Jump to content

καρτα γραφικων

deathpao7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας παιδια θελω να βαλω μια αλλη καρτα γραφικων στον υπολογιστι μου γιατι παιζω πολλα και βαρια games αν και μερικα απο αυτα δεν τα σηκωνει ο Η/Υ.εχω στα υποψειν μου αυτην την καρτα VGA NV ASUS GT640 2GB DDR3 128BIT | COSMODATA .to pc μου εχει πανω μια geforce ddr2 8600 gt 512 mb και γι αυτο θελω να την αλλαξω.μητρικη εχω μια gigabyte Ga-Ma69g-S3H.2gb ram τροφοδοτικο 500 W και ι μαρκα του LPK9-4.το λειτουργικο μου συστημα ειναι 32-bit και για οθονη εχω μια SyncMasterT190 με αναληση 1440x990.θελω βοηθεια και επιση:...::...:ς τωρα σε λιγο καιρο θα βαλω και αλλα 2gb ram.!!!!!!!!!!!!!!

γεια σας παιδια θελω να βαλω μια αλλη καρτα γραφικων στον υπολογιστι μου γιατι παιζω πολλα και βαρια games αν και μερικα απο αυτα δεν τα σηκωνει ο Η/Υ.εχω στα υποψειν μου αυτην την καρτα VGA NV ASUS GT640 2GB DDR3 128BIT | COSMODATA .to pc μου εχει πανω μια geforce ddr2 8600 gt 512 mb και γι αυτο θελω να την αλλαξω.μητρικη εχω μια gigabyte Ga-Ma69g-S3H.2gb ram τροφοδοτικο 500 W και ι μαρκα του LPK9-4.το λειτουργικο μου συστημα ειναι 32-bit και για οθονη εχω μια SyncMasterT190 με αναληση 1440x990.θελω βοηθεια και επιση:...::...:ς τωρα σε λιγο καιρο θα βαλω και αλλα 2gb ram.!!!!!!!!!!!!!!
ξεχασα να πω οτι εχω εναν AMD Athlon 64 X2 6000 + 3Ghz

Ισως χρειαστεις νεο pc παλληκάρι.

Για παιχνιδια του 2013 δυσκολα να την παλεψεις με pc του 2007. Κατα τη γνωμη μου, μην ριξεις αλλα χρηματα σε αυτο το pc.

η κάρτα που κοιτάς υπόψιν είναι gddr3 και όχι 5..Να έχεις τον νού σου δηλαδή,ότι δεν θα πιάνεις τις επιδόσεις της 640 της κανονικής.

η κάρτα που κοιτάς υπόψιν είναι gddr3 και όχι 5..Να έχεις τον νού σου δηλαδή,ότι δεν θα πιάνεις τις επιδόσεις της 640 της κανονικής.

ναι αλλα μπορω να την βαλω στο Η/Υ μου ε?

ναι αλλα μπορω να την βαλω στο Η/Υ μου ε?

Μπορείς να την βάλεις !! αλλά είναι χαμηλής απόδοσης !!

προτιμησε αυτην 770hd msi

ή απο εδω MSI Radeon HD 7770 - 1 GΒ GDDR5 - PCI-Express 3.0 (R7770-PMD1GD5) :αγορές, τιμές, αξεσουαρ MSI Radeon HD 7770 - 1 GΒ GDDR5 - PCI-Express 3.0 (R7770-PMD1GD5...

Γραφουμε ελληνικα.

Οπως ειπαν και οι αλλοι καλυτερα να μην ριξεις αλλα λεφτα σε αυτο το μηχανημα,κρατα λεφτα στην ακρη μαζεψε κανα 600αρι,πουλα και το παλιο και κανε ενα καινουριο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.