manion Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2013 ξαφνικα απεγκατεσταθηκε ο εκτυπωτης μου χωρις να το καταλαβω και τωρα δεν μπορω να τον εγκαταστησω καμια βοηθεια?ευχαριστω εκτυπωτη HP DESKJET 2050 J510C Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 15, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 δοκίμασες να ξανακατεβάσεις τους drivers από τη σελίδα της ΗΡ και να τους περάσεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
manion Ιανουάριος 15, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 εκατο φορες πονεσαν τα ματια μου στο κομπιουτερ.με πηρε τηλ απο Αθηνα ενας φιλος μου και μου ειπε να δοκιμασω με λαπτοπ.στο λαπτοπ δουλεψε κανονικα,μετα μου ειπε πηγαινε στον σκληρο στα windows στο αρχειο IMF ανοιξε το και οτι βρης OEM σβηστα ολα.μετα μπηκε στο κομπιουτερ μου με το teamviewer και σε 10 λεπτα ηταν οκ ολα τωρα δουλευει κανονικα και ετσι μπορω να κανω την δουλεια μου.ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.