Jump to content

OffTopic;

devious

Recommended Posts

• Replies 4,2k
  • Created
  • Last Reply

hahaha θερμός hipro style :p

και το ln που υποσχέθηκα 40 κιλά raaabananabananabanana

l1000394largeug2.th.jpg

:brutal014::brutal014:

l1000395largefz2.th.jpg

δεν θέλω να ακούσω τίποτα για το πόμα δεν είχαν βλέπεις GRRR :@

λιτρα βρε νεος οχι κιλα!

Με προσοχη τωρα στην αρχη και μην φουλαρετε με την πρωτη το κανιστρο γιατι αν εχετε coldbug θα περιμενετε ωρα μεχρι να ξεπαγωσει. Σιγα σιγα και με προσοχη.

Κιλά.. σωστά το είπε.. Για λίτρα καντο * ~1,3 :D 52 λίτρα δηλαδή -λιγο που 8α χασουμε μέχρι αυριο :)

Thanks for the tip.. ;)

εμάς εδώ σε κιλά το μετράνε ;p ζήτησα 40 λίτρα και έβαλαν 40 κιλά αυτή ξέρουνε :D

προσοχή στη μετάγγιση μην σας γύρει το δοχείο. βάλτε το καλύτερα σε μια καρέκλα ή ένα τραπέζι και να το γέρνετε από εκεί, αλλά και πάλι με πολύ προσοχή. βγάζει ατμούς το άτιμο και δεν θα βλέπετε εύκολα που τρέχει...

να και τα παιχνίδια

l1000397largegp0.th.jpg

, περιμέναμε και κάτι irams αλλα δεν έφτασαν τελικά δεν πειράζει kourman next time :)

by the way help με with the mobo δεν καταφέρνω να την κάνω update . την μοντάρω τώρα και photos soon μπορεί και να έχουμε και μια furmula αλλα ddr 3 δεν ..:( δεν έχουμε mobo :(

oh, my god να ετοιμαστώ να παο πίσω χωρίς χερια δηλαδή ?

χαχαχαχα ε εντάξει... πολύ προσοχή όμως, δεν θέλει πολύ να σου ξεφύγει λίγο...

μάμο την τύχη μας μέσα , εξατμίζεται το άζωτο , αν έχουν mini 20 λίτρα ηλίθια πώματα τους grrr

λοιπόν λοιπόν , μαζευτήκαμε και έχω να πω πως αποτύχαμε :( το setfsb δεν δούλεψε το ln είχε εξατμιστεί ΌΛΟ και τα 40 κιλά , μας είχαν τελειώσει τα παγκάκια και πήγαμε και φέραμε ο gx δεν πήγε 4ghz τα ram δεν πιάνανε 4αργία και το cpuz έκανε κωλύματα .

Ευτυχώς δεν κάψαμε τίποτα :)

άντε το άλλο σάββατο με καλή μπουκάλα

θα ακολουθήσουν photos τις αποτυχίας :D

ναι αλλα να εξατμιστούν ~52 lt ln δεν γίνονται αυτά είμαι πολύ νευριασμένος μαζί τους grr θα τους ζητήσω μπουκάλα 120 κιλά με βαλβίδα πιέσεως και ας έχουν τα @@ να μην μου δώσουν

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.