Jump to content

OffTopic;

devious

Recommended Posts

Λεπον λεπον !

Για οσους παιζουν COD4 και εχουν κουραστει να ξεκλειδωνουν οπλα

Ανεβασα το αρχειακι απο το προφιλ μου (55 επιπεδο ολα ξεκλειδωμενα)

Το κατεβαζετε->unzip->αλλαζετε το ονομα με αυτο που εχετε το προφιλ σας και το βαζετε στο C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles.

Πριν ομως καντε backup το παλιο σας προφιλ σε περιπτωση που κατι δεν παει καλα ;)

http://rapidshare.com/files/71463837/polonos.rar.html

• Replies 4,2k
  • Created
  • Last Reply
Λεπον λεπον !

Για οσους παιζουν COD4 και εχουν κουραστει να ξεκλειδωνουν οπλα

Ανεβασα το αρχειακι απο το προφιλ μου (55 επιπεδο ολα ξεκλειδωμενα)

Το κατεβαζετε->unzip->αλλαζετε το ονομα με αυτο που εχετε το προφιλ σας και το βαζετε στο C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles.

Πριν ομως καντε backup το παλιο σας προφιλ σε περιπτωση που κατι δεν παει καλα ;)

http://rapidshare.com/files/71463837/polonos.rar.html

Θωμά το έβαλα αλλά δεν παίζει...:o

Ξαναεβαλα το δικό μου.

οπως καταλαβαινεις,το μηχανημα σου με αυτα τα μνματα σου λεει πως δεν παει αλλο!!!

ηρ8ε ο καιρος να με αλλαξεις!!!!

δεν την παλευω πια!!!!

:p :p :D

ρε συ ο προηγουμενος δεν ηταν δικος μου!

αυτος ομως ειναι! :mad:

και λιγα λογια για τα κουβαδακια μου... :D

καθιστε βγαλτε κανενα σκορ ρα!

μας περνανε οι Νορβηγοι για ~1,5 ποντο! (1,3 για την ακριβεια! )

13. 3398.90 Diskusjon.no OC team 1618

14. 3397.60 OutOfSpecs.Gr 1656

Σημερα το βραδυ 8α εχω μια Χ1600 Pro με P535Pro ... banana

Οποτε κατι θα κανουμε :D:D

δλδ τα μπλοκ των 20 ευρω ειναι εξισου καλα με αυτα των 60 8ελεις να μας πεις,σωστα?

αμα 8ελεις κανε ενα τεστακι να το διαπιστωσουμε και στην πραξη ;)

Δεν εκανα τεστ..Η γειτονισσα μου το ειπε στον καφε..οτι το nexxos των 30 ειναι ιδιο με moded fuzion των 55 σε κυκλωμα με ενα μπλοκ και 1250 με ελεεινο head pressure..

ρε Αλεξη....

αποτελεσματα σου ζητησα απο το τεστ που εκανες....

δεν σου την ειπα.

απλα οπως καταλαβαινεις,το να βγαινεις και να λες κατι τετοιο χωρις στοιχεια ειναι τελειως φλου....

δωσε τα στοιχεια των τεστ σου και τελος...

ειναι κ δυσκολη η ωρα,χαλαρωσε...

Ok..σορυ ρε...ημουν σπασμενος που δεν ειδα ουτε βαθμο διαφορα...

Τα στοιχεια δυστηχως ειναι μια α4 στο γραφειο μου με τις μετρησεις,πραγμα διαβλητο και αμφισβητισιμο.Μενει μονο ο λογος μου :)

Eνα μεγάλο Μπράβο στο Σόλωνα (Doom) που μπεντσαροντας σε μια μέρα έδωσε τόσους πόντους στην ομάδα ανεβάζοντας την στη 12η θέση με μικρή διαφορά από την 11η

Πάντα τέτοια Σόλων.

ko.jpg

Δεν εκανα τεστ..Η γειτονισσα μου το ειπε στον καφε..οτι το nexxos των 30 ειναι ιδιο με moded fuzion των 55 σε κυκλωμα με ενα μπλοκ και 1250 με ελεεινο head pressure..

Θυμασαι τι σου έλεγα στον καφέ?...;) για τα νεα μπλοκ και την αναγκη δημιουργίας ειδικών αντλιών για να μπορέσουν να αποδώσουν ?

Εγω θα συμπλήρωνα αυτό που λες με το εξής οτι τα μπλόκ που είναι σχεδιασμενα να δουλεύουν με αντλιες με υψηλό head pressure αποδίδουν το ιδιο σχεδον οταν συνδυαστουν με ασθενικές αντλίες

Πάντως αν δεν βαριέσαι και εχεις όρεξη σου φέρνω για δοκιμή ενα μπλόκ απο τα καινούργια

Eνα μεγάλο Μπράβο στο Σόλωνα (Doom) που μπεντσαροντας σε μια μέρα έδωσε τόσους πόντους στην ομάδα ανεβάζοντας την στη 12η θέση με μικρή διαφορά από την 11η

Πάντα τέτοια Σόλων.

να σε καλά Χρήστο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.