Jump to content

Προβλημα στο boot του recovery partition (f11 στην εκκινηση)

PanosDanis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα. Εδω και κανα χρονο "πειραζα" τα partition του υπολογιστη μου, εβαζα καινουρια os και γενικα τα ειχα κανει μπαχαλο. Μια φορα λοιπον πηγα να κανω εργοστασιακη επαναφορα πατωντας το κουμπι f11 οταν ξεκιναει το pc στην εκκινηση. Αλλα τιποτα φορτωσε κανονικα τα windows. Ανοιξα το εικονιδιο ο υπολογιστης να δω τι γινεται με τα partition και μου εκανε visible τα partition HP_RECOVERY (D:), HP TOOLS(E:) και SYSTEM(G:). Εψαξα ολο το internet εστειλα μηνυμα στην hp μου λεει να τους το παω (δεν θελω να πληρωσω 50ρικο) και δεν μπορω να βρω λυση. Τι μπορω να κανω? Το laptop ειναι: HP Pavillion dv2136ev. Α επισης εκανα και recovery disks τα οποια οταν φορτωνω το πρωτο cd για να bootαρει το cd, μου λεει οτι δεν υπαρχει το BCD. Ενω οταν το ανοιγω μεσα απο τον υπολογιστη το βλεπω το BCD. Καμια ιδεα?? :nothing:

Δεν θελω να μου πειτε πως να μπω γιατι ξερω, κανω το hp recovery active αλλα θελω να bootαρω μεσω f11 χωρις να ειναι active αυτο. (γιατι θα μπαινει και χωρις f11 αν ειναι active)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.