sakis_the_fraud Ιανουάριος 23, 2008 #461 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2008 Πιο σιγα με τις ταχυτητες παιδια, θα παθουμε και τπτ!! εχεις και εσυ παραπονο? οτι δεν πιανεις σε ADSL το πιανεις στον περιφερειακο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Ιανουάριος 23, 2008 #462 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2008 και εγω περιμενω την H.O.L (βολος) στα 24 ....700μετρα εχω αποσταση....οποτε για 20~22 με κοβω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 23, 2008 #463 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2008 και εγω περιμενω την H.O.L (βολος) στα 24 ....700μετρα εχω αποσταση....οποτε για 20~22 με κοβω ! LOL Εμενα σπιτι μου δεν εχει καν καλυψη για DSL ακομα..(Στο Σπιρερ κοντα). Εσυ εκει στο κεντρο μια χαρα εισαι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Ιανουάριος 23, 2008 #464 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2008 μπα.... πρεπει να εχει αλλάξει πλεον αυτο, γιατι πλέον ο οτε δινει και εδω 24αρες οπότε κατι θα ελευθερώθηκε....Κουμουνδούρου power........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Ιανουάριος 23, 2008 #465 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2008 οσοι λενε οτι ο firefox γινεται ασταθης οτα ανοιξεις πολλα tabs λενε απλα μπουρδες! με 50-55 tabs ανοικτα... αυτη η καταταραμενη συνθεια της ATi να κυκλοφορει 4-5 καρτες μαζι με διελυσε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 23, 2008 #466 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2008 Θα σου βρουμε συναδελφο ρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 23, 2008 #467 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2008 Κατσε να τελειωσω με κατι δουλιτσες που εχω και θα σε πω ... Ακους εκει να με ριξουν απο την καρεκλα μου :alien012: Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Ιανουάριος 23, 2008 #468 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2008 ολοι αυτο θελουν απο εσενα τελευταία..... φιλοι και εχθροι..... πρεπει να σε βαλει σε σκέψεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 23, 2008 #469 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2008 ορε τι τραβαμε και δεν το μαρτυραμε...:smile015::smile015::sauer018::sauer018::sauer018::sauer031::sauer031:Ντεν δουλευει το μ@μο MSN απο το μεσημερι..Εχω κανει 100 εγκαταστ ΤΠΤ το ..μηδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Ιανουάριος 23, 2008 #470 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2008 Γιώργο...trillian...google it Θωμά την clopyrighted υπογραφή σου την έχω ακούσει από εναν κύριο ονόματι Kerry King εδώ και 10 χρόνια...και μάλλον κι αυτός από άλλον την άκουσε... Χαρρυ Κλυνν : "Αυθεντικό είναι αυτό και δεν ξέρει κανείς από που το έχεις κλέψει" Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιανουάριος 24, 2008 #471 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2008 Γιώργο...trillian...google it Θωμά την clopyrighted υπογραφή σου την έχω ακούσει από εναν κύριο ονόματι Kerry King εδώ και 10 χρόνια...και μάλλον κι αυτός από άλλον την άκουσε... Χαρρυ Κλυνν : "Αυθεντικό είναι αυτό και δεν ξέρει κανείς από που το έχεις κλέψει" Αν θυμάμαι καλά την συγκεκριμένη φράση την είχα δει στην ταινία "PLATOON" το Oliver Stone το 1987 σε καποιο διάλογο μεταξύ του "κακού" λοχία και του τσιρακίου του Φυσικά δεν ξέρω αν απο εκεί είναι η πηγή η κυκλοφορούσε και πιο πριν πάντως έχει διαχρονική αξία και περιέχει απίστευτη σοφία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 24, 2008 #472 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2008 ολοι αυτο θελουν απο εσενα τελευταία..... φιλοι και εχθροι.....πρεπει να σε βαλει σε σκέψεις..... Φιλοι θα παρουν μπουγκατσα και εχθροι θα παρουν τα αρτσιδια μας Για περισσοτερα κοιτα την υπογραφη του doom και το avatar του unseen Αν θυμάμαι καλά την συγκεκριμένη φράση την είχα δει στην ταινία "PLATOON"το Oliver Stone το 1987 σε καποιο διάλογο μεταξύ του "κακού" λοχία και του τσιρακίου του Φυσικά δεν ξέρω αν απο εκεί είναι η πηγή η κυκλοφορούσε και πιο πριν πάντως έχει διαχρονική αξία και περιέχει απίστευτη σοφία.... Ναι Μιχαλη απο κει προερχεται αυτη η φραση Τα clopyright μπηκαν για να μην την παρουν μερικοι κακοι κυριοι Καλημερες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 24, 2008 #473 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2008 Γιώργο...trillian...google it Προβλημα των VISTA ηταν...(!@#$%^@#$%$^@#$%^) Final solution:After some more searching online, I found this recent post by David McGown: “- Click start - Type: cmd - Right-click cmd.exe when it appears under Applications - Click Run As Administrator - Type the following: netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled - Press enter - Restart your computer” Σιχτιρι.. Σορρυ για τα χθεσινα μεσα-εξω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_600v Ιανουάριος 24, 2008 #474 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2008 Ένα υπεροχο κουτί απο την lian-li το θελώωω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Ιανουάριος 24, 2008 #475 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2008 Φιλοι θα παρουν μπουγκατσα και εχθροι θα παρουν τα αρτσιδια μας Για περισσοτερα κοιτα την υπογραφη του doom και το avatar του unseen ακόμα δεν εχω πάρει πρεφα τι βραζει στην χύτρα . . . . . μαγικός ζωμός ? ? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_600v Ιανουάριος 24, 2008 #476 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2008 μπα.... πρεπει να εχει αλλάξει πλεον αυτο, γιατι πλέον ο οτε δινει και εδω 24αρες οπότε κατι θα ελευθερώθηκε....Κουμουνδούρου power........... μπαα εγω με ΗΟΛ στην Μαυροκορδατου μονο 18Μβιτ πιανωωωω :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Ιανουάριος 24, 2008 #477 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2008 μπαα εγω με ΗΟΛ στην Μαυροκορδατου μονο 18Μβιτ πιανωωωω :( μονοοο............................banana εγω ακομα περιμενω ! σε ενα φιλο συνδεθηκε σε 2 εδβομαδες ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_600v Ιανουάριος 24, 2008 #478 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2008 και εμενα τοσο εκανε βρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Ιανουάριος 24, 2008 #479 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2008 οριστε τα καλα της επαρχιας 2 βδομαδες για φορητοτητα και ενεργοποιηση οταν η φορητοτητα απο μονη της σαν διαδικασια απαιτει 15 εργασημες lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 24, 2008 #480 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2008 ρε παιδια γιατι δεν αγοραζει κανενας 8200? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.