xrist Ιούλιος 19, 2008 #1081 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2008 ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΡΗΣ-O πλανήτης Άρης θα είναι ο ορατός στον ουρανό νύχτας αυτόν τον Αύγουστο. -Θα φανεί τόσο μεγάλος όσο η Πανσέληνος στο γυμνό μάτι.-Καλύτερη στιγμή να το παρατηρήσετε θα είναι στις 27 Αυγούστου στις 12.30 το βράδυ όταν ο Άρης θα έρθει σε απόσταση 34.65Μ μίλια από τη γη. -Να προσέξετε τον ουρανό στις 27 του Αυγούστου 12:30 AM. -Θα μοιάσει σαν να έχει η γη 2 φεγγάρια.-ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ..... Η επόμενη φορά που ο Αρης θα έρθει τόσο κοντά θα είναι το 2287.ΚΑΝΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ δέν θα ξαναδεί τέτοιο θέαμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 19, 2008 #1082 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2008 Εδώ και 5 χρόνια το ακούω αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιούλιος 19, 2008 #1083 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2008 Εδώ και 5 χρόνια το ακούω αυτό...Εγω πρώτη φορά.Να λοιπόν που έφτασε η ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Ιούλιος 20, 2008 #1084 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2008 Εδώ και 5 χρόνια το ακούω αυτό...Το είχανε πει και πέρισυ! Είμαι σίγουρος...γυρνούσα με πλοίο απο τη Χίο στην Κομοτηνή...Ξενύχτησα και δεν έγινε τίποτα τέτοιο... :/Τώρα δεν θυμάμαι παίζει να το είχα ξανά ακούσει και 3η φορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Ιούλιος 21, 2008 #1085 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2008 αλλος πλανητης ηταν τοτε...αλλα δεν μπορω να πω με σιγουρια αν ειναι μουφα....αν και αυτο εχει ακουστει αρκετα...http://www.un4seen.com/ ! ! !ζητα δικαιώματα χρηστο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Ιούλιος 22, 2008 #1086 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 οι διακοπες μου πανε πολυ τελικα θα πρεπει να τις καθιερωσω ολο το χρονο :D 12/8 μπαινω Θηβα Πυροβολαρης Κανας αλλος που να ναι σειρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιούλιος 22, 2008 #1087 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 οι διακοπες μου πανε πολυ τελικα θα πρεπει να τις καθιερωσω ολο το χρονο :D 12/8 μπαινω Θηβα Πυροβολαρης Κανας αλλος που να ναι σειρα? Θα πήξεις ψαρουκλααα Άντε με το καλό βρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 22, 2008 #1088 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 οι διακοπες μου πανε πολυ τελικα θα πρεπει να τις καθιερωσω ολο το χρονο :D 12/8 μπαινω Θηβα Πυροβολαρης Κανας αλλος που να ναι σειρα? ΒΡΩΜΙΣΕ ΨΑΡΙΛΑ ΛΕΜΕ !!!!:musik012: Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Ιούλιος 22, 2008 #1089 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 οι διακοπες μου πανε πολυ τελικα θα πρεπει να τις καθιερωσω ολο το χρονο :D 12/8 μπαινω Θηβα Πυροβολαρης Κανας αλλος που να ναι σειρα? Γιατί ρε ποντικαρά, τι θα κάνεις εκεί νομίζεις; Διακοπές με έξοδα του Ε.Σ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Ιούλιος 22, 2008 #1090 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 Διακοπες εκανα και συνεχιζω να κανω,με ενα break χθες κ σημερα Δεν εννοουσα οτι θα μπω για διακοπες μεσα,αλλα τωρα που το καλοσκεφτομαι,ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕς ΘΑ ΜΠΩ ΡΑ Σταδιαλα με το νταριλικι Θα βρω μια καλη καβαντζα και αστους να με ψαχνουν μετα Σταυρακααααα btq,ο ενας κολητος μου μπαινει Καλαματα...ο ξεκολιαρης... Τελευταιος του ρθε το χαρτι και καβατζωθηκε καλυτερα απο ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Ιούλιος 22, 2008 #1091 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 Διακοπές είναι ούτως ή άλλως, αυτό σε λέω. Θα τα δείς και μόνος σου... btw η Καλαμάτα (οι διαβιβάσεις δλδ) δεν είναι απαραίτητα καβάντζα. Βεβαίως από τη Θήβα είμαστε μάλλον καλύτερα σαν πόλη, έχουμε 4km beach & oc dept στείλε τον κολλητό για ιδιαίτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούλιος 22, 2008 #1092 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 oc dept Το oc dept δεν το κατάλαβα. Τι εννοείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούλιος 22, 2008 #1093 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 το εργαστίρειο του kourman πρέπει να λέει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 22, 2008 #1094 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 και ο παρης δεν ειναι πυροβολικο?, θελω να σε δω στην ιδια μοναδα εσενα νεοπα και το παρη παλαιουρα να σε τρεχει , priceless Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Ιούλιος 22, 2008 #1095 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 Το oc dept δεν το κατάλαβα. Τι εννοείς; Newb έχετε χάρη που δεν προλαβαίνουμε (και περισσότερο ο περήφανος πατέρας kourman) αλλιώςςςςς.... το εργαστίρειο του kourman πρέπει να λέει Άμα καταφέρεις να περάσεις ανάμεσα από τις κούτες ή να βρεις οτιδήποτε εκεί μέσα ναι λέει banana στο βίντεο στο σχετικό θέμα φαίνονται οι πολυτελείς εγκαταστάσεις (συμμαζεμένες ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Ιούλιος 22, 2008 #1096 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 και ο παρης δεν ειναι πυροβολικο?, θελω να σε δω στην ιδια μοναδα εσενα νεοπα και το παρη παλαιουρα να σε τρεχει , priceless Του-Φου ειναι ο Παρης νομιζω Παντως αν κατσει και βρεθουμε ξερω πως θα τον καλοπιασω Θα παρω μαζι μου 2 δισκους του ενος Τερα για πεσκεσι bananabanana Χαλαραααααααα θα περασουμε λεμεεεεε Εδω αλλοι και αλλοι την εχουν βγαλει ζαχαρη,εμεις πρεπει να την πατησουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούλιος 22, 2008 #1097 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 Δνεας ΠΖ Vagouridis Πολυβολητης , ΠΑΡΩΩΩΩΝΝΝΝ.....Πυροβολικο κουφαλιτσα Αρη... Αντε με το καλο , να ερθεις και εσυ να υπηρετησεις την μαμα πατριδα που#$)νεο .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούλιος 22, 2008 #1098 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 Τρελομερμυγκα άντε με το καλό.. ΥΓ: Με επερνες τηλ καμια απο αυτες τις μερες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Ιούλιος 23, 2008 #1099 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 @GV Ναι σε πηρα @@ρικο αλλα εσυ στην καρακοσμαρα σου Ημουν Βολο το Σαββατο @Vag Εγω λεω να ερθει αυτη και να με υπηρετησει καλυτερα...Τοσοι φανταροι την υπηρετουν αυτην,ολοι για την παρτη της δλδ? Τρομπα μαρινα θα την περασουμε λεμε!!! I has faith Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούλιος 23, 2008 #1100 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 @GVΝαι σε πηρα @@ρικο αλλα εσυ στην καρακοσμαρα σου Ημουν Βολο το Σαββατο Ημουν απο ξενιχτι ρα...και δεν ενιωθα.. Εβλεπα ''CrazyAnt'' στον υπνο μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.