krisiun82 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2004 Ενας φιλος μου εχει μια Μad View 9600pro 256MB αγοραμσενη απο Pc-Store λιγοτερο απο ενα χρονο..Μεχρι πριν λιγο καιρο επεζε χωρις προβλημα παιχνιδια στο pc του...Εδω και 2 μηνες ομως οταν παει να παιξει ενα game του κολλαει το pc στο 5 λεπτο.. οποτε παιζει παιχνιδι (collin Mcrae 04 , Unreal ) το pc παγωνει!Δοκιμασα την καρτα του και εγω στο δικο μου pcκαι οντως στο 5λεπτο κολλαει................... Αυτος την εχει μαζι με μια Asus p4p800+2x256 kingston ram και εγω την δοκιμασα σε μια abit ic7 + 2X256 A-DATA ram....Για πειτε καμια ιδεα...Να την παμε για αλλαγη???
tyxeros Σεπτέμβριος 4, 2004 #2 Σεπτέμβριος 4, 2004 Κοιτα να δεις αν το fast write ειναι ενεργοποιημενο και εαν ειναι , απενεργοποιησετο.
krisiun82 Σεπτέμβριος 6, 2004 Author #3 Σεπτέμβριος 6, 2004 Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.....Λοιπον η συνθεση ειναι p4p800se + 2x256 kingston value ram + την εν λογω vga..Εκει που παιζει το παιχνιδι κολαει ηχοσ και εικονα πεταει μαυρη οθονη και σε 5-6 sec αρχιζει να ανταποκρινεται ο σκληρος ξελολαει ο ηχος και σε λιγο συνεχιζει το game κανονικα...Βοηθηστε ρε παιδια....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.