andreas443 Ιανουάριος 22, 2013 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Για σας θέλω να κάνω μια ερώτηση έχω σε μια μητρική τις μνήμες Corsair RAM DDR3 8GB (2x4)Kit 1600MHz Vengeance C8 η μητρική υποστηρίζει duall chanel αν αγοράσω άλλο ένα πακετάκι ίδιο και συμπληρώσω και τις άλλες 2 θέσεις πάνω στην μητρική και έχω συνολικά 16GB θα έχω κάποιο πρόβλημα ΜΕ ΤΑ WINDOWS 8 64bit η κάποιο πρόβλημα με θερμότητα γιατί κάτι τέτοιο έχω ακούσει??Η μητρική μου είναι Gigabyte Z68AP-D3 και στο manual λέει ότι παίρνει μέχρι 32GB στα 1.5 volt.Απλά επειδή δεν γνωρίζω για αυτό ρωτάω αν θα έχω κάποια επίπτωση στο σύστημα από θερμοκρασίες από ταχύτητες κλπ?θα χρειαστεί να κάνω κάποια ρύθμιση στο bios για να τις δει να πειράξω ρεύματα και τέτοια γιατί σε αυτές που έχω το μονο που πείραξα ήταν από 1333 το έβαλα σε 1600 και από 9-9-9-24 το έκανα 8-8-8-24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
matteus Ιανουάριος 22, 2013 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Να αγορασεις ακριβως τις ιδιες και να κανεις οτι εκανες και με τις παλιες και κατα 99% δεν θα εχεις προβλημα. Απλα αυτο που ειπα και πριν παντα ειναι προτιμοτερο να αγοραζεις μνημες που ειναι στο ιδιο κιτ ολες μαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Ιανουάριος 22, 2013 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Δεν θα έχεις πρόβλημα αν πάρεις τι ίδιο κιτ αλλά αυξάνεις κατανάλωση και θερμότητα..αμελητέες ποσότητες βέβαια αλλά για μένα θα είχε σημασία!Σε ταχύτητα δεν θα δεις καμιά διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas443 Ιανουάριος 22, 2013 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση ο λόγος που σκέφτομαι για να πάω στα 16GB είναι το κρίσις 3 που θέλει 8GB γιατί με το που ανοίγω το pc έχω πιασμένα τα 2 με 2.5 GB τρέχουν πολλά από πίσω και πολλά κάτω στο ρολοι και για μελλοντική χρήση στα games μιας και τώρα δεν χρειάζονται 16GB κανένα + ότι τώρα υπάρχουν αυτές και μπορεί στο μέλλον να μην τις βρίσκωAρα τι λέτε να προχωρήσω στην αγορά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matteus Ιανουάριος 22, 2013 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Εγω πιστευω οτι 8gb σου φτανουν αν εχεις ανοιχτο μονο το game.Τωρα αν εχεις παρει τα παντα για το πισι σου και απλα θες παραπανω ραμ προχωρησε στην αγορα οπως λες και εσυ, απλα να εχεις υποψην οτι μελλοντικα μπορει να βρισκεις ddr4 μνημες π.χ Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas443 Ιανουάριος 22, 2013 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Έχω βάλει τα πάντα μέσα στο pc από ssd υδρόψυξη γεμάτο ανεμιστιρια καλή κάρτα γραφικών οθόνη δεν με πολύ νοιάζει έχω βεβαια lcd 23' 1920x1080 αλλα δεν με ενδιαφέρει να πάρω κάτι καλύτερο πχ σε ips γιατί έχω ακριβώς διπλα 40 3D led και τα παίζω εκεί τα παιχνίδια για DDR4 που λες η δικιά μου μητρική δεν παίρνει μονο dd3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.