billios13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2013 Παιδιά θέλω τη γνώμη σας για full tower μέχρι 200 ευρά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιανουάριος 10, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Ο καθένας μπορεί να σου πεί μου αρέσει εκείνο εκείνο εκείνο και εκείνο. Καλύτερα πέρα από το μάξ της τιμής που έχεις δώσει να αναφέρεις:- χρώμα που μπορεί να προτιμάς- άν προτιμάς κάποιες εταιρείες- τί hardware θα στεγάσει και άν πρόκειται να ασχολειθείς με sli 2-3 κάρτες και watercooling.Υπάρχουν full tower Και ΦΟΥΛ ΤΑΟΥΕΡ ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billios13 Ιανουάριος 10, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Ο καθένας μπορεί να σου πεί μου αρέσει εκείνο εκείνο εκείνο και εκείνο. Καλύτερα πέρα από το μάξ της τιμής που έχεις δώσει να αναφέρεις:- χρώμα που μπορεί να προτιμάς- άν προτιμάς κάποιες εταιρείες- τί hardware θα στεγάσει και άν πρόκειται να ασχολειθείς με sli 2-3 κάρτες και watercooling.Υπάρχουν full tower Και ΦΟΥΛ ΤΑΟΥΕΡ .....Δεν έχω θέμα με το χρώμα..Σκεφτόμουν Coolermaster ή Aerocool..COOLERMASTER RC-942-KKN1 HAF X BLACK - - CASES - E-SHOP.GR,,AEROCOOL XPREDATOR EVIL GREEN EDITION - - CASES - E-SHOP.GRείμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιανουάριος 10, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Δύσκολη απόφαση μεταξύ των 2. Εμφανισιακά το predator είναι super αλλά έχει βγεί και σε άλλες παραλλαγές χρωμάτων και είναι κάποια κλίκ πίσω σε ποιότητα κατασκευής σε σχέση με το καραδοκιμασμένο Haf X.Πρίν 2 μερούλες ήμουν μεταξύ Corsair 600t-haf x. Τελικά κατέληξα εδώ. Κοίτα το και αυτό μιάς και είναι στο ίδιο εύρος τιμής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billios13 Ιανουάριος 10, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Το storm παίρνει 5 fans 120/140 mm και έναν μεγάλο και το haf x παίρνει 4 μεγάλους και έναν μικρό..Θα κοιτάξω πιο απ'τα δύο με βολεύει όσον αφορά το hardware που θα βάλω και θα αποφασίσω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.