Jump to content

OffTopic;

devious

Recommended Posts

Πειτε στην DFI that "THEY CAN KISS MY ASS"....

παλιο μ@λ@κες με τα κωλοBIOS.

Εγκατασταση ASUS Maximus II Formula στον υπολογιστη.

Πρωτο boot ολα default.

BIOS, ρυθμισεις γενικες restart.

2ο boot 400*7.5. Ειδαμε Windows,ολα καλα.

3ο boot 450*7.5. (εκει η DFI δεν σταθεροποιουνταν με τιποτα). Λιγες ρυθμισεις στα ρευματα και στα GTL στα τυφλά ολα. 4 ωρες prime blend.

Αντε στα ΜΑΜΗΔΙΑ ρε DFI....

• Replies 4,2k
  • Created
  • Last Reply

μόλις τελείωσα το unborn έτσι και ήμουν μόνος μου στο μαγαζί θα την είχα κάνει χαλαρά :p

για πείτε :p 3 ώρες ασταμάτητα περίγραμμα μόνο....

σε κάνα μήνα πάμε για σκιές και χρώματα

είναι ένα koi μαζί με θαλασσογραφίες και κάτι μικρά λουλουδάκια εκτός αυτό του αγκώνα που είναι μεγάλο

post-574-1414343257,9235_thumb.jpg

post-574-1414343257,9458_thumb.jpg

post-574-1414343257,9679_thumb.jpg

Την ειδες prison break και ετσι?

Ωραιο παντως αν και πιστευω οτι ακομα δεν φανηκε το ποσο καλο θα γινει. Μολις ειναι τελειωμενο ριξε αλλο ενα photoshot.

μπα έτσι και την έβλεπα prison break θα βάραγα και 5-10 εγκεφαλικά από τον πόνο τώρα σε κάνα μήνα η συνέχεια :p πάντως έχω χεστεί από την χαρά μου lol

γιατί νιώθει καλά με την μπυροκοιλιά του :p βασικά way of life αν κάτι σου αρέσει το κάνεις όπως και πέρα από τα τατού έκανα και τρύπες πιο μικρός

Οι γραμμες φαινονται λες και της εχει κανει κανα 5χρονο παιδακι με μαρκαδορο.

Επισης το ψαρι koi φαινεται χαλι μαυρο.

Ελπιζω να το φερει καπως στα ισα με τα χρωματα και σκιες, αλλιως...

Επισης στην Ελλαδα που ζουμε δεν κανεις ταττοο σε εμφανες σημεια ρε Παναγιωτη :/

Ένα ποιο διακριτικό θα ήταν προτιμότερο.

Μη ξεχνάς ότι θα είσαι μια ζωή με αυτό.

Πολονέ οι γραμμές έιναι μια χαρά απλά έχει ακόμα το χρώμα που φεύγει μόλις περάσουν λίγες μέρες μόλις ξεφλουδίσει θα είναι μια χαρά... όταν πλύθηκε και έφυγε και όλη η μουτζούρα είναι μια χαρά και δεν έχει τελειώσει ακόμα ;) όσοι το είδανε τους άρεσε παίζει να είσαι ο πρώτος που δεν του αρέσει :p

το ψάρι είναι μια χαρά αν το δείς από κοντά θα καταλάβεις :p έχω δεί από πολύ καλύτερα ονόματα πολύ χειρότερα σχέδια :p

όσο για διακριτικότητα νταξ υπάρχουν και χειρότερα με τα ρούχα που φοράω δεν φαίνεται

Οσοι το ειδαν παιζει να μην ξερουν απο ταττοο :p

Εχω δει δουλειες του ami james και του darren brass και εχω μεινει με το στομα ανοιχτο.

Σου ευχομαι το ταττοο σου να μην ειναι τοσο χαλια οσο φαινεται ;)

Σε ποιον το χτυπησες αν επιτρεπεται ?

Off στο offtopic. Μόλις τέλειωσα το fear2. Καλούτσικο τελικά. Tip: Nα το παίζετε με κλειστά φώτα και μόνοι στο σπίτι :cool:

Αν βάλει κάποιος avatar φωτογραφία άλλου, υπάρχει πρόβλημα; :p

Μπα, δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.