Fu Manchu Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2013 Καλησπέρα σε όλα τα μέληΕχω ένα HP Pavilion DV9000. Το πρόβλημα που παρουσιάζεται είναι το εξής. Η οθόνη του ξαφνικά έσβησε ενω σε εξωτερική οθόνη δείχνει εικόνα κανονικά. Αλλάζω οθόνη όπου παίζει κανονικά για λίγες μέρες ώσπου παρουσιάζεται πρόβλημα και σε αυτή την οθόνη. Βγάζει κάθετες λευκές γραμμές και ξεθωριασμένη εικόνα. Δοκιμάζω από ένα χαλασμένο laptop που έχω μια δεκαπεντάρα οθόνη και παίζει κανονικά. Δοκιμάζω ξανα την αρχική οθόνη που είχε καεί και βγάζει την ίδια εικόνα με την οθόνη που υποτίθεται την άλλαξα... Εχω δοκιμάσει και άλλη καλωδιοταινία. Εν τω μεταξυ σε εξωτερικό monitor δείχνει κανονικα. Κουφά πράγματα.Τι μπορεί να φταίει; Ευελπιστώ σε απαντήσεις σας... Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιανουάριος 10, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 μάλλον για vga που αργοπεθαίνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu Manchu Ιανουάριος 10, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Δεν το νομίζω γιατί δεν θα έδειχνε εικόνα και στο εξωτερικό monitor, Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιανουάριος 10, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 κλασική συμπεριφορά βλαμμένης vga είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.