αυτό που μου άρεσε στο Aerogate ήταν η δυνατότητα να ρυθμίζει τις στροφές των ανεμιστήρων. Δεν ξέρω αν το είχε και από τις προηγούμενες εκδόσεις. Είναι κάτι που θα ήθελα στο digital doc 5 που όμως με αποζημιώνει με τους 8 αισθητήρες και τα 8 fans Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 6, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 και βεβαια το ειχανε τουλαχιστον το 2 που ηξερα!!!για 4 fans! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.