NickL Φεβρουάριος 2, 2010 #2601 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2010 Εντάξει συμβαίνουν αυτά. Πάντα θα υπάρχουν εξαιρέσεις. Και ο GV ας πούμε, δεν είχε κανένα πρόβλημα με τη fortnet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 2, 2010 #2602 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2010 Εντάξει συμβαίνουν αυτά. Πάντα θα υπάρχουν εξαιρέσεις. Και ο GV ας πούμε, δεν είχε κανένα πρόβλημα με τη fortnet. Οχι με 1 Forthnet..με 2 Forthnet.. (εκτος του Youtube ολα τα αλλα παιξαν και μπροστα στον ea6gka).. Οσο για το eshop..ειναι μαγαζι που οσες φορες και αν εχω παρει εχω χασει την ψυχικη μου ηρεμια. Σημερα ηρθε μια παραγελια απο πλαισιο..ειχα πιστωτικό στα χερια..το δείχνω στον κουριερ.. του δίνω το υπολοιπο..ουτε μα μου ουτε τπτ. Αλιμονο αν γινοντουσαν αυτα στο Εshop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Φεβρουάριος 2, 2010 #2603 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2010 Μη παραπλανείς το κόσμο ρα!Για μέλη ΔΕΠ και λοιπό διοικητικό προσωπικό είναι.Οχι και παραπλανηση ρε.Αφου το ειχα δει στη λιστα (οχι του msdnaa) που υπηρχε στα λοιπα προγραμματα.Λες να κανω λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Φεβρουάριος 2, 2010 #2604 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2010 Οχι και παραπλανηση ρε.Αφου το ειχα δει στη λιστα (οχι του msdnaa) που υπηρχε στα λοιπα προγραμματα. Λες να κανω λαθος? Που δούλευα ρα; Προφανώς δε θα το είδες στου msdnaa αφού δεν είναι της ms το f-secure. [ATTACH]7204[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Φεβρουάριος 3, 2010 #2605 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 Τοτε θα το ειδα απο το account της μανας μου Νταααξξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 3, 2010 #2606 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 Το όνειρο χάθηκε..(μην ρωτήστε τι και πως).. Παμε για αλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 3, 2010 #2607 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 Αμα δεν σου ξεκλειδώνει ο 4ος πυρήνας έτσι είναι. AMD μου θελες Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Φεβρουάριος 3, 2010 #2608 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 Το όνειρο χάθηκε..(μην ρωτήστε τι και πως)..Παμε για αλλα... Καθε εμποδιο σε καλο.Μην μασας.Ψηλα το κεφαλι και κοιτα μπροστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Φεβρουάριος 3, 2010 #2609 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 Το όνειρο χάθηκε..(μην ρωτήστε τι και πως)..Παμε για αλλα... Αν και δεν ξερω για τι προκειται...ο,τι δε σε σκοτωνει σε κανει δυνατοτερο οποτε κιπ γουκινγκ που λεει και ο Γιαννης. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Φεβρουάριος 3, 2010 #2610 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 [ATTACH]7224[/ATTACH] νομίζω ότι είναι απαραίτητο πλεον και εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Φεβρουάριος 3, 2010 #2611 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 εγω μετρισα 10 ποστ σε διαστημα μιας ωρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 3, 2010 #2612 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 Oτι και να κάνει...1 ποστ θα έχει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Φεβρουάριος 5, 2010 #2613 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2010 ρε παιδες ξερει κανεις καποια κολλα η καποιο τροπο ωστε να κολλησω λαστηχο ? ειναι μια φουσκα υποπιεσης απο το καρμπιρατερ και εχει ενα μικρο σκησιμο . * logo δεν εκανε δουλεια * μην ρωτησετε γιατι θελω να την κολλισω και δεν περνω καινουργια (μια φουσκα μαζι με την βελονα 95 ευρο και 220 κανει ολο το καρμπιρατερ) GILERA :brutal010: δεν εχω φοτο γιατι το μηχανακι ειναι σε ενα φιλο και το παλεβουμε συγνωμη αλλα το εβαλα εδω γιατι δεν τεριαζει με τα θεματα του φορουμ . αν θελει καποιος mod ας το σβησει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Φεβρουάριος 5, 2010 #2614 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2010 προφανώς θα έχει καταξεραθεί και απο όπου να την κολλήσεις θα ανοίξει απο αλλού.Πάρε μια καινουργια (απο ένα καινούργιο μηχανάκι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 5, 2010 #2615 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2010 ή απο τιποτα μαντρες μπορει να βρεις κατι μισοτιμης Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Φεβρουάριος 5, 2010 #2616 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2010 το σιγκεκριμενο καρμπιρατερ ειναι λιγο περιεργο .οσο για μαντρες δεν εχει εδω θα ψαξω για καμια μεταχειρισμενη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Φεβρουάριος 5, 2010 #2617 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2010 ρε παιδες ξερει κανεις καποια κολλα η καποιο τροπο ωστε να κολλησω λαστηχο ?ειναι μια φουσκα υποπιεσης απο το καρμπιρατερ και εχει ενα μικρο σκησιμο . * logo δεν εκανε δουλεια * μην ρωτησετε γιατι θελω να την κολλισω και δεν περνω καινουργια (μια φουσκα μαζι με την βελονα 95 ευρο και 220 κανει ολο το καρμπιρατερ) GILERA :brutal010: εμ και συ πας και παιρνεις ιταλικο μηχανακι ξεκινα τα τηλεφωνα σε αντιπροσωπους για να βρεις καμια μεταχειρισμενη ή καμια καινουρια σε καλη τιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Φεβρουάριος 5, 2010 #2618 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2010 εμ και συ πας και παιρνεις ιταλικο μηχανακι ξεκινα τα τηλεφωνα σε αντιπροσωπους για να βρεις καμια μεταχειρισμενη ή καμια καινουρια σε καλη τιμη. τα 95 ειναι η καλη τιμη οσο για τα ιταλικα μηχανακια οσο ειχε πανω την μπλε φιαλη καλο ητανε μετα πηρε τον κατηφορο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Φεβρουάριος 5, 2010 #2619 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2010 κόλλα για pvc δοκίμασε !είναι σε σωληνάριο (σαν αλοιφή ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 5, 2010 #2620 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2010 προσεξε μονο μην βαλεις οτι ναναι προκειμενου να κολησει και σου κανει καμμια χειροτερη ζημια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.