BloodMage Ιανουάριος 14, 2013 #21 Ιανουάριος 14, 2013 Όταν κανετε την μετονομασια σε PCΗ τηλεόραση έχει κάτι σαν έτοιμο προφίλ μέσα και ουσιαστικά πάει και πειράζει τις ρυθμίσεις για να φαίνεται καλύτερα όταν την έχεις συνδέσει σε PC (@@ καλύτερα αλλά τέλος πάντων)Απλά πράγματα.........δεν αλλάζει κάτι ως δια μαγείαςΑλλά επειδή δεν πειράζει μόνο την ευκρίνεια που είναι το ζητούμενο στην συγκεκριμένη περίπτωση.... αλλά πειράζει ένα σωρό άλλες ρυθμίσεις... υπόψιν αυτόΠάντως το ζητουμενο στην προκειμενη περιπτωση ειναι το sharpness.....τωρα αν θα το αλλαξει χειροκεινητα η αν θα κανει μετονομασια και αλλαξου 100αλλες ρυθμισεις μαζι ειναι δικο του θεμα
9000+rpm Ιανουάριος 14, 2013 #22 Ιανουάριος 14, 2013 Όταν κανετε την μετονομασια σε PCΗ τηλεόραση έχει κάτι σαν έτοιμο προφίλ μέσα και ουσιαστικά πάει και πειράζει τις ρυθμίσεις για να φαίνεται καλύτερα όταν την έχεις συνδέσει σε PC (@@ καλύτερα αλλά τέλος πάντων)Απλά πράγματα.........δεν αλλάζει κάτι ως δια μαγείαςΑλλά επειδή δεν πειράζει μόνο την ευκρίνεια που είναι το ζητούμενο στην συγκεκριμένη περίπτωση.... αλλά πειράζει ένα σωρό άλλες ρυθμίσεις... υπόψιν αυτόΠάντως το ζητουμενο στην προκειμενη περιπτωση ειναι το sharpness.....τωρα αν θα το αλλαξει χειροκεινητα η αν θα κανει μετονομασια και αλλαξου 100αλλες ρυθμισεις μαζι ειναι δικο του θεμαΔεν ειπε κανεις οτι κανει αλλαζει κατι ως διαμαγειας η τηλεοραση man με την μετονομασια...Το εξηγησε και ο cabdik πιο πισω:μετονομαζοντας την θυρα σε "PC", αυτοματα αλλαζει mode η τηλεοραση και λειτουργει σαν καθαρη εισοδο σηματος, χωρις lags και διαφορες αλλες επεξεργασιες!! Επισης η διαφορα μονο @@ δεν ειναι...Εγω ειδα τεραστιες διαφορες στην ποιοτητα απεικονησεις με αυτη την ρυθμιση...Χωρις αυτο, το αποτελεσμα ηταν για κλωτσιες..
BloodMage Ιανουάριος 14, 2013 #23 Ιανουάριος 14, 2013 Δεν ειπε κανεις οτι κανει αλλαζει κατι ως διαμαγειας η τηλεοραση man με την μετονομασια...Το εξηγησε και ο cabdik πιο πισω:Επισης η διαφορα μονο @@ δεν ειναι...Εγω ειδα τεραστιες διαφορες στην ποιοτητα απεικονησεις με αυτη την ρυθμιση...Χωρις αυτο, το αποτελεσμα ηταν για κλωτσιες..πιστεψε με παλι για κλωτσιες ειναι απλα χωρις lag εχω φαει απειρεσ ωρες dude πιστεψε με και ειναι κριμα για τα ματια ολωνειδικα οταν εχεις ΤV σε ρολο μονιτορ
9000+rpm Ιανουάριος 14, 2013 #24 Ιανουάριος 14, 2013 πιστεψε με παλι για κλωτσιες ειναι απλα χωρις lag εχω φαει απειρεσ ωρες dude πιστεψε με και ειναι κριμα για τα ματια ολων ειδικα οταν εχεις ΤV σε ρολο μονιτορ Αντε να πιστεψω εσενα και οχι τα ματια μου Αυτο που βλεπω λεω μαν, σε εμενα το αποτελεσμα χωρις αυτη την ρυθμιση ηταν σχεδον εμετικο, εγω ειδα μεγαλη διφορα! Αnyway....
jordanis Ιανουάριος 14, 2013 #25 Ιανουάριος 14, 2013 Εννοειτε, τι γραφω τοση ωρα πιο πανω πω ρε φίλε με έστειλες. μόλις το έκανα. ναι πολύ καλύτερα .έκανα και scaling από το CCC και ξεστραβώθηκα. ρε τι μαθαίνεις sto thelab. να σου πω. πριν είχα στο Αv mode -παιχνίδι- για να μην στραβώνομαι απο το led . να το γυρίσω στο απενεργοποιημένο τώρα? εκτός απο αθλητικά και cinema:p επιλογές που έχει.
9000+rpm Ιανουάριος 14, 2013 #26 Ιανουάριος 14, 2013 πω ρε φίλε με έστειλες. μόλις το έκανα. ναι πολύ καλύτερα .έκανα και scaling από το CCC και ξεστραβώθηκα. ρε τι μαθαίνεις sto thelab. να σου πω. πριν είχα στο Αv mode -παιχνίδι- για να μην στραβώνομαι απο το led . να το γυρίσω στο απενεργοποιημένο τώρα?εκτός απο αθλητικά και cinema:p επιλογές που έχει.Και γω απενεργοποιημενο το εχω αλλα τι να σου πω, δες τι αρεσει στο ματι σου περισσοτερο, παιξε και λιγο με της ρυθμισεις εικονας που εχει η τηλεοραση σου!Λενε παντως οτι το gaming mode ειναι ταχυτερο (χωρις lag κτλ.) αλλα εμενα δεν μου αρεσει τοσο η εικονα που βλεπω σε Gaming mode:p
jordanis Ιανουάριος 14, 2013 #27 Ιανουάριος 14, 2013 καλά εξάλου παίζω πάντα με vsync on αλλά τώρα που το λές έχει χάσει την κρυστάλλινη αίσθηση high definition που σου άφηνε πριν η εικόνα.και στα παιχνίδια και εμένα μου λέει ότι δεν θα μου αρέσει. σαν να έχει θαμπώσει αλλά για ώρες μπροστά για να διαβάζεις και να χαζεύεις πρέπει να είμαι πολύ καλύτερα σε pc mode:smoke:
anty2313 Ιανουάριος 16, 2013 Author #28 Ιανουάριος 16, 2013 Κατ'αρχάς ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας.Δοκίμασα (επανειλημμένα) όλα όσα προτείνατε πιο πάνω και τελικά κάτι απ όλα φαίνεται πως λειτούργησε.Η κατάσταση είναι πλέον, όχι τέλεια, αλλά τουλάχιστον ανεκτή.Ελπίζω να διατηρηθεί έτσι...Και πάλι σας ευχαριστώ όλους
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.