manos_ir Φεβρουάριος 18, 2010 #2661 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2010 Γεια σας παιδιά. Πως πάει εδώ? Όλα καλά?Έχουμε να τα πούμε καιρό ! ! ! Eιπα και εγώ........... που χάθηκε αυτή η ψυχή ! έτσι εύκολα θα γλιτώναμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Φεβρουάριος 18, 2010 #2662 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2010 εκλεισα μωρε να την κανω την αλλη βδομαδα.ευκολη υποθεση ποναει καθολου?any details appreciated:DΜετά τη εγχείρηση θα πονάς αλλά διορθώνεται το πρόβλημα με παυσίπονα(Να ζητάς ενέσιμα γιατί είναι ποιο αποτελεσματικά).Να είσαι προετοιμασμένος για αρκετό πόνο όταν θα σου βγάλουν τις γάζες ταμπόν.Πάντως εγώ που έκανα εγχείρηση δεν είδα και μεγάλη διάφορα και δεν ξέρω αν άξιζε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Φεβρουάριος 18, 2010 #2663 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2010 χριστ ποτε την εκανες την εγχειρηση?πρεπει πριν πολλα χρονια ε?γιατι αυτο με το πονο με τις γαζες γινοτανε στις παλιες εγχειρησεισ πριν αρκετα χρονια.τωρα δεν βαζουν γαζες αλλα κατι σωληνακια για μια μερα.απλα δεν μου εχει πει κανενας γιατρος ακριβως για τον μετεγχειριτικο πονο.και καποιοι λενε πονανε καποιοι λενε οχι.παυσιπονα και ιστοριες ησουν ε?και τωρα ξαναστραβωσε το διαφραγμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 18, 2010 #2664 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2010 Εγω εκανα 3 σε 1. Διαφραγμα,κογχες και καθαρισμα ιγμοριο. Πονο δεν ειχα καθολου, απλα η μυτη μου ηταν σαν μελιτζανα για μερικες εβδομαδες. Για μενα το καλυτερο ηταν παντως τα πρωτα δευτερολεπτα οταν μου βγαλαν τις γαζες-σωληνακια (ενα ελαστικο πραγμα ηταν). Ενιωσα σαν να ρουφαω αερα ακομα και απο τα ματια!Αξιζε η εγχειρηση-ταλαιπωρια αλλα μου πηρε περιπου 2 χρονια για να πω οτι τωρα αναπνεω καλυτερα. Βοηθαει πολυ να βαλεις στην καθημερινοτητα σου πλυσεις με φυσιολογικο ορο. Ιδιως αν εχεις αλλεργικη ρινητιδα. Τελος, καταλαβα οτι αυτο που με πειραζε περισσοτερο και μπουκωνα ηταν η σκονη και ο αερας της Θεσ/νικης. Εδω επειδη βρεχει συνεχεια και εχει υγρασια ειμαι πολυ καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Φεβρουάριος 18, 2010 #2665 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2010 εσενα πριστηκε επειδη σου κανανε και καυτηριασμο.λογικο αυτο με το πριξημο.αντε να μπω και εγω συντομα να σας πω την εμπειρια μου γιατι αλλαξανε οι μεθοδοι προς το καλυτερο μου ειπανε οι διαφοροι γιατροι που πηγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Φεβρουάριος 18, 2010 #2666 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2010 Τελος, καταλαβα οτι αυτο που με πειραζε περισσοτερο και μπουκωνα ηταν η σκονη και ο αερας της Θεσ/νικης. Εδω επειδη βρεχει συνεχεια και εχει υγρασια ειμαι πολυ καλυτερα.+1 Εχουν μειωθει μπουκωματα και πονοκεφαλοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Φεβρουάριος 18, 2010 #2667 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2010 τι αερα εχει η αγγλια ρε παιδια?το χω ακουσει απο πολλους αυτο.μενετε μεσα σε πολη μεγαλη η σε περιχωρα?παιζει και αυτο ρολο πιστευω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 18, 2010 #2668 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2010 ε λογικο ειναι να μην εχει τοση σκονη στην αγγλια βοηθαει ο καιρος αλλα και η γεωλογια ειναι και ασφαλτοστρωμενοι και σε καλη κατασταση οι δρομοι. Η ατμοσφαιρικη ρυπανση παντως δεν λειπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 19, 2010 #2669 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2010 Φωτιά σε αυτοκίνητα στο Ρετζίκι . . .