eleven Ιανουάριος 22, 2009 #1641 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 eleven μηπως μπορεις να βγαλεις μια κοντινη φοτο την συνδεσμολογια της οθονης?Διοτι την εχω φτιαξει και γω αλλα μονο φωτισμο βλεπω,κατι θα εχω κανει λαθος.Μήπως δεν έχεις περάσει τον port I/O driver? Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Ιανουάριος 22, 2009 #1642 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Ρε συ κάτσε για να καταλάβω...αυτή σου πούλησε τη σύνδεση?Σε ποια πόλη είσαι?Βουλγαρια ειναι ο ανθρωπας βρε...η Σοφια η καμια Φιλιππουπολη...Ετσι δινουνε ιντερνετ εκει ..με το UTP... και στο γραφειο του αδερφου μου φερανε ενα utp απλα ..απο το μπαλκονι...πολυ γελιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_saxo Ιανουάριος 22, 2009 #1643 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Οχι eleven τον ειχα περασει τοτε μολις τελειωσα την κατασκευη μαζι με το lcd_smartie_v5.4 για την διαχειριση του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 22, 2009 #1644 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Επιτελούς ΞΕ-ΜΠΟΥΚΩΣΑΜΕ... [ATTACH]4813[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιανουάριος 23, 2009 #1645 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 xrist σοφια ειμαι βουλγαρια οπως ανέφερε ο φιλος παραπάνω.ναι αυτή δουλεύει σαν γραμματεύς - υποδοχή κάτι στο γραφείο του νετ μου.είναι πολύ ξεκ#@!#$@δι αν την δεις live..όποτε θες έρχεσαι διακοπές εγω μεχρι τελος φεβρουαριου εχω άδεια απο την δουλειά γιατι έκατσα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιά εδώ. οπότε ειστε ολοι καλοδεχούμενοιοι ανύπαντροι πανταααααααααααθα την έχουμε πριβε.. bananabananabanana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιανουάριος 23, 2009 #1646 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 GeorgeVasil είσαι και εσυ γρήγορος βλέπω... :p:p:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιανουάριος 23, 2009 #1647 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 η χαρά του leecher...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιανουάριος 23, 2009 #1648 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 ναι αυτή δουλεύει σαν γραμματεύς - υποδοχή κάτι στο γραφείο του νετ μου. είναι πολύ ξεκ#@!#$@δι αν την δεις live.. Σιγά τα ωαά..Σαν γνωστό μέλος του OOS με ξανθιά περούκα............ Υ.Γ .Για τους άπιστους υπάρχουν οπτικές αποδείξεις αλλά δεν τις δείχνω γιατί θα σε στεναχωρήσω . @Alexisferos Δεν πιστεύω να είσαι κανα απο τα παληκάρια στις φώτο?..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιανουάριος 23, 2009 #1649 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 αν είχαμε και εδώ στην Ελλάδα τέτοιες γραμματείς για κάποιο λόγο η σύνδεσή μου θα είχε προβλήματα συνέχεια με συνέπεια να είμαι στα καταστήματά τους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 23, 2009 #1650 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 To τελευταιο που θα με απασχολουσε στην Σοφια θα ηταν η συνδεση μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 23, 2009 #1651 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 Υπαρχει κανεις με σκαφος στο φορουμ να ερθει να με παρει απο το πορτο λαγος να με αφησει Ποτιδεα? προσφερω ικανοποιητικη αμοιβη, αποζημιωση σε περιπτωση ναυαγιου. Τιμημενη αγροτια Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Ιανουάριος 23, 2009 #1652 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 Έγώ προτιμώ τα BB-link Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 23, 2009 #1653 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 αν είχαμε και εδώ στην Ελλάδα τέτοιες γραμματείς για κάποιο λόγο η σύνδεσή μου θα είχε προβλήματα συνέχεια με συνέπεια να είμαι στα καταστήματά τους....και θα πηγαινες να σου τη "σηκώσει"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 23, 2009 #1654 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 ντροπη πρωι πρωι χρηστο :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Ιανουάριος 23, 2009 #1655 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 http://www.poseidon.hcmr.gr/weather_forecast.php?area_id=gr Απ'ότι φαίνεται το κάνεις και με παραπέντε αν θές :062: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 23, 2009 #1656 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 GeorgeVasilείσαι και εσυ γρήγορος βλέπω... :p:p:p E για Ελλάδα μια χαρά τα πάω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιανουάριος 23, 2009 #1657 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 @Alexisferos Δεν πιστεύω να είσαι κανα απο τα παληκάρια στις φώτο?..... οχι οχι ευτυχώς... μονο ενα facebook εχω με την μαπα μου στο νετ να με βρησκει η cia & το fbi. εχω μια τρελή ιδεα. το πασχα που θα έχει ζεστάνει ο καιρός θα εχει και έκθεση στην helexpo νοικιάζετε ενα λεωφορεία για την έκθεση (χωρίς τις γυναίκες κτλ) και μετα ειναι δική μου δουλειά για το που θα πάμε κ τι θα κάνουμε... :respect: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 23, 2009 #1658 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 http://www.poseidon.hcmr.gr/weather_forecast.php?area_id=grΑπ'ότι φαίνεται το κάνεις και με παραπέντε αν θές :062: Τρελο αγορι..επειδη βλεπω οτι το site αυτο ειναι πολυ ψαγμενο..κανενα αλλο Site που να εχει στοιχεια για ανεμους,θερμοκρασια,υγρασια,υδρολογικα στοιχεια τα τελευτεα 5 χρονια για θεσσαλονικη..??:o Κανω μια περιβαλλοντική μελετη για το αλιευτικό καταφύγιο στην καλαμάρια...και χρειαζονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 23, 2009 #1659 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 οχι οχι ευτυχώς... μονο ενα facebook εχω με την μαπα μου στο νετ να με βρησκει η cia & το fbi. εχω μια τρελή ιδεα. το πασχα που θα έχει ζεστάνει ο καιρός θα εχει και έκθεση στην helexpo νοικιάζετε ενα λεωφορεία για την έκθεση (χωρίς τις γυναίκες κτλ) και μετα ειναι δική μου δουλειά για το που θα πάμε κ τι θα κάνουμε... :respect: Πας φιρι φιρι να μας χαλάσεις Τρελο αγορι..επειδη βλεπω οτι το site αυτο ειναι πολυ ψαγμενο..κανενα αλλο Site που να εχει στοιχεια για ανεμους,θερμοκρασια,υγρασια,υδρολογικα στοιχεια τα τελευτεα 5 χρονια για θεσσαλονικη..??:oΚανω μια περιβαλλοντική μελετη για το αλιευτικό καταφύγιο στην καλαμάρια...και χρειαζονται. http://www.meteo.gr/SailingMapF.asp Πάτα την περιοχή που θέλεις... έχει πρόγνωση ανέμων για τρεις μέρες...βελάκι δεξιά. Χωρίς αυτό δεν πάω για ψάρεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιανουάριος 23, 2009 #1660 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 Πας φιρι φιρι να μας χαλάσεις συγνώμη παιδια.. να σβηστεί το παραπάνω ποστ μου να μην το δουν και αλλοι και έχουμε χαλασμούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.