gocu Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2013 Μάγκες καλησπέρα και καλή χρονιά, (προκαταβολική συγγνώμη αν υπάρχει τέτοιο θέμα ήδη ή κάτι παρεμφερές αλλά δεν βρήκα κάτι ψάχνοντας)στο θέμα μας...Παρατάω HOL με το καρκίνωμα που λέγεται NET Faster 2 και πάω ΟΤΕ adsl (μέχρι να σκάσει μύτη vdsl στη περιοχή)Η μανούρα θα γίνει λίαν συντόμως και πρέπει να διαλέξω router(ξέρω ότι καλύτερα είναι να αγοράσω ένα δικό μου TP link/ Linksys και πάει λέγοντας αλλά δεν υπάρχει ο παράς)Επιλογές :https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&ie=UTF-8#hl=en&newwindow=1&safe=off&tbo=d&sclient=psy-ab&q=zte%20w300%20v5.2%20pstn&oq=&gs_l=&pbx=1&fp=e3d14a9f1d1780a&ion=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bvm=bv.1357316858,d.Yms&biw=1680&bih=933https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&ie=UTF-8#hl=en&newwindow=1&safe=off&tbo=d&spell=1&q=huawei+hg530&sa=X&ei=iWDtUOXBLZHBtAalyoGYDw&ved=0CCkQBSgA&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bvm=bv.1357316858,d.Yms&fp=e3d14a9f1d1780a&ion=1&biw=1680&bih=989Πείτε μου ποιο θα μου δημιουργήσει λιγότερους μπελάδες με disconnects γραμμής και wifi συσκευών (που από την εμπειρία μου προέρχονται κατά 99% από υπερθέρμανση)...αυτό μόνο με νοιάζει στη παρούσα φάση..τα ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν θα τα κυνηγήσω γιατί στην πράξη δεν θα χρησιμοποιηθούν..Σας ευχαριστώ προκαταβολικά (μακάρι να απαντήσετε σχετικά γρήγορα και ομόφωνα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gocu Ιανουάριος 10, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 sorry κιολας, αλλά κανένας ρε παιδιά?Δευτέρα το αργότερο πρέπει να έχω επιλέξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 16, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2013 τα ίδια σκ@τ@ είναι πάρε ότι νάνεμέχρι στιγμές ένα modem router με έχει συγκινήσει από αυτά που έδινε ο ΟΤΕ το baudtec Link to comment Share on other sites More sharing options...
gocu Ιανουάριος 17, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 α ρε συνονόματε...Ευχαριστώ για την απάντηση.. Το πιστεύω ότι είναι πάρε το ένα και βάρα το άλλο αλλά πρέπει να διαλέξω. Φαντάσου ότι επειδή δεν είχα feedback από το lab δεν έχω κάνει ακόμα την αίτηση... μάλλον με βλέπω σε huawei (στη τύχη....!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mellodos Ιανουάριος 19, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2013 Βασικά ότι έχουν σου δίνουν ,δεν νομίζω ότι μπορείς να διαλέξεις ,εκτός και αν έχουν και τα 2 ρούτερ σε στοκ στο oteshop(δύσκολο) Στο oteshop που έκανα την αίτηση δεν είχαν κανένα σε στοκ , και μου το έστειλαν με κουριερ αργότερα. (zte) Link to comment Share on other sites More sharing options...
orck Ιανουάριος 20, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2013 Εχω το ΖΤΕ και ειναι αριστο, παιζει ασταματητα πανω απο χρονο χωρις κανενα προβλημα, με το Linksys (WAG354) ειχα προβληματα με το ασυρματο, επρεπε να κανω επανεκινηση το ρουτερ για να δουν ασυρματο τα φορητα μου.Και τα δυο που δινουν ειναι πολυ καλα. Δεν θα κερδισεις τιποτα με το αλλο που λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.