DjTony Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2013 Καλησπέρα παιδιά... Διάβασα οδηγούς, έκανα τα πάντα, δεν κατάφερα ποτέ όμως να κάνω HANDSHAKE.... Όποιος ξέρει θα καταλάβει τι εννοω... Διάβασα και τον sticky οδηγό που έχετε εδώ, για WEP φυσικά, αλλά οι οδηγοί που βρήκα στο NET για WPA2 είναι σχεδον ίδιοι... Δεν μπορώ με ΤΙΠΟΤΑ να κάνω Handshake... Στο δικό μου δίκτυο παλέυω που φυσικά έχω 200% σήμα... θα το χρειαστώ όμως να δανειστώ απο εναν γείτονα internet επειδή μετακομίζω σύντομα, και μέχρι να μου συνδεθεί η γραμμή θα αυτοκτονήσω χωρίς internet Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos3 Ιανουάριος 9, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2013 Τσίμπησε ένα στικακι απο καμία cosmote αν εκει που είσαι έχει 3g και με κανένα 20αρικο τον μήνα θα είσαι άπλα μέχρι να έρθει η κανονική σου γραμμή.. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιανουάριος 9, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2013 Τί wireless adapter χρησιμοποιείς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjTony Ιανουάριος 9, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2013 realtek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys100 Ιανουάριος 9, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2013 φιλε μου crack σε wep δικτυο εχει τυχει να κανω,πειραματικα,μια φορα.για wpa2, με οσους εχω μιλησει,ολοι πανω-κατω μου λενε 'αστο καλυτερα'...μηπως παιδευεσαι αδικα...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 9, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2013 Μη το παλευεις το wpa2...χτυπα καμια πορτα σαν νεος γειτονας, κανε μια γνωριμια, ρωτα αν εχουν ασυρματο και αν θα γινοταν να εχεις για λιγο το password μεχρι να ερθει η dsl και τελειωσε. (ειδικα αν εισαι φοιτητης και ειναι και αλλοι εκει...) Πιστεψε με δουλευει πιο καλα απο crack wpa2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladimiR Ιανουάριος 10, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Ισχύει αυτό που είπε ο [MENTION=3193]CmoS[/MENTION]. Έχω προσπαθήσει να σπάσω το δικό μου ακόμα και με σύστημα Linux χωρίς αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 10, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 WPA2-PSK σπάει σχετικά εύκολα και γρήγορα ( δυσκολεύει και γίνεται πιο χρονοβόρο αν ο άλλος ξέρει τι κάνει ). WPA2 σκέτο ( Enterprise ) άστο καλύτερα. Χλωμό το γειτονάκι να έχει enterprise edition πάντως. Από την άλλη, καλύτερα να πας να μιλήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 10, 2013 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 δυσκολεύει και γίνεται πιο χρονοβόρο αν ο άλλος ξέρει τι κάνειΔηλαδής; Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 10, 2013 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Βάζει μεγάλο δύσκολο/random κωδικό ( >20chars ), μεγάλο και uncommon SSID ( ή και hidden - non broadcasted SSID ), σου παίρνει περισσότερη ώρα να σπάσεις το κωδικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Ιανουάριος 10, 2013 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Καλυτερα να πας στον γειτονα, μιλατου ομορφα αν εχει ασυρματο και αν μπορει να σου δωσει τον κωδικο.πιαστον και απο το λαιμο,εχει καλυτερο αποτελεσμαπιαστον και απο το λαιμο,εχει καλυτερο αποτελεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 10, 2013 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Για ψάξε λίγο για WPS. Αν το έχει ανοικτό, είναι ευκολάκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladimiR Ιανουάριος 10, 2013 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Καλυτερα να πας στον γειτονα, μιλατου ομορφα αν εχει ασυρματο και αν μπορει να σου δωσει τον κωδικο. πιαστον και απο το λαιμο,εχει καλυτερο αποτελεσμα πιαστον και απο το λαιμο,εχει καλυτερο αποτελεσμα Ακόμα καλύτερα αποτελέσματα έχουν παρατηρηθεί όταν διατίθεται ντεκολτέ (αβυσσαλέο ή μη), ωραίο βάψιμο και γενικότερα θηλυκή παρουσία να ζητάει τον κωδικό. Θετική συσχέτιση υπάρχει ανάμεσα στο επίπεδο ναζιού και στη βεβαιότητα απόκτησης του κωδικού. Υ.Γ.: Βλέπε Sheldon-Penny Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 10, 2013 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Αγορια μην ξεφευγουμε πλιζ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Ιανουάριος 13, 2013 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2013 μεχρι να το σπάσεις, θα σου εχει έρθει το dsl εγκυκλοπαιδικά, ψάξε για rainbow tables+wpa+backtrak+GPU Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelisda Ιανουάριος 14, 2013 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2013 Αν έχει το εργοστασιακό ssid με. Android μπορεί να σπάσει σε κάποια δευτερόλεπτα (greek wpa finder πχ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 16, 2013 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2013 Βάζει μεγάλο δύσκολο/random κωδικό ( >20chars ), μεγάλο και uncommon SSID ( ή και hidden - non broadcasted SSID ), σου παίρνει περισσότερη ώρα να σπάσεις το κωδικό. ναι ώρα δεν μιλάς καλύτερα για αιώνες btw το mac filtering γτ το άφησες απέξω παραπονεμένο? στο πηγάδι κατούρησε? Καλησπέρα παιδιά... Διάβασα οδηγούς, έκανα τα πάντα, δεν κατάφερα ποτέ όμως να κάνω HANDSHAKE.... Όποιος ξέρει θα καταλάβει τι εννοω... Διάβασα και τον sticky οδηγό που έχετε εδώ, για WEP φυσικά, αλλά οι οδηγοί που βρήκα στο NET για WPA2 είναι σχεδον ίδιοι... Δεν μπορώ με ΤΙΠΟΤΑ να κάνω Handshake... Στο δικό μου δίκτυο παλέυω που φυσικά έχω 200% σήμα... θα το χρειαστώ όμως να δανειστώ απο εναν γείτονα internet επειδή μετακομίζω σύντομα, και μέχρι να μου συνδεθεί η γραμμή θα αυτοκτονήσω χωρίς internet Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ? σε περίπτωση που δεν έχεις καμιά εταιρία με 2-3 ορόφους γεμάτα με δυνατά pc και να έχεις και πολλά λεξιλόγια με άπυρους συνδυασμούς ξέχασε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιανουάριος 16, 2013 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2013 Αν έχει το εργοστασιακό ssid με. Android μπορεί να σπάσει σε κάποια δευτερόλεπτα (greek wpa finder πχ)Να μην εχει αλλαξει ουτε ssid ουτε κωδικο και να ειναι συγκεκριμενη μαρκα το ρουτερ του. Βασικα οτι βοηθεια δινουμε ειναι παρανομη γιατι θελει να κλεψει ιντερνετ.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Ιανουάριος 17, 2013 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 Γενικά δεν προσφέρουμε καμία βοήθεια γιατί πολύ απλά, εκ των πραγμάτων, τα πράγματα είναι δύσκολα. Πέραν τούτου όμως το νόμιμο και το καλύτερο είναι να χτυπήσει ευγενικά την πόρτα του γείτονα και να ζητήσει πρόσβαση για λίγες ημέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.