Jump to content

OffTopic;

devious

Recommended Posts

1. Η Microsoft είναι πρόγραμμα που κάνει συμπίεση αρχείων για να πιάνουν λιγότερο χώρο, απ' όπου βγαίνει και το "Micro".

2. Αυτό είναι θέμα προτίμησης, εγώ προτιμώ την Apple.

:p :p :p

Ποιος τα ρώτησε αυτά;

• Replies 4,2k
  • Created
  • Last Reply

Ένας γνωστό με ρώτησε για την αγορά μιας τηλεόρασης και μου είπε ότι θέλει να είναι Full HD για να πιάνει ψηφιακά κανάλια!!!!!!!!!!

LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχει κανείς παρόμοιο thermal pad με αυτό;

[ATTACH]9904[/ATTACH]

Είναι απο ένα laptop. Αν έχει κανείς (ακούς Σάκη; :musik002:) μπορεί να μου το φέρει την Παρασκευή στην κοπή της πίτας;

post-14-1414343554,5773_thumb.jpg

Έχει κανείς παρόμοιο thermal pad με αυτό;

[ATTACH]12935[/ATTACH]

Είναι απο ένα laptop. Αν έχει κανείς (ακούς Σάκη; :musik002:) μπορεί να μου το φέρει την Παρασκευή στην κοπή της πίτας;

εχω ενα πολυ μικρο κομματι. Δες τις διαστασεις στην εικονα και αν σου φτανει παρε με τηλ την παρασκευη μετα τις 5 να στο φερω. ;)

post-543-1414343554,6414_thumb.jpg

Μον την πίστη σ αφορισμένε.

Που θα βρω και εγώ μία τέτοια?

Πουλάνε στο Ελλάντα?

Μια παιρνω mobo και την επομενη μερα..βγαζει η ιντελ οτι σε καποιο καιρο θα σαπισει..

Την αλλη #$%#@4 την wind μου πληρωνω +40 ευρω gia +175 ΜΒ που ξεπερασα την κίνηση..

Εκτος οτι δεν την παλεύουμε αλλο..ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ..

11 ΚΣ

:D

δεν την παλεύετε κάστανο :D

γιατι τα καστανα την παλευουν; Το σαλεπι τους εχει κλεισει την δουλεια

diabolic τι να την κανεις ρε την τσιχλα ; θεμοραγωγιμη βαλε.

Να την φάω ρε την να την κάνω? Παλαλός είσαι?

Άλλαξ 2 φορές πάστα φλόρα και η θερμοκρασία ανέβηκε αντί να πέσει και μάλιστα γύρω στους 5 βαθμούς (53-55 έχει idie πλέον το λαπιτοπ).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.