Jump to content

OffTopic;

devious

Recommended Posts

• Replies 4,2k
  • Created
  • Last Reply

ωχ τέτοια να ακούω ούτε δουλεία ούτε σχολείο θα μπορώ να πάω θα με απολύσουν και από τα 2 μετά :(

βγείτε ρε σείς έξω να κλοκάρετε!!!!!!!!!!!!!!και παρεπιπτώντος κατι που βρήκα σήμερα σε 1 περιοδικό:

φεγκαράκι μου λαμπρό φέγγε μου να περπατώ και αν δεν φέξεις χέστηκα έχω και φακο

κατί που μας ταιριάζει γαντι:

το άσχημο με την θεωρία είναι οτι σου λέει πώς δουλέυει 1 συστημα και οχι γιατί δεν δουλεύει

ρίποτα δεν είναι αδύνατο όταν βάζεις άλλους να το κάνουν για σένα

και κατι που μου άρεσε πάρα πολύ ως ανέκδοτο:

τελίκα κατάφερα να πλησιάσω την γυναίκα με την οποία ήμουν ερωτευμένος τόσον καιρο και ανακαλυψα ότι έχουμε ακριβώς τα ίδια γούστα!!!!!!!!!! τρελενόμαστε και οι 2 για γυναίκες!!!!!!!!!!!!!!

παίδια συγνώμη για το 2πλό ποστ αλλά τώρα που μιλάμε εδώ στην λευκωσία χιονιζεί μετά από 8 χρόνια. η τελευταία φορά που χίονησε ήταν το 2000 ή τον δεκέμβρη του 1999 κάπου εκεί δεν θυμάμαι

Πήρα τα molex που θες για να μην γκρινιάζεις και για τις μετρήσεις...Αν είναι θα περάσω το βραδάκι να το βάλουμε και αυτό.Πες μου τι άλλο να φέρω.

Ευχαριστουμε πολυ Παναγιωτη ! Εχε υποψην οτι η καρτα του Αντρεα ηταν πιο μπανανα απο την δικια μου και πηγαινε 15mhz (αν δεν κανω λαθος) λιγοτερο ;)

Ειχαμε ελπιδα οτι η καρτα θα μπει σε κανιστρο αλλα δυστηχως ακομα δεν ειναι ετοιμο οποτε θα μπει σε νερο εκτος αν σκεφτω κατι αλλο μεχρι αυριο :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.