Jump to content

OffTopic;

devious

Recommended Posts

• Replies 4,2k
  • Created
  • Last Reply

Μην γράφετε με greeklish και μετά το αλλάζετε σε ελληνικά.

Οι κανονισμοί του forum επιτρέπουν μόνο την χρήση των ελληνικών.

Γενικοί κανόνες για τα μηνύματα:

* Τα μηνύματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greekglish. Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το μήνυμα με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.

Να κάνω μία ερώτηση...

Όταν συνδέομαι στο outofspecs και πατάω "Νέα Μηνύματα", μου βγάζει όλα τα νέα αλλά και κάποια άλλα posts τα οποία δεν έχω διαβάσει (The threads below have not been updated since your last visit but still contain unread posts.)... Μπορώ με κάποια επιλογή από τον πίνακα ελέγχου να απενεργοποιήσω αυτή την επιλογή;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Να κάνω μία ερώτηση...

Όταν συνδέομαι στο outofspecs και πατάω "Νέα Μηνύματα", μου βγάζει όλα τα νέα αλλά και κάποια άλλα posts τα οποία δεν έχω διαβάσει (The threads below have not been updated since your last visit but still contain unread posts.)... Μπορώ με κάποια επιλογή από τον πίνακα ελέγχου να απενεργοποιήσω αυτή την επιλογή;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

στην κεντρικη σελιδα του φορουμ υπαρχει κατω κατω ενα κουμπι...

[ATTACH]1632[/ATTACH]

;)

post-543-1414343048,7401_thumb.jpg

Αυτος ο Οτες με σκλάβωσε σήμερα....

Είχα κάνει αίτηση για αναβαθμηση από 8 σε 24 μεγκα μπιτ στις 20 Δεκεμβρίου,μαζί είχα ζητησει να ενεργοποιήσω και το κονεξ-τοκ.

Μεχρι σημερα ουτε φωνη ουτε ακρόαση.Τους παίρνω τηλ κατα τις 9 το πρωι σημερα και μου λενε το εξής:

"επειδη το <<συστημα>> είδε 2 αιτήσεις ταυτοχρονα(αναβαθμηση και κονεξ τοκ),έκρινε ότι ηταν λάθος του χειριστη ,κάτι σαν νταμπλ ποστ,και αυτόματα ακύρωσε την μια από τις 2 αιτήσεις"

Όπως καταλαβαίνετε τσαμπα περιμενα ενα μηνα.Εκανα αιτηση από την αρχη σημερα και τωρα,συγκεκριμενα στις 11,26 τρωω ενα disconnect στο ρουτερ.λεω ρισετ ip απο την οτενετ.περιμένω...τπτ.μπαινω γουεμπ-ιντερφέις και τι να δω!

dsl762.jpg

Μολις με αναβάθμισαν!Στις 11.26 το βράδυ:D

Αυτη η φωτο είναι αφιερωμένη σε κάποιον που έψαχνε για εναλλακτικό:p

dsl2508.jpg

Και ενα σπιντ-τεστ

225353239.png

Not bad...~4giga=30minutes/8per hour/192per day/1.314Terra per weekbanana

5425260.jpg

Ψιλοάσχετο, αλλά μιας και είμαστε στο off-topic...

Του πατέρα μου του ήρθε λογαριασμός ΟΤΕ -130 ευρώ...ναι, μειον...πήγε και τα εισέπραξε :D Εχει wind τηλεφωνία τώρα αλλά με πάγιο ΟΤΕ προφανώς...

Ετυχε σε κανέναν τέτοιο σκηνικό? Μπας και προσπαθούν να μας ξαναπιάσουν πελάτες? :p

Τι σας έλεγα στον καφέ?Οτι το Zyxel μπουκώνει με την 24αρα...:D:D(Max 12-13 mbit)

Δείτε διαφορά με το Linksys..

Κόντεψα να λιποθυμήσω λέμε,ευτυχώς ο news poster του ΟΟS με χαλάρωσε μέσω τηλεφώνου..

post-196-1414343048,783_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.