Ignatios Μάρτιος 4, 2008 #701 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Ήταν όντως hot Αλλά ωραίο hot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Μάρτιος 4, 2008 #702 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Εδω υπαρχει μια δημοσκοπηση του CNN για το ονομα των σκοπιων:http://edition.cnn.com/Στο κατω μερος της σελιδας δεξια βρισκεται η ψηφοφοριαΚαι γι αυτούς που θα ψηφίσουν, προς αποφυγή ερμηνευτικού λάθους : amend = αλλάζω, διορθώνω, τροποποιώ ...με λιγα λογια, ψηφιζουμε ναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάρτιος 4, 2008 #703 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Εδω υπαρχει μια δημοσκοπηση του CNN για το ονομα των σκοπιων:http://edition.cnn.com/Στο κατω μερος της σελιδας δεξια βρισκεται η ψηφοφοριαΚαι γι αυτούς που θα ψηφίσουν, προς αποφυγή ερμηνευτικού λάθους : amend = αλλάζω, διορθώνω, τροποποιώ ...με λιγα λογια, ψηφιζουμε ναι!δεν το βλέπω ρε Σάκη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάρτιος 4, 2008 #704 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 ενας matsushita που δουλευε με r12 καθεται.αν κανεις τον θελει ας πει αλλιως θα γινει κομπρεσσερ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Μάρτιος 4, 2008 #705 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 τι έιναι αυτό το matsushita ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Μάρτιος 4, 2008 #706 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 κανενα μοτορι απο phase θα ειναι...ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάρτιος 5, 2008 #707 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2008 ya Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Μάρτιος 5, 2008 #708 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2008 http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=42979&st=0το πηρατε γραμμη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Μάρτιος 5, 2008 #709 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2008 :sauer029: την ΔΕΗ της! παλι χωρις ρευμα μειναμε... Αφου αυτην την φορα δεν πηρε τιποτα μαζι της παλι καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Μάρτιος 5, 2008 #710 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2008 :sauer029: την ΔΕΗ της!παλι χωρις ρευμα μειναμε... Αφου αυτην την φορα δεν πηρε τιποτα μαζι της παλι καλα... UPS δεν έχεις? Ή σάρωσε κι άλλα εκτός από πισί? Εμάς μας το κόβουν ανα διωρα σε διάφορες περιοχές της πόλης. Όπου να'ναι πρέπει να φτάνει η σειρά μου http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=42979&st=0το πηρατε γραμμη ? Μπράβο ρε Μάνο ευτυχώς που μας το είπες νωρίτερα :finger010: Καλή φάση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Μάρτιος 5, 2008 #711 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2008 :sauer029: την ΔΕΗ της!παλι χωρις ρευμα μειναμε... Αφου αυτην την φορα δεν πηρε τιποτα μαζι της παλι καλα... Κι εμεις Μοσχατο μια απο τα ιδια για μια ωρα και κατι αλλα το UPS σωζει Harware Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάρτιος 7, 2008 #712 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 Χθες δεν πηραμε τιποτα στο χερι το ιδιο και προχθες.Σημερα ομως η μερα ηταν καταπληκτικη.Στην πρωτη διακοπη ολα καλα στην δευτερη ομως , server , router τα ξεκ$)_λιασε η ΔΕΗ. Με τις υγειες μου λοιπον.ps Αληθεια τα ups τι σκ#τ# κανουν bananabanana Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkySurfer Μάρτιος 7, 2008 #713 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 Χθες δεν πηραμε τιποτα στο χερι το ιδιο και προχθες.Σημερα ομως η μερα ηταν καταπληκτικη.Στην πρωτη διακοπη ολα καλα στην δευτερη ομως , server , router τα ξεκ$)_λιασε η ΔΕΗ. Με τις υγειες μου λοιπον.ps Αληθεια τα ups τι σκ#τ# κανουν bananabananaείχες ups αλλά και πάλι τα πήρες στο χέρι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάρτιος 7, 2008 #714 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 είχες ups αλλά και πάλι τα πήρες στο χέρι;Eχω 2 650αρια του κιλου , ενα στον σερβερ και ενα για το router-laser printer και nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Μάρτιος 8, 2008 #715 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2008 ρε σεις στην ολυμπιαδος που μενω δεν εχει κοπει ουτε λεπτο..φοβουνται τους ρπ?ειμαι τοσες μερες με το κερι στο χερι και την ταυτοτητα στα δοντια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Μάρτιος 8, 2008 #716 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2008 το Mustek μ@μ@ει παντως το απογευμα που εγινε η τελευταια διακοπη σε μενα,σκαει μεσα στο δωματιο η μανα μου,την ωρα που επαιζα Football Manager με απορεια με ρωταει "Καλα εσυ εχεις ρευμα??????????????????????" lol επαιξα κανα 10λεπτο ακομα κ μετα το εκλεισα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Μάρτιος 8, 2008 #717 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2008 Να ρωτήσω και εγώ ως ασχεταρας που είμαι τι κάνουν τα ups εκτος να σου φυλάνε τα πράγματα λίγη ώρα ανοικτά να τα κανεις save? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NinPA Μάρτιος 8, 2008 #718 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2008 Κάνεις κανονικό shutdown και αποφεύγεις πχ να κλείσει απότομα το ρεύμα τη στιγμή που διαβάζει ο δίσκος οπότε είναι πολύ κοντά η κεφαλή και λόγω της απότομης διακοπής μπορεί να μην προλάβει να απομακρυνθεί και να έχεις πρόβλημα στο δίσκο... Αντίστοιχα πιθανή απότομη απώλεια ρεύματος μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε διάφορα υποσυστήματα του Η/Υ. Βέβαια το χειρότερο είναι τη στιγμή που επανέρχεται το ρεύμα καθώς στιγμιαία έχει υπέρταση και εκεί είναι που μπορεί να στα κάψει... Πάντως ακόμα χειρότερα είναι οι μικρές αυξομειώσεις του ρεύματος και εκεί είναι που σε σώνουν τα καλά UPS.Πάντως είναι να μη σου τύχει...Προσωπικά χρησιμοποιώ πρίζα με προστασία υπέρτασης (βρίσκεις μέχρι 10€) και πάνω σε αυτή το UPS. Η πριζούλα προστατεύει και το UPS. Μου έχει τύχει πολλές φορές σε UPS του κιλού να σώνεται το PC αλλά να τσουρουφλίζεται το UPS. Οπότε με αυτή την πρίζα γλυτώνεις και το UPS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Μάρτιος 8, 2008 #719 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2008 τώρα κατάλαβα , και ένα καλο ποσα έχει περίπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Μάρτιος 8, 2008 #720 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2008 αναλογα τι θες να βαλεις πανω ,εχει και με 70 euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.