krisiun82 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2004 Ενας φιλος μου εχει μια Μad View 9600pro 256MB αγοραμσενη απο Pc-Store λιγοτερο απο ενα χρονο..Μεχρι πριν λιγο καιρο επεζε χωρις προβλημα παιχνιδια στο pc του...Εδω και 2 μηνες ομως οταν παει να παιξει ενα game του κολλαει το pc στο 5 λεπτο.. οποτε παιζει παιχνιδι (collin Mcrae 04 , Unreal ) το pc παγωνει!Δοκιμασα την καρτα του και εγω στο δικο μου pcκαι οντως στο 5λεπτο κολλαει................... Αυτος την εχει μαζι με μια Asus p4p800+2x256 kingston ram και εγω την δοκιμασα σε μια abit ic7 + 2X256 A-DATA ram....Για πειτε καμια ιδεα...Να την παμε για αλλαγη??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Σεπτέμβριος 4, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Κοιτα να δεις αν το fast write ειναι ενεργοποιημενο και εαν ειναι , απενεργοποιησετο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Σεπτέμβριος 6, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.....Λοιπον η συνθεση ειναι p4p800se + 2x256 kingston value ram + την εν λογω vga..Εκει που παιζει το παιχνιδι κολαει ηχοσ και εικονα πεταει μαυρη οθονη και σε 5-6 sec αρχιζει να ανταποκρινεται ο σκληρος ξελολαει ο ηχος και σε λιγο συνεχιζει το game κανονικα...Βοηθηστε ρε παιδια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.