Jump to content

Βοήθεια για case asap!

billios13

Recommended Posts

Ο καθένας μπορεί να σου πεί μου αρέσει εκείνο εκείνο εκείνο και εκείνο. Καλύτερα πέρα από το μάξ της τιμής που έχεις δώσει να αναφέρεις:

- χρώμα που μπορεί να προτιμάς

- άν προτιμάς κάποιες εταιρείες

- τί hardware θα στεγάσει και άν πρόκειται να ασχολειθείς με sli 2-3 κάρτες και watercooling.

Υπάρχουν full tower Και ΦΟΥΛ ΤΑΟΥΕΡ .....

Ο καθένας μπορεί να σου πεί μου αρέσει εκείνο εκείνο εκείνο και εκείνο. Καλύτερα πέρα από το μάξ της τιμής που έχεις δώσει να αναφέρεις:

- χρώμα που μπορεί να προτιμάς

- άν προτιμάς κάποιες εταιρείες

- τί hardware θα στεγάσει και άν πρόκειται να ασχολειθείς με sli 2-3 κάρτες και watercooling.

Υπάρχουν full tower Και ΦΟΥΛ ΤΑΟΥΕΡ .....

Δεν έχω θέμα με το χρώμα..Σκεφτόμουν Coolermaster ή Aerocool..COOLERMASTER RC-942-KKN1 HAF X BLACK - - CASES - E-SHOP.GR,,AEROCOOL XPREDATOR EVIL GREEN EDITION - - CASES - E-SHOP.GR

είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο..

Δύσκολη απόφαση μεταξύ των 2. Εμφανισιακά το predator είναι super αλλά έχει βγεί και σε άλλες παραλλαγές χρωμάτων και είναι κάποια κλίκ πίσω σε ποιότητα κατασκευής σε σχέση με το καραδοκιμασμένο Haf X.

Πρίν 2 μερούλες ήμουν μεταξύ Corsair 600t-haf x. Τελικά κατέληξα εδώ. Κοίτα το και αυτό μιάς και είναι στο ίδιο εύρος τιμής.

Το storm παίρνει 5 fans 120/140 mm και έναν μεγάλο και το haf x παίρνει 4 μεγάλους και έναν μικρό..Θα κοιτάξω πιο απ'τα δύο με βολεύει όσον αφορά το hardware που θα βάλω και θα αποφασίσω..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.