mnl Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2013 Καλησπέρα σε όλους, Ανοίγω αυτό το θέμα για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα κάνω κάποια βλακεία στις αγορές που έχω σκοπό να κάνω, και να πάρω και πιο έμπειρες γνώμες!!!Θέλω να διαθέσω έως 260 ευρώ για mobo-ram-cpu!!!Προς πληροφόρηση σας έχω ένα τροφοδοτικό 460Watt και SataII σκληρό δίσκο.Σκοπός μου είναι να πάρω μητρική που να υποστηρίζει SataIII για να αναβαθμίσω στην συνέχεια και τον σκληρό μου (με έναν SSD).Επίσης θέλω να βάλω πάνω την nvidia7600gtxxx μου μέχρι να την αλλάξω σε 1-2 μήνες με κάποια πιο τούμπανη καινούριας γενιάς!!!Θέλω απλά ένα δυνατό σύστημα για να μην με απογοητεύσει σε καμία εργασία(including gaming) που θα θελήσω να πραγματοποιήσω για 3-4 χρονάκια τουλάχιστον!!!!Τώρα στο θέμα μας... Σκέφτομαι αυτά!!!Μητρική :ASUS M5A97 R2.0 - - E-SHOP.GRΕπεξεργαστής :AMD FX-6300 3.5GHZ 6-CORE BOX - - CPU - E-SHOP.GRRam : Κάτι σε 8GB 1600mhz δεν έχω αποφασίσει κάτι όλες οι γνώμες δεκτές!!!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXhale Ιανουάριος 8, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2013 https://www.skroutz.gr/s/2555193/Corsair-Value-Select-DDR3-1600MHz-4GB.html x2 + τα αλλα που προανεφερες. Και οταν ερθει ο καιρος για SSD/GPU,εδω ημαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
mnl Ιανουάριος 9, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2013 Να μην πάω σε κάποιες που να λειτουργούν σαν dual channel? Δεν θα έχει κάποια διαφορά..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXhale Ιανουάριος 9, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2013 δες και αυτες τοτε KINGSTON KHX1333C9D3B1K2/8G 8GB (2X4GB) HYPERX BLU DDR3 DUAL CHANNEL KIT - RAM - E-SHOP.GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 9, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2013 Αν το τροφοδοτικο δεν ειναι επωνυμο βαλτο στο προγραμμα για αντικατασταση.Αλλιως μελλοντικα αναλογα την καρτα γραφικων που θα παρεις μιας και θα ειναι οριακο.Mνημες εννοειται dual channel και ενα ζευγαρι που θα σε προτεινα ειναι αυτεςKINGSTON KHX1600C9D3P1K2/8G 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ CL9 HYPERX DUAL CHANNEL KIT - RAM - E-SHOP.GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mnl Ιανουάριος 9, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2013 αυτές μάλιστα.. Ευχαριστώ παιδιά!! Thermaltake το τροφοδοτικό, και το έχω σκοπό να το αλλάξω και αυτό μαζί με την καρτούλα γραφικών... Και μετά το σύστημα θα πετάει ξανά ελπίζω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.