jax7480 Μάρτιος 2, 2009 #1761 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2009 Πειτε στην DFI that "THEY CAN KISS MY ASS"....παλιο μ@λ@κες με τα κωλοBIOS.Εγκατασταση ASUS Maximus II Formula στον υπολογιστη.Πρωτο boot ολα default.BIOS, ρυθμισεις γενικες restart.2ο boot 400*7.5. Ειδαμε Windows,ολα καλα.3ο boot 450*7.5. (εκει η DFI δεν σταθεροποιουνταν με τιποτα). Λιγες ρυθμισεις στα ρευματα και στα GTL στα τυφλά ολα. 4 ωρες prime blend.Αντε στα ΜΑΜΗΔΙΑ ρε DFI.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Μάρτιος 2, 2009 #1762 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2009 Σαν την Μαρτίνα δεν έχει...Προδότη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 6, 2009 #1763 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Melina_Mercouri Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Μάρτιος 6, 2009 #1764 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Sylvia_Saint Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Μάρτιος 7, 2009 #1765 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2009 μόλις τελείωσα το unborn έτσι και ήμουν μόνος μου στο μαγαζί θα την είχα κάνει χαλαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Μάρτιος 7, 2009 #1766 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2009 για πείτε 3 ώρες ασταμάτητα περίγραμμα μόνο.... σε κάνα μήνα πάμε για σκιές και χρώματα είναι ένα koi μαζί με θαλασσογραφίες και κάτι μικρά λουλουδάκια εκτός αυτό του αγκώνα που είναι μεγάλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 7, 2009 #1767 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2009 Την ειδες prison break και ετσι?Ωραιο παντως αν και πιστευω οτι ακομα δεν φανηκε το ποσο καλο θα γινει. Μολις ειναι τελειωμενο ριξε αλλο ενα photoshot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Μάρτιος 7, 2009 #1768 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2009 μπα έτσι και την έβλεπα prison break θα βάραγα και 5-10 εγκεφαλικά από τον πόνο τώρα σε κάνα μήνα η συνέχεια πάντως έχω χεστεί από την χαρά μου lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Μάρτιος 8, 2009 #1769 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2009 Γιατι καποιος να κανει tatoo...ποτε δε το καταλαβα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Μάρτιος 8, 2009 #1770 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2009 γιατί νιώθει καλά με την μπυροκοιλιά του βασικά way of life αν κάτι σου αρέσει το κάνεις όπως και πέρα από τα τατού έκανα και τρύπες πιο μικρός Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάρτιος 8, 2009 #1771 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2009 Οι γραμμες φαινονται λες και της εχει κανει κανα 5χρονο παιδακι με μαρκαδορο. Επισης το ψαρι koi φαινεται χαλι μαυρο. Ελπιζω να το φερει καπως στα ισα με τα χρωματα και σκιες, αλλιως... Επισης στην Ελλαδα που ζουμε δεν κανεις ταττοο σε εμφανες σημεια ρε Παναγιωτη :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 8, 2009 #1772 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2009 ποια μπυροκοιλια ρε παιδια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάρτιος 8, 2009 #1773 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2009 Ένα ποιο διακριτικό θα ήταν προτιμότερο.Μη ξεχνάς ότι θα είσαι μια ζωή με αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Μάρτιος 8, 2009 #1774 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2009 Πολονέ οι γραμμές έιναι μια χαρά απλά έχει ακόμα το χρώμα που φεύγει μόλις περάσουν λίγες μέρες μόλις ξεφλουδίσει θα είναι μια χαρά... όταν πλύθηκε και έφυγε και όλη η μουτζούρα είναι μια χαρά και δεν έχει τελειώσει ακόμα όσοι το είδανε τους άρεσε παίζει να είσαι ο πρώτος που δεν του αρέσει το ψάρι είναι μια χαρά αν το δείς από κοντά θα καταλάβεις έχω δεί από πολύ καλύτερα ονόματα πολύ χειρότερα σχέδια όσο για διακριτικότητα νταξ υπάρχουν και χειρότερα με τα ρούχα που φοράω δεν φαίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάρτιος 8, 2009 #1775 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2009 Οσοι το ειδαν παιζει να μην ξερουν απο ταττοο Εχω δει δουλειες του ami james και του darren brass και εχω μεινει με το στομα ανοιχτο. Σου ευχομαι το ταττοο σου να μην ειναι τοσο χαλια οσο φαινεται Σε ποιον το χτυπησες αν επιτρεπεται ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Μάρτιος 8, 2009 #1776 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2009 τι να σε πω άμα λες οτι δεν ξέρουν όλοι και ξέρεις εσύ καλύτερα οκ τότε εδώ το χτύπησα http://www.paroxysmtattoos.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Μάρτιος 9, 2009 #1777 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 Off στο offtopic. Μόλις τέλειωσα το fear2. Καλούτσικο τελικά. Tip: Nα το παίζετε με κλειστά φώτα και μόνοι στο σπίτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Μάρτιος 12, 2009 #1778 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2009 Αν βάλει κάποιος avatar φωτογραφία άλλου, υπάρχει πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάρτιος 13, 2009 #1779 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2009 χαχαχα ποιος είναι αυτή? Η βαλαντω:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 13, 2009 #1780 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2009 Αν βάλει κάποιος avatar φωτογραφία άλλου, υπάρχει πρόβλημα; Μπα, δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.