Καλά οι γείτονες δεν την παλεύουν μου φαίνεται:brutal003: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Φεβρουάριος 19, 2010 #2670 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2010 @manos_irΜιλάμε έχω τόσο καιρό να μπω που είχα ξεχάσει το Site! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 19, 2010 #2671 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2010 Καλά οι γείτονες δεν την παλεύουν μου φαίνεται:brutal003: Ελα στον Boλο να δεις..ολοι ειναι τσου για φασαρια. Με τις καραμπινες περιμενουν να σε κοψουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Φεβρουάριος 19, 2010 #2672 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2010 Το πρωί δεν είχα σήμα στην οθόνη, βγάζω κάρτα βάζω κάρτα και έχω σήμα μπαίνω win και πριν χαρώ κιτρινίζει η οθόνη, πίνω λίγο καφέ ( το μισό ποτήρι) και ξαναβγάζω την κάρτα την ξαναβάζω κοιτάω ότι κουμπώνει καλά στο pci και πατάω το power, αμ δε καθόλου σήμα βάζω άλλη οθόνη τίποτα, βάζω άλλο pc στην οθόνη κομπλέ όλα, ξανά στο δικό μου pc τίποτα, κάνω clear CMOS και παίζει άλλα αυτή τι φορά δεν προλαβαίνω να δω win μαυρίζουν όλα, ξηλώνω την κάρτα και πάω σε ένα φίλο την βάζουμε πάνω πατάω power τίποτα λέω νταξ τα τίναξε τα πέταλα έρχομαι σπίτι και καθώς έκανα σέρφινγκ στο pc του πάτερα λέω δεν την βάζω πάνω πριν την κάνω στολίδι στο ράφι , πατάω το power και βλέπω post screen μετά βλέπω και win και εδώ και μια ώρα δουλεύει χωρίς πρόβλημα. πείτε μου τώρα τι έχω κάνει και τα τραβάω αυτά ? έλεος δηλαδή Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 19, 2010 #2673 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2010 Φτου σας που ξεπαρθενιασατε το 4ρτο χειριστήριο χωρις τον GV.. Αλλα τι μαθαίνω?? Ο retired mega news-poster και ο νυν np ..δίδαξαν Pro?? Ομηρε σου ειπα να περιμενεις..να ειναι ποιο ελαφρια η ηττα.. :D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 19, 2010 #2674 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2010 Φτου σας που ξεπαρθενιασατε το 4ρτο χειριστήριο χωρις τον GV..Αλλα τι μαθαίνω?? Ο retired mega news-poster και ο νυν np ..δίδαξαν Pro?? Ομηρε σου ειπα να περιμενεις..να ειναι ποιο ελαφρια η ηττα.. :D:D:D Sakis + Paneas VS Hadji + SkySurfa = 9 - 2 :055: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 19, 2010 #2675 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2010 Sakis + Paneas VS Hadji + SkySurfa = 9 - 2 :055: Κανενα "ε..κα..τι..κι..κι..τι" (κρίση απελπισίας Skysurfa) είχατε?? Φαντάζομαι τον Όμηρο άγχος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 20, 2010 #2676 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2010 Κανενα "ε..κα..τι..κι..κι..τι" (κρίση απελπισίας Skysurfa) είχατε??Φαντάζομαι τον Όμηρο άγχος!! Το έριξε στα σουβλάκια μετά για να ξεχάσει...................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkySurfer Φεβρουάριος 20, 2010 #2677 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2010 Δεν σχολιάζω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 20, 2010 #2678 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2010 Εφτασε η σκονη (αφρικάνικη) εδω..δεν μπορουμε να παρουμε ανασα λεμε.. Πολυ πραμα.. Σαν ομιχλη ειναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Φεβρουάριος 20, 2010 #2679 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2010 Και στο Αθηνα μια απο τα ιδια!...καφε ειναι ο ουρανος!στα 100 μετρα βλεπεις θολα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 20, 2010 #2680 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2010 http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8526217.stmβροχα οχι αστεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.