xrist Μάϊος 6, 2012 #4121 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Πήρες και συ μια γεύση από μνημόνιο όπως πάρα πολλοί.Καλό κουράγιο που λέει και ο oliren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 9, 2012 #4122 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2175715Το μικρότερο μαμούθ του κόσμου ανακαλύφθηκε στην Κρήτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάϊος 11, 2012 #4123 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2012 Χρήστο τι ακούς εκεί σχετικά με το δημοψήφισμα που θα γίνει? ποια είναι η τάση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 11, 2012 #4124 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2012 οι περισσοτεροι ναι θα ψηφισουν 60% - 40% λενε οι δημοσκοπησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 12, 2012 #4125 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Σεισμοοοοοοοοοοοοοοοος!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 29, 2012 #4126 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2184812 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάϊος 29, 2012 #4127 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2184812Φανταστείτε τις δυνατότητες που έχει η Ελλάδα με τόση ηλιοφάνεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 30, 2012 #4128 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2012 Η Ελλαδα εχει , οι μ@λ@κες που ειτε θελουν 1 -2 χρονια να εγκρινουν φωτοβολταικα μεγαλυτερα απο 10KW ειτε κανουν 6-12 μηνες να πληρωσουν ακομα και τα οικιακα ( 10ΚW) φωτοβολταικα τα καταστρεφουν ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 3, 2012 #4129 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2012 καλα χαμος σημερα στο κεντρο! Ειχαν κλεισει ολους τους δρομους και τρεχαν αληθινες φορμουλες!http://www.bavariacityracing.ie/bcrd/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 20, 2012 #4130 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2012 Η εταιρεία Valve, γνωστή για την σειρά παιχνιδιών Half Life και φυσικά την υπηρεσία Steam, προσέλαβε τον γνωστό οικονομολόγο Γιάννη Βαρουφάκη, για να βοηθήσει την εταιρεία σε θέματα οικονομικής στρατηγικήςhttp://blogs.valvesoftware.com/economics/it-all-began-with-a-strange-email/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιούνιος 20, 2012 #4131 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2012 Παρεμπιπτόντως ο Βαρουφακης έχει ταχθεί επανειλημμένως κατά του μνημονίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Ιούλιος 2, 2012 #4132 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Προχτές είχα ένα ενδιαφέρων τηλεφώνημα από πωλήτρια (προωθητρια ) της vodaphone .Μου πρότεινε ένα νέο πρόγραμμα που υπάρχει λέει για promotion πιο πολύ , στο οποίο χωρίς καμιά δέσμευση μεταφέρεσαι στην vodaphone σου δίνουν και συσκευές δωρεάν (της απλές της vodaphone ) σου δίνουν το πρώτο πάγιο δώρο . μέχρι εδώ τα official ....un-official τώρα , μου είπε ότι αν το κάνω θα μου πούν ότι έχω 4μηνη δέσμευση , αλλά δεν ισχύει λέει .... είμαι εντελώς free και μετά τον 1ο μήνα (τον δωρεάν) μπορώ να μιλήσω με οποιαδήποτε εταιρία .στην συνέχεια σε ερώτηση επιδότησης (γιατί σκέφτομαι να κάνω κανονικό συμβόλαιο ) μου είπε τιμές της 24μηνης δέσμευσης , λέγοντας μου ότι άσχετα αν την λένε 24μηνη η πραγματική δέσμευση είναι μόνο για 8 μήνες (ακόμα και στην ετήσια) και ότι στους 12 μήνες δικαιούμαι πάλι επιδότηση .τονίζω οτι ήταν από promotion της vodaphone (ξέρετε αυτά που χτυπάνε κάθε λίγο και σας ζαλίζουν) .ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ?μην φάω τα μούτρα μου μετά. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Ιούλιος 2, 2012 #4133 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Προχτές είχα ένα ενδιαφέρων τηλεφώνημα από πωλήτρια (προωθητρια ) της vodaphone .Μου πρότεινε ένα νέο πρόγραμμα που υπάρχει λέει για promotion πιο πολύ , στο οποίο χωρίς καμιά δέσμευση μεταφέρεσαι στην vodaphone σου δίνουν και συσκευές δωρεάν (της απλές της vodaphone ) σου δίνουν το πρώτο πάγιο δώρο . μέχρι εδώ τα official .... un-official τώρα , μου είπε ότι αν το κάνω θα μου πούν ότι έχω 4μηνη δέσμευση , αλλά δεν ισχύει λέει .... είμαι εντελώς free και μετά τον 1ο μήνα (τον δωρεάν) μπορώ να μιλήσω με οποιαδήποτε εταιρία . στην συνέχεια σε ερώτηση επιδότησης (γιατί σκέφτομαι να κάνω κανονικό συμβόλαιο ) μου είπε τιμές της 24μηνης δέσμευσης , λέγοντας μου ότι άσχετα αν την λένε 24μηνη η πραγματική δέσμευση είναι μόνο για 8 μήνες (ακόμα και στην ετήσια) και ότι στους 12 μήνες δικαιούμαι πάλι επιδότηση . τονίζω οτι ήταν από promotion της vodaphone (ξέρετε αυτά που χτυπάνε κάθε λίγο και σας ζαλίζουν) . ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ? μην φάω τα μούτρα μου μετά. ... για το unofficial free δεν εχω ιδεα (καθως πλεον δεν ειμαι μεσα στα πραματα ) οσο για την δεσμευση του 24μηνο, αυτο που σου ανεφερε για τους 8 μηνες, εχει να κανει με το γεγονος, πως απο τον 8ο μηνα παραμονης στην υπηρεσια και μετα μπορεις να φυγεις "σπαζοντας" το "συμβολαιο" σου και πληρωνοντας το αναποσβεστο απλα στο 8μηνο το αναποσβεστο ανερχεται στο 100% της αξιας της επιδοτησης, ενω απο τον 8ο μηνα και μετα εχει μια σταδιακη μηνιαια αποσβεση Κατι αναλογο με τα 12μηνα συμβολαια οπου το αντιστοιχο ισχυει μετα το 6μηνο Τον πινακα της αποσβεσης της επιδοτησης μπορεις να τον βρεις και στα site των εταιριων κινητης τηλεφωνιας και στην ΕΕΤ και με μια απλη αναζητηση στο google Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 17, 2012 #4134 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2012 samsung galaxy sIII in da house Φοβερο κινητο! Παει σφαιρα λεμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιούλιος 17, 2012 #4135 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2012 Απο την φωτιά του Σαββάτου ,βγαλμενες απο το μπαλκόνι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Ιούλιος 31, 2012 #4136 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2012 που χαθηκατε ρε κορμια ? ολοι για μπανια ειστε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkySurfer Αύγουστος 1, 2012 #4137 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2012 Εγώ κάνω μπάνιο στον ιδρώτα καθημερινά με την παραλλαγή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Αύγουστος 1, 2012 #4138 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2012 Σιγα ομηρε μην σκισεις κανα καλσον...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 1, 2012 #4139 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2012 Και γω στη μπανιέρα του σπιτιού.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkySurfer Αύγουστος 2, 2012 #4140 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2012 Δεν ξέρω αν θα σκίσω κανένα καλσον, αλλά η αρβύλα η μαύρη σε συνδυασμό με το μακρύ παντελόνι, απλά δεν παλεύεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.