Jump to content

OffTopic;

devious

Recommended Posts

σποταρίστηκαν εντός της ίδιας ημέρας και με χρονική διαφορά μισής ώρας οι dfragos και arapis!

Για καν το λιανά ρε Θάνο.

• Replies 4,2k
  • Created
  • Last Reply

γυρνούσα από την δουλειά και έξω από την φοιτητική λέσχη να σου ο dfragos μες τα χαμόγελα ... μετά από λίγο τσουπ και ο arapis ο οποίος πήγαινε να καφεδιαστεί σε γνωστό καφέ της ροτόντας...!!

σποταρίστηκαν

Αν δεν κανω λάθος προέρχεται απο το αρχαίο ρήμα σποτάω ("εντοπίζω" εις την νεοελληνικήν) εχει μεταφερθεί αυτούσιο και με την ίδια σημασία εισ' την βαρβαρικήν........:musik002:

μπορει και καποιος καλος σαμαρίτης να βρει τυχον timedemo ή game benchmarks και να τα γράψει σε ενα post θα του είμαι ευγώμων!

εσύ ο αποπανω .... καλός πολίτης ρααα !!!!

άτιμα γατιά πως πετάγονται έτσι ρε γμτ , πως την γλύτωσα την σαβούρα ένας θεός ξέρει .

rest in peace little cat !!!

με μηχανάκι , πήγαινα με 40 km και το άτιμο πετάχτηκε ακριβώς στην μπροστινή ρόδα , το αποτέλεσμα ήταν να περάσω από πάνω ευτυχώς για μένα δεν έπεσα δυστυχώς για το γατί δεν φτάσανε οι 7 ψυχές ..

έχουμε γεμίσει αδέσποτα γμτ και δεν τα μαζεύει κανείς .

Η γάτα αν και πανέξυπνο ζώο, όταν περνάει τον δρόμο δεν βλέπει!

Κρίμα για την γάτα πάντως.

Πέτυχες νίκη κατά του κατεστημένου πάντως!!!

Καλος πολιτης GV , κατσε ξεκουρασου τωρα για λιγο καιρο γιατι τωρα ξεκινανε τα δυσκολα.

Opa Opa!!

Ευχαριστω ρει!!Ξερω ρει..τα πρωτα 100 χρονια ειναι δυσκολα!!:p

Παιδια όποιος έχει Crossfire Connector (εχω έναν αλλά οι κάρτες θέλουν 2) ας με πάρει ενα τηλεφωνο αυριο. Επίσης όποιος έχει miniHDMI to HDMI επίσης. Αν δεν έχει κανεις θα πάω να αγοράσω, αλλά επειδή το θέμα επείγει πάρτε με ενα τηλ στο κινητο το πρωί που θα ειμαι στην αγορά στο κεντρο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.