xrist Οκτώβριος 20, 2009 #2181 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 mamane ta 7.alla den exo ellinika akoma Στο update έχει Ελληνικά..κατεβασμένα και βαλτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Οκτώβριος 20, 2009 #2182 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 done:Dτωρα εχω !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 20, 2009 #2183 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Κυκλοφόρησε το Καινούργιο Pro..:gyrosΑν ερχοσουν σημερα για το bench ( ποτε θα έρθεις ρε ; :Dbanana ) θα παίζαμε πρωταθληματάκι με τα άλλα παιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Οκτώβριος 20, 2009 #2184 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Κυκλοφόρησε το Καινούργιο Pro..:gyros το δοκιμαζει ο SAHIS-PC τωρα,θα μας πει τις εντυπωσεις του Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Οκτώβριος 20, 2009 #2185 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 danke:)tip για σουζες απευθυνθειτε στο σακη,κανει σουζα και σταυροποδι αμα λαχει.χαχαχO Sakis ειδικευεται στις τουμπες...οχι στις σουζες banana:gyros Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Οκτώβριος 20, 2009 #2186 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Αν θες να είσαι περιφάνος για το μακρύ μούσι σου θα βάλεις Unix-like This is Sparta:D εβαλα σε Virtualbox Kubuntu και βαρεθηκα την ζωη μου. Μια ωρα googling για να βρω πως περναω static IP. Οταν βρω το κουραγιο θα παλεψω και το auto mount για τους shared folders.... Πήρα το δίπλωμα για μηχανή...επιτέλους. Καλες βολτες και παντα ορθιος! Μην ξεχνας πως πλεον πρεπει να προσεχεις και για τους αλλους γιατι αυτοι δεν θα σε προσεχουν! +100000000000000 Έχει ο αδερφός μου ένα R6 αλλά είναι too much for me... :erschreckt012:tip για σουζες απευθυνθειτε στο σακη,κανει σουζα και σταυροποδι αμα λαχει. τελος αυτα μετα την σαβουρντα με το runner banana το δοκιμαζει ο SAHIS-PC τωρα,θα μας πει τις εντυπωσεις του τα σπαααααααααααααααααααααααει! βελτιωμενα γραφικα, ο c ronaldo ντριμπλαρει σαν τρελος, καταλαβαινεις οτι υπαρχει κοινο, οι τερματοφυλακες δεν κανουν τις βλακειες του demo, οι αμυντικοι φαινεται να πιεζουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkySurfer Οκτώβριος 20, 2009 #2187 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 σακε ασε ΤΑ Linux... δεν είναι για σένα αυτά Μπαοκ είσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 20, 2009 #2188 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Skysurfaa σου βρήκα νέο avatar @ 0.30 .. http://www.youtube.com/watch?v=q8UARv801gM Καποιος πρεπει να αναλαβει και την Bench Session Playlist στο ΟΟS channel ε Koumle?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkySurfer Οκτώβριος 20, 2009 #2189 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Skysurfaa σου βρήκα νέο avatar @ 0.30 ..http://www.youtube.com/watch?v=q8UARv801gM Καποιος πρεπει να αναλαβει και την Bench Session Playlist στο ΟΟS channel ε Koumle?? μορφωμένα πράγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Οκτώβριος 20, 2009 #2190 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Skysurfaa σου βρήκα νέο avatar @ 0.30 ..http://www.youtube.com/watch?v=q8UARv801gM Καποιος πρεπει να αναλαβει και την Bench Session Playlist στο ΟΟS channel ε Koumle?? :D:D:D:D Τώρα μου θύμισες Skysurfa και bench με το cascade! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Οκτώβριος 21, 2009 #2191 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2009 μ@μW το vbulletin και την βλακεια τους που δεν σε αφηνει να κανεις αναζητηση για λεξεις με 3 γραμματα.Μαζι και η coolermaster που βγαζει τετοια κουτια! ακους εκει haf. Βαλε αλλο ενα γραμμα να μπορουμε να βρουμε καμια εικονα σε κανενα φορουμ... :nare Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 25, 2009 #2192 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2009 Ninja pwa.. [ATTACH]6249[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Οκτώβριος 25, 2009 #2193 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2009 βαλε και το επομενο καρε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Οκτώβριος 25, 2009 #2194 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2009 [ATTACH]6250[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 26, 2009 #2195 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 Ο Σάντος θέλει διώξιμο ρε φιλε . . . Είπαμε να παίζεις άμυνα, άντε για κανα 10-15λεπτο. Όχι 45 λεπτά ρε άνθρωπε. . . . και μολις τρως το γκολ να βγαίνει επίθεση. Ψαράς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Οκτώβριος 26, 2009 #2196 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 Ο Σάντος θέλει διώξιμο ρε φιλε . . . Είπαμε να παίζεις άμυνα, άντε για κανα 10-15λεπτο. Όχι 45 λεπτά ρε άνθρωπε. . . . και μολις τρως το γκολ να βγαίνει επίθεση. Ψαράς.Ο Σαντος φταιει;Και πες οτι ειπε επιθεση, ποιος θα την στειλει στο πλεκτο; ο δεν-στριβω-Ιβιτς; ή μηπως ο πεταμενο-εκατομμυριο-ευρω-κουτσιανικουλης;ΕΝΑΝ Βιερινια εχεις και δεν μπορει να παιζει 3 θεσεις ταυτοχορονα.Ο ΠΑΟΚ πληρωνει το λαθος της επιλογης του Παπαζογλου αντι του Αναστασακου. Το παιδι εχασε γκολ με αδεια εστια, τζαμπα ειναι στην πρωτη ομαδα και "τρωει" την ευκαιρια απο καποιον πιτσιρικα. OT2lT6b7mFQ P-TDvvKxVV8 (6:50 Παπαζογλου)Οσο για τον "Κουτσια" απο οτι εχω δει, αν δεν τον ηξερα, δεν θα ελεγα οτι αυτος ο παικτης κανει ενα εκατομμυριο. Ισως βελτιωθει στο μελλον, αλλα ΑΝ ειχαμε πεταξει το μυριο στον λεοναρντο ισως βλεπαμε αλλα πραματα φετος. απο το κεντρο και πισω καλα τα παμε αλλα μπροστα ειμαστε για κλαματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Οκτώβριος 26, 2009 #2197 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 μ@μW το vbulletin και την βλακεια τους που δεν σε αφηνει να κανεις αναζητηση για λεξεις με 3 γραμματα. Της MySQL ειναι αυτο....το ελαχιστο για το vbulleting το εχω βαλει στους 4 χαρακτηρες... επισης υπαρχει και η δυνατοτητα για wildcard παλιοnooba :nare Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Οκτώβριος 26, 2009 #2198 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 Της MySQL ειναι αυτο....το ελαχιστο για το vbulleting το εχω βαλει στους 4 χαρακτηρες... επισης υπαρχει και η δυνατοτητα για wildcard παλιοnooba :nare ψιτ, για δοκιμασε ρε να κανεις μια αναζητηση με την λεξη haf (υπαρχει στο ποστ μου που εκανες quote). βαλε και οσα συμβολα θες και μπροστα και πισω. Μου 'μαθες και το wildcard... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Οκτώβριος 26, 2009 #2199 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 ρε σακη το xs ειναι γεματο απο worklogs με haf. εκτος και αν τα εχεις δει ολα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Οκτώβριος 26, 2009 #2200 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 γιατί πάλι ?:nare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.