CmoS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2013 Δε ξέρω πως αλλιώς να το πω ούτε πως να το ψάξω.θελω να μεταφέρω τα ''βελάκια'' (πάνω κάτω δεξιά αριστερά) στα ASDW (όπως είναι στα games πχ)Δοκίμασα με ενα Layout creator της MS αλλά δεν έχει επιλογή για τα βελάκια. Έχω το ARC και σε κάτι flash απλά δε παλεύεται :suicide2:Ξέρει κανείς ποιό προγραμμα θα μας κάνει την δουλειά? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 9, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2013 Δηλαδή, θέλεις όταν θα γράφεις κείμενο, να μη μπορείς να γράψεις τα wasd, αλλά όταν τα πατάς να προχωράει ο cursor... :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 9, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2013 :nada:Για την ώρα που το θέλω ναι ακριβώς αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 9, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2013 AutoHotkey και κάνεις assign τα arrow keys στα AWDS. ( autohotkey λέγεται το πρόγραμμα προφανώς ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 9, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2013 Δεν υποστηρίζει το πληκτρολόγιό σου κάποια macros;Μπορείς να φτιάξεις, αλλά δεν είναι και το ευκολότερο:AutoHotkey Tutorial: Macro and Hotkey Creation Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 9, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2013 Παίδες δούλεψε τέλεια:daisy::daisy::daisy:ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